Menu
The Witcher 3: ez a mod túlélő játékot csinál belőle
Szerző: xoki, 2017. július 23., hír

Imádod a The Witcher 3-at, de a sokadik végigjátszás után egy kis változatosságra vágysz, hogy ismételten belekezdj Geralt kalandjába? Ha a válasz igen, érdemes a rajongói modok felé keresgélni.

Egy új mod túlélő játékot csinál a The Witcher 3-ból azzal, hogy éhség, szomjúság és kimerültség mutatókkal bővíti a játékot. A HUD-on látszik, hogy milyen szükségletei vannak Geraltnak. Ennie, innia kell majd, valamint felülkerekedni a fáradtságán is. Elsőre ez elég egyszerű modnak tűnik, viszont különböző tevékenységek a fenti igényeket nagyban befolyásolják, ezért például harc után karakterünk sokkal szomjasabb lesz. Az étel néhány nap után lejár majd, és bár csökkenti az éhséget, nem fog annyit gyógyítani, mint eddig.

A szomjúságmérő fog a leggyorsabban feltöltődni, viszont a legkönnyebben lehet majd csökkenteni azt bármilyen itallal vagy nagy víztartalmú étellel. A kiszáradás szélén álló Geraltnak nem töltődik vissza az állóképessége. A fáradtság is hasonló következményekkel jár majd, például nem lehet sprintelni, kitérni vagy blokkolni harc közben. A legmagasabb fáradtsági szint esetén már a futás sem lesz lehetséges.

További információ a modról, valamint annak letöltési linkje itt található.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
CsehMedve avatar
1 éve | 2017. 07. 24. 21:39:17
#
Érdekes, de nagyon tetszik. A következő végigjátszást már ezzel a mod-dal kiegészítve csinálom! :)
Fecko_78 avatar
1 éve | 2017. 07. 23. 20:47:09
#
Ez nem is rossz! Így sokkal több értelme van a kaja meg a sok vizespalack gyűjtésének. ;)
gigazte avatar
1 éve | 2017. 07. 23. 19:46:03
#
A nemi élet szükséglet mérőt is nyugodtan betehették volna!:? Amúgy ez a koncepció annyira nem is rossz szerintem!
Mesterlovesz avatar
1 éve | 2017. 07. 23. 20:09:43
#
@gigazte: Teljesen felesleges, az Geralt esetében úgyis mindig maxon lenne :D Minden esetre jót röhögtem a kommenteden :D


Lite versions: