Steamen is megjelenik a Black Desert Online

Szerző: xoki | 2017. May 04. | hír | 9 hozzászólás

A Black Desert Online még ebben a hónapban elérhetővé válik Steamen is, viszont sajnos a felhasználói fiókokat nem lehet majd átköltöztetni.
A Steam felhasználóknak továbbra is szükségük lesz egy Black Desert Online felhasználói fiókra is, de az új tartalmak és frissítések a Steam kliensen keresztül válnak majd elérhetővé. Mindkét verzió egy időben fog frissülni.

A játék fizetési rendszere nagyon egyszerű. Különböző csomagokat kínálnak és kiválaszthatjuk a nekünk legmegfelelőbbet. Már az alapszintű csomag sem korlátozza le a játékélményt. Egyelőre nem tudni, hogy a Steamen milyen árazások lesznek majd.

A Black Desert Online május 24-én jelenik meg Steamen is.

Black Desert
Black Desert
Black Desert
Megjelenés: 2016. March 03. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Pearl Abyss
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
A karakter kreálás nagyon király a játékban, bele kezdenék, de csak társasággal.
0
0
0
0
Pokman avatar
hasonlít a wowhoz, csak jobban meg lett csinálva a történet (videók is be vannak szúrva nem csak szöveg), viszont kevesebb skill de ez talán nem is olyan nagy baj
a grafika meg visz mindent

a top 4 mmorpg-ben benne van világszinten (mikor megjelent a második helyre pályázott), ez már csak jelent valamit 😃
az árát biztos megéri !
0
0
0
0
💬 2
Mizushio avatar
@Pokman: A wownál eléggé eltérő. Itt nincsen semmiféle dungeon. Pvp orientált az egész játék. Meg nem target rendszeres. Van egy lvl 60-as warriorom itt.
0
0
0
0
Pokman avatar
@Mizushio: Van dungeon csak nem úgy van megcsinálva. Amúgy meg a target rendszerre gondoltam a HASONLÓNÁL
0
0
0
0
kailee avatar
Nekem meg van csak időm nincs sajnos arra hogy játsszak vele. Leginkább csak jót tudok mondani róla. Ötvözi a régi dolgokat és az újakat egyaránt. Van ehetőség hagyományos használatra (nyomkodom 0-9 ig a számokat a skillekhet), vagy az újra hogy billentyű kombinációkkal aktiválod a skilleket(jobbra-fölfelé-ugrás és az alap támadás gomb és lőn létrejön a skill). Rengeteg küldetés. van amit egyszer lehet megcsinálni van amit naponta lehet.

Ha craftolásra a dod a fejed van lehetőség munkások bérlésére akik összeszedik az alapanyagokat neked így neked csak minimálisat kell szedni belőle. Mount(lovak) neked kell lasszóval befogni, szintjük használatuktól függ, de lehet tenyészteni őket magasabb szintűre.
Hatalmas térkép különböző tájakkal. Grafika nagyon szép, ebből ki indulva kell az izmosabb gép.

pvp rendszer is egész jó benne bár ezt csak duelbe tudtam próbálni mert idáig még nem jutottam el. Videók alapján viszont jónak tűnik a clánok közti csata.

Egy negatívum a van. vannak dolgok amik a fizetős rendszerre mennek. pl a designe ruhák tömkelege, házi állatok (macska, kutya madár meg tudja még mi.)

én 10-9 re értékelem az alapján amennyit játszottam vele. csak sajna gépem nincs hozzá vagyi s a mostanival olyan low-medium közötti grafikán 19-30 fps között mozgok.
0
0
0
0
Flynian avatar
Én eddig csak jót hallottam felőle 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció