The Game Awards: nem készül új bejelentéssel a Rocksteady

Szerző: xoki | 2018. December 01. | hír | 2 hozzászólás

Az utóbbi időben egyre több pletyka bukkant fel a Rocksteady új Superman-játékával kapcsolatban, a napokban pedig azt rebesgették, hogy annak bejelentésére a The Game Awardson fog sor kerülni. A Superman: World's Finest felbukkanása pedig tovább növelte ennek igazságtartalmát, viszont úgy tűnik, a stúdió jelenleg teljesen mással van elfoglalva.

A Rocksteady társalapítója, Sefton Hill Twitteren közölte, hogy a Rocksteady Games sajnos nem fog új játékot bejelenteni az idei The Game Awardson, ugyanis még túl korai lenne bármit is mutatni a készülő projektjükből. Ezenkívül pedig az is kiderült, hogy a pletykákkal ellentétben nem egy Superman-játékot készítenek.

A pletykák szerint a Rocksteady titokzatos játéka új generációs platformokra érkezhet majd. A korábban felbukkant álláshirdetésekben feltüntetett betöltendő pozíciók mind két éves szerződésre szóltak, és ez alapján ki lehetett találni, hogy körülbelül mikor jelenik meg a játék, viszont úgy tűnik, egy kicsit többet kell majd várnunk a Rocksteady bejelentésére.

A The Game Awardson legalább 10 új játék bejelentésére számíthatunk, és természetesen elindultak a találgatások, hogy vajon melyek lesznek ezek. Sajnos, mint kiderült, a Rocksteady új játéka nem lesz közöttük, de azért reméljük, hogy hamarosan lerántják majd róla a leplet.

no cover
no cover
Superman: World's Finest
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
botmunpls avatar
És mi van az új Arkhamos hülyeséggel is? Az egész csak alaptalan pletyka
0
0
0
0
Mizushio avatar
Örülök, hogy nem superman játék lesz.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció