Star Wars: The Old Republic - ingyenesen beszerezhető az első két kiegészítő

Szerző: xoki | 2018. October 19. | hír | 15 hozzászólás

Az okostelefonokra megjelent Star Wars: Galaxy of Heroes című játék új Star Wars: Knights of the Old Republic karakterekkel bővült a legújabb frissítésben. Ennek örömére a BioWare ingyenes tartalmakkal kedveskedik a Star Wars: The Old Republic és a Star Wars: Galaxy of Heroes játékosai számára egyaránt.

A frissítést követően tehát a Star Wars: Galaxy of Heroes játékosai számára mostantól feloldhatóvá vált például Bastila Shan, Jolee Bindo és persze Revan is. Ebben a játékban egy új esemény is kezdetét vette Legend of the Old Republic néven, amely október 25-éig tart.

A The Old Republic MMO esetében pedig két kiegészítőt szerezhettek be ingyen, vagyis a Rise of the Hutt Cartel és a Shadow of Revan DLC-ket, amelyek együttesen lehetővé teszik a 60-as szint elérését a free-to-play és preferred játékosok számára. Az ezeket követő DLC-ket csak előfizetéssel tudjátok beszerezni.

Ahhoz, hogy a tiétek legyen a két kiegészítő, látogassatok el erre az oldalra, és aktiváljátok az alábbi kódot: REVANSFATE

Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic
Megjelenés: 2011. December 22. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Warlordcommander avatar
Már régen is adták ingyen, úgy látszik kezd haldoklani a játék😃
0
0
0
0
💬 13
MaximumGame avatar
@Warlordcommander: Mert pénzéhesek 😃 Fizetős cuccokat csinálnak semmi mást ! Én is abba hagytam 3év előfizetéssel !
0
0
0
0
susguy avatar
@MaximumGame: EA bad, praise Geraldo
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Megjelenése után fél évvel már kezdett és a F2P átállás csak gyorsította, de kitart mellette a kiadó mert túl nagy blama lenne lelőni.
Viszont meg kell hagyni, az átvezető videók minőségiek, ahogy a karaktertörténetek is. Karaktertörténetbeli instance problémát fél évig nem tudták megoldani, utána lemondtam az előfizetést, mert ilyen szintű inkompetenciáért nem fizetek.
De az a F2P átállás amit levezényeltek az katasztrofális volt. Átállás után a karakterlapon nem kevesebb, mint kilenc helyen volt ikon, hogy vegyél prémfizetőcuccot. Sapkát nem akartad megjeleníteni? Fizess érte! Heti háromnál többször akarsz űrhajózni? Fizess érte! Alapból járó három szakma helyett csak kettő lehet, igaz a rendszer háromra van tervezve, sebaj, fizess érte. Ennél sokkal jobb F2P átállásokat is megcsináltak más cégek ugyanabban az időben.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Palanova: Így van és ezek még most is így vannak bár engem a pénz limit az ami igazán zavar. Többi nem nagyon mivel volt egy barátom aki sokáig előfizetett és az ilyen hide helmet meg +character slotokat és társait megvette nekem kreditért a galactic trade marketen. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Megjelenéskor megvettem és fél évet eltöltöttem benne, felhúztam 1-2 karaktert de a harmadik története a felénél a fent említett bug miatt abbamaradt. Megnéztem a másik oldalt is, de jellemzően tükörkarakterek voltak, így nem igazán éreztem késztetést a szintezésre. Űrhajózás jó móka volt, még ha kötött pályás is, és az az egy két insta ahol voltam, érdekes volt, de nem lenyűgöző.
Mikor jött a F2P, visszamentem és elszörnyedtem azon a minőségi megvágáson amivel a F2P-eseknek kellett szembenézni.

Ennek tetejében még volt egy telefonos segítség kérésem is, ugyanis amikor a titkos kérdésekre a válaszokat összeállítottam és elfogadta a rendszer gond nélkül, utána az egyik válaszomat nem fogadta el. Kiderült, hogy az ékezetes karaktereket egyszerűen kivágta a válaszból. Ehhez kellett egy fél óra egy indiai székhelyű helpdeskessel akivel meg tudtam tört angollal beszélni a dolgot.
Komolyan? Kivág karaktereket és a felhasználót nem is értesíti egy olyan esetben ami az accounthoz való hozzáférés miatt kötelező. Szerencsére megoldódott, de ha kártyával nem 1 hónapot választok és nem tudom az accoumtom visszaszerezni, lehet a mai napig levonnák a havidíjat, szívbaj nélkül. Még azt is elhiszem hogy ezt a részt nem a Bioware készítette, de akkor is ez volt a második eset hogy hatalmasat csalódtam a Biowareben, mert a nevüket adták egy ilyen hulladék megoldáshoz.

A F2P átállással megértem hogy kell valami limit a nemfizetőknek, pl kredit limit, tárhely limit, bankhelylimit, hogy vásároljanak mégiscsak. Még a tartalmi limitet is megértem, amennyiben kiegészítés formájában érkezik. De pl csökkentett xp, limitált insták baromira problémásak, ugyanis előfizetéssel is nagyon ki van centizve az xp szerzés egy egy bolygón hogy továbbmehess a következőre és csak egy fejlődési irány van. Nem egy WoW pl ahol azonos szintre van 3-4 különféle terület, így arra mész amerre akarsz.
Példa egy jó F2P átállásra a Star Trek Online. Kredit, tárhely, banklimit, hajómennyiség és karakterszám limit. De se történetbeli, se xp szerzési limit nincs. Karakterhelyet, hajóhelyet, bank és tárhely illetve kredit limitnövelést és minden egyéb prémium fizetős cucchoz a fizetőeszközt meg ingame is össze lehet farmolni és abból megvenni. Tartalmi frissítések is ingyen jönnek, korlátozás nélkül.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Palanova: Azóta a xp helyzet megoldódott mert már változtatták a küldetésrendszert így f2p-ben is elég 3-4 küldit megcsinálni hogy továbbmehess.

Amúgy meg szerintem is a Star Trek online a legjobb f2p mmo azzal a mai napig játszok. 😃 Sokkal jobban star wars a játékmenet is mivel űrcsata meg minden ez az swtor meg elmehetne star treknek a maga beszélgetős baromságaival.
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Ha megoldódott az Xp gond lehet visszanézek, mert a karaktertörténetek tetszenek, de talán két évvel ezelőtt még megvolt ez a gond, hogy lvl10ig volt csak normális, utána lement a béka s*gge alá a kapott xp.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Palanova: Most úgy van hogy néhány küldit átcsináltak hogy több xp-t ad és lilával jelölik őket külön, egy bolygón elég azokat megcsinálni és mehetsz tovább, még én se próbáltam ki csak tesóm játszotta le végig így, és ő azt mondta tényleg jobb lett és nem kell végignyomatni mindent egy területen.
0
0
0
0
xoki avatar
@Warlordcommander: már elég a fő quest a továbbjutáshoz, ráadásul az is annyi XP-t ad, hogy elment a kedvem egy újabb karakter felhúzásától, mivel mindig nagyobb a szintem mint a bolygó
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@xoki: De ha nagyobb a szinted mint a bolygó akkor úgyis lehúzza a játék annyira mint a bolygó szintje szóval nem értem a problémát 😀
0
0
0
0
xoki avatar
@Warlordcommander: igen de előbb utóbb elfogy a bolygó és már rég maxon vagyok (legalábbis a free-to-play által megengedett maxon... 😃 ) felhúztam kb 10 karaktert 50-re még az XP növelés előtt. (most van egy 20 biztos, már nem tom pontosan)
Ja és egyszerűen túl könnyűvé teszi így a fejlődést.
Még szerencse hogy most kaptunk egy kis ingyen tartalmat megint szóval van miért visszatérni egy kicsit, de f2p-ként már nem sok értelme van sajnos
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@xoki: Én azt sajnálom hogy a kreditre is limitet raknak, amit nem lehet felnyitni. Ha lehetne végtelen pénzem mint egy előfizetőnek lenne miért játszanom is.
0
0
0
0
xoki avatar
@Warlordcommander: Igen, pontosan ez a legidegesítőbb, főleg hogy a cuccok amiket most meg kellene venned hogy élvezhető legyen a játék mind 1 millió kredit feletti áron vásárolható meg ....

Szerencsére én mindent megvettem amikor még aránylag kredit limiten belül beszerezhetőek voltak a cartel itemek (gondolok itt a lila cucc használatára például)
0
0
0
0
TRACERHD avatar
EA..... SWGOH-ban már 75-ös szintű vagyok de nem tudom meg szerezni azt a karaktert mert csak bizonyos emberekkel lehet teljesíteni akik nekem nincsenek meg.... -,-
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció