Steam Labs: mostantól bárki kipróbálhat kísérleti fázisban lévő új funkciókat

Szerző: xoki | 2019. July 15. | hír | 16 hozzászólás

Elérhetővé vált a Steam Labs, amely alapján úgy tűnik, a Valve nyíltabb teszteknek szeretné alávetni a platform új funkcióit. A cég nemrégiben a Dota Underlords munkálataiba nyújtott betekintést, és most a Steam mögött álló fejlesztőcsapat szintén hasonló korai hozzáférésű, kísérleti fázisban lévő új ötletek tesztelését teszi lehetővé a felhasználók számára annak érdekében, hogy több visszajelzést kaphassanak.

A Steam Labs a hivatalos oldalon található, vagyis nincs szükség hozzá a Steam béta kliensére. Az oldalra látogatva megtalálhatjátok a jelenlegi új, tesztelésre váró funkciókat, amelyekről aztán leírhatjátok a véleményeteket is. Ezek mind korai stádiumban lévő funkciók, és a Valve figyelmeztetett mindenkit, hogy az itt helyet kapó ötletek nagy része valószínűleg sohasem készül majd el véglegesen.

A Steam Labs három tesztelésre váró funkcióval rajtolt el. Az első a „Micro Trailers”, amelyek hat másodperc hosszúságú videókat takarnak, és a játékok ikonjai helyére tervezték őket. A második funkció az „Interactive Recommender”, amely a gépi tanulást használja annak érdekében, hogy a számunkra legkedveltebb játékokat ajánlja az első ötven játékunk játékidejei alapján. A harmadik funkció pedig az „Automatic Show”, amely lényegében a Nintendo Direct Steam verziójának felel meg. A platform automatikus összeállításokat készít az éppen aktuális és népszerű játékokból.

Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nem lesz rossz ez, gyerekek! 😀 Vannak még hiányosságok, + hibák benne de így is hasznosnak bizonyult számomra már most is, pedig közel 1000 játék figyel a steames könyvtáramban de most ismét sikerült így pár új gyöngyszemre rálelnem! 😆 😂
0
0
0
0
no avatar
Az is közte van hogy nem frissít minden indítás előtt ?
0
0
0
0
ben_aloha avatar
Új funkció lesz az is, hogy nem áll vissza angolra ez a szar minden indításnál, esetleg egy értelmes downloader belekerül?
0
0
0
0
💬 13
Rocky12 avatar
@ben_aloha: Hmm, érdekes. Nekem soha nem volt ilyen problémám. Mindig magyar nyelven indul el a Steam, úgy ahogy beállítottam.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Rocky12: Nem az a lényeg, hogy ha valakinél jó, hanem az, ha valakinél nem. Nálam is véletlenszerűen átállítja a nyelvet mindegyik gépen.
Valamint már kb 10 frissítés lement, de még mindig nincsenek hosszú ékezetes betük (kettőt leszámítva)
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@SuperPuma: Igen de akkor ez azt jelenti hogy ez egyedi eset és annál a konkrét személynél valami más is rosszul működhet az op rendszeren belül. Vagy nem? 😕 Én ezt így gondolom.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Rocky12: Ha úgy indítasz el egy játékot ,hogy alapból angol nyelvű és előtte nem fut a steam ,akkor hajlamos átállni azonnal.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Rocky12: 4 különböző gépen, alap beállításokkal csinálja ezt. Valószínű az lesz, amit Andor ír. Igazából annyira nem is érdekel. Az ékezetek hiánya viszont szerintem azért elég nagy baki így az új 20as évek tornácán. (Főleg úgy, hogy az előző GUI-val ezek a problémák/Hiányosságok nem voltak jelen.
Mondjuk azóta a chat funkció is csinál anomáliákat. (Leginkább fals jelzéseket szokott adni)
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@SuperPuma: A chat néha nekem is küld ,,szellem" értesítéseket, szóval igazatok van, tényleg előfordulnak furcsaságok. Nem is tudom mikor, talán 10 napja a profilképemet sem tudtam megváltoztatni, azóta ezt a hibát is orvosolták (csak nem tudom milyen áron).
0
0
0
0
csuz-li avatar
@SuperPuma: Nálam sem állt még át sosem angolra és az ékezetek is mind megvannak. Soha nem volt vele gondom sem nekem, sem a fiaimnak. Ismerőseim sem panaszkodtak erre.
0
0
0
0
Bokorfelugyelo avatar
@ben_aloha: Sosem volt ilyen problémám a steam-el, már 2 éve fent van pedig külön winchesteren. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@ben_aloha: Nekem sem volt ilyen problémám.
0
0
0
0
no avatar
@ben_aloha: Kicsiny rétegbe tartozol ezzel a problémával, így ne várj rá különösebben megoldást.

Btw nálam nincs ilyen.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@ben_aloha: Nemtudom, nekem mindig Angolul indul, mert úgy is van beállítva 😂
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@YoRHa 2B: Azóta őszintén engem sem nagyon érdekel, szerencsére nem használom túl sokszor ezt a retket 😃
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
@ben_aloha: Nekem is mindig átállítja magát angolra és a frissítések is csak akkor jelennek meg a legtöbb játéknál ha elakarom indítani őket! 😃
De pl tesómnak meg működik minden, mindig magyar is... Pedig szinte ugyanazok vannak a könyvtárban és még a Windows verzió is ugyanaz amit használunk.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció