Tízperces Death Stranding 2 előzetest villantott Kojima

Szerző: xoki | 2024. February 01. | hír | 18 hozzászólás

A legutóbbi State of Play élő közvetítés alatt újabb, közel tízperces betekintést kaptunk a Death Stranding 2-be. A folytatás csak 2025-ben válik majd elérhetővé, de szerencsére már most kaptunk egy a játékmenet előzetest, illetve a játék teljes címe is ismertté vált.

A Death Stranding 2: On The Beach tehát most sem kapott végleges megjelenési dátumot, de valamikor 2025 folyamán jön, vagyis elég sokat kell még várnunk rá. Úgy tűnik, a stream során levetített trailert a játékmenet részletekből vágták össze, tehát a fejlesztőcsapat láthatóan remekül halad a projekttel.

A visszatérő karakterek - mint például Sam Porter Bridges, akit ismét Norman Reedus alakít - mellett néhány új szereplőt is megismerhetünk, köztük az Elle Fanning által játszott karaktert, akit Kojima tavaly egy rövid videóban már megmutatott a nyilvánosságnak.

Kiindulva a videó hosszúságából, illetve minőségéből, a Death Stranding 2 valószínűleg 2025 első felében és nem az említett év végén érkezik majd.

Death Stranding 2: On The Beach
Death Stranding 2: On The Beach
Death Stranding 2: On The Beach
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az első részét fél éve játszottam ki. Félve kezdtem neki a sok "negatív" kritika miatt, de egy percig sem bánom, hogy végül adtam neki egy esélyt. Engem nagyon megfogott a története, a látvány sem volt utolsó és a játék mechanikája sem tartozik a tucat kategóriába. Akkoriban már be volt jelentve, hogy lesz folytatása is, de amikor végeztem vele, már akkor nagyon vártam. Ezt a trailert látva viszont... nagyon messze van még 2025 😕
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Hát... ezt is csak nézni fogom... 😅
0
0
0
0
Fishman avatar
Ez valami eszméletlen amit itt látunk, mi lesz még a teljes játékban, brutál :)
0
0
0
1
Petraaa avatar
Nekem mindenidők legemlékezetesebb játéka volt. Ez inkább stratégia, mintsem akció ezért is nevezik sokan séta szimulátornak. Nem egy újabb 56. outpost foglalós farcry. Ha jól akarod csinálni meg kell tervezni az útvonalat, hogy mit vigyél magaddal úgy, hogy azért maradjon hely a cuccnak és 100%-ig kihasználd a kapacitást, főleg olyankor amikor törékeny dolgot viszel és csak a kezedben tarthatod. Lecraftolni a kellő dolgokat, segiteni a közösséget etc etc.

De tény, hogy rétegjáték és nem mindenkinek való.
1
0
0
0
💬 5
raw_god93 avatar
@Petraaa: Elsőnek én is azt éreztem, hogy aah f@szom ez csak egy séta szimulátor. Aha. :D Hát nem. Mikor gyalogolsz a kietlen tájon, elgondolkozol, hogy vajon mi a retkes lóf@sz van. Mikor jönnek azok a fekete trutymók (hirtelen nem jut eszembe a nevük), félsz, hogy ne kapjanak el. Sorolhatnám, hogy miért kib@szott jó ez a sétaszim. Pluszban kontrolleren érzed a súlyt is. Főkként a ps5-ösnél. Szóval baromira élvezetes, meg nehéz is irányítani Sam-et, de jó sztorija van ennek a játéknak.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Petraaa: Ezért is sajnálom,hogy nem vagy 10 évvel ezelőtt jött.
Nagyon bejött a játék,gyönyörű látvány,a mozgás,a történet is érdekelt,de egyszerűen nem volt már türelmem hozzá.
A sok open world játék kiégetett mire ez jött :D
Egyszer teszek vele egy új próbát,hátha a második rész meghozza a kedvet.
1
0
0
0
raw_god93 avatar
@santakigyo: Javasolhatom azt amit én csináltam nemrég? Ha tudsz és mondjuk van olyan játék ami még nem került palettára, de játszanál vele és cső játék azzal játsz, egy jó darabig. Én felváltva tettem ezt és a nagyon hosszú open world gémeket tettem hátulra. Most ott tartok, hogy kb 16 órám van AC Odyssey-be úgy, hogy kb volt olyan nap mikor 4 órát toltam egyhuzamba, mert elvoltam vele. Majd utána egy kicsi Metro, esetleg Silent Hill, vagy éppen amihez kedvem volt. Szerintem, ha úgy érzed tegyél vele próbát, de addig ne, míg herótod van az open world gémektől, mert úgy jársz, mint én. Csak ott van a gépen már 1 hónapja és nem tettem vele próbát, pedig érdekelne, de az, hogy open world eltaszít, most meg látod. :)
0
0
0
0
santakigyo avatar
@raw_god93: Igen, igen.... Resi 4 remaket játszottam mostanában, Metróval is szórakoztam.
Most az Alan Wake 2 foglalatoskodom.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@santakigyo: Akkor lehet kedvet kapsz egy Open World-re. De még pihenj szerintem. Én is bele untam nagyon.
0
0
0
0
no avatar
Szép, látványos séta szimulátor kettő pont nulla. Elsőbe beleöltem pár órát, adtam neki esélyt, hát nem az én játékom. Ettől függetlenül tudom, hogy sok embernek bejön. Anno PS1-en Hideonak a Metal Gear 1 nálam hatalmasat "ütött", de ez is felejtős lesz...
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 3
Petraaa avatar
Nem túlértékelt, hanem egy zseni!

Mindig olyan játékot készitett ami nem egy populáris ctrl + c + v játék. AC -> FR -> COD stb.

Szuper narrativa, egyedi játék mechanika és az a bizonyos atmoszféra. Valamint minden játékával egy adott társadalmi problémára/szituációra reflektál és azt bontja ki az ő elgondolása kreativitása szerint. Nem érdekli a pénz. Őt csak az alkotás vágya és, hogy megvalósitsa gondolatait, elméleteit.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
Ha neked nem adja ez a széria és Hideo munkássága, az nem az ő hibája. Neked csupán nem az izlésed körébe tartozik. Sz@rnak nevezni az összeset elég gáz kategória. Mint írtam nem a te világod. Lehet mondjuk sz@r a COD, a sokadik BF, AC. Bár az AC-t szeretem, de érted az összefüggést.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Azért szarnak nevezni az összes munkáját erősen túlzó dolog, elég sokmindent letett az asztalra,viszont az is tény,hogy az utóbbi 10 évben kicsit túl van értékelve .Ezek a "trollkodásai" meg már inkább fárasztóak mint viccesek így századik alkalommal.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Első része is az időrablo játékokhoz tartozott. Élményesebb egy AC be tolni inkább ennyi időt.
2
4
0
1
💬 1
no avatar
@MaximumGame: Mert az AC nem egy időrabló dögunalom játék? Én mikor AC játékkal toltam konkrétan el tudtam aludni a játékon. Majdnem olyan sétaszimulátor mint ez, csak ez egy igazi mestermű játék lett. A történet és az atmoszférája rögtön magával ragadott, több mint 100 órát beletettem és a platina is megvan hozzá. Azért egy ctr+c, ctr+v játékot ne hasonlítsunk már ehhez kérlek, csak mert neked nem jött be a game. Most pl. a Sekirot tolom. Na ahhoz kell odafigyelés, türelem meg egy kis tehetség. Azon nem lehet unatkozni.
0
3
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció