Menu
The Lord of the Rings kártyajáték készül
Szerző: xoki, 2017. december 11., hír

A The Lord of the Rings sok műfajban megmutatta már magát és hamarosan egy új stílusban is megmutatkozik, mivel jön a The Lord of the Rings Living Card Game!

A The Lord of the Rings Living Card Game lesz a Fantasy Flight Interactive első játéka, amely az egyjátékos módra, valamint a co-op játékra fog fókuszálni, a jelenlegi online részre koncentráló játékok helyett.

Ha esetleg a „Living Card Game” fogalma ismeretlen lenne számodra, azt kell tudni róla, hogy kártyacsomagok vásárlása helyett - amelyben véletlenszerűen jutunk új lapokhoz - egy meghatározott kiegészítőt kell megvásárolni, amelyben fix számú kártyák vannak, amelyek általában egy témához vagy játékstílushoz kapcsolódnak.

A játék jövőre lép korai hozzáférésű stádiumba, amely kizárólag egyjátékos módban lesz elérhető. A játék teljes megjelenésekor pedig co-op stílusban is játszhatunk majd. Először fizetnünk kell a hozzáféréshez, de a teljes verzió free-to-play játékként jelenik majd meg.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 5
AMDMonsteR avatar
11 hónapja | 2017. 12. 14. 08:40:54
#
Hát ismét egy hihhhetetlenül egyedi ötlettel állunk szemben... Komolyan úgy gondolják a játékkészítők, hogy azért, mert az egyik kártyajátékból eSport alany lett, most akkor ezeknek a már egyre nagyobb tömegben, "rengeteg egyedi funkcióval" ellátott sz@r, befutó lesz, és felkapott?
A HS ok, mert egy nagyon jó ötlet volt alapból is, és hatalmas univerzumra épül, és nem utolsó sorban mindegyik alapja :D . A Gwent vagy Gwynt, kinek hogy, szintén ok, mivel hatalmas ingame háttér van mögötte.
De az ES Legends, és hasonlók... Szeretem az Elder Scrolls univerzumot, a Lord of the rings-et is, de ettől függetlenül szerintem ezek a kártya cuccok elb@szott próbálkozások, amivel próbálnak több embert vonzani a franchise-hoz... De nagyon elcsépeltek és fölöslegesek szerintem...
Xsite avatar
11 hónapja | 2017. 12. 12. 14:51:50
#
Na végre valami egyedi ötlet! XD ;)
no avatar
11 hónapja | 2017. 12. 11. 23:24:44
#
"Először fizetnünk kell a hozzáféréshez, de a teljes verzió free-to-play játékként jelenik majd meg."

Hol lehet letörölni az internetet?:?
TRACERHD avatar
11 hónapja | 2017. 12. 11. 22:44:30
#
Jöhet
gigazte avatar
11 hónapja | 2017. 12. 11. 22:10:12
#
Ez aztán hiánytermék...:?


Lite versions: