Menu
Star Wars: Knights of the Old Republic film készülhet
Szerző: xoki, 2019. május 24., hír

A BioWare többször is megpróbálta feléleszteni a népszerű Knights of the Old Republic szériát, viszont sosem kaptak zöld utat az EA-től. Sajnos úgy tűnik, játékot egyelőre nem kapunk, de a legújabb információk alapján a Lucasfilm egy filmadaptációt tervez készíteni belőle.

A Buzzfeed értesülése szerint a forgatókönyvet Laeta Kalogridis írja, aki olyan projekteken dolgozott, mint a Shutter Island, az Alita: Battle Angel vagy az Altered Carbon. Laeta Kalogridis a KOTOR trilógia első forgatókönyvét pedig állítólag már majdnem be is fejezte. Az áprilisi Star Wars Celebration alatt Kathleen Kennedy azt nyilatkozta az MTV News számára, hogy valami olyat készítenek, amelyre érdemes lesz figyelmet szentelni. Ebből kiindulva nincs kizárva, hogy tényleg igazak a híresztelések, de amíg a hivatalos bejelentés nem történik meg, addig csak pletykaként tekintsetek a fentiekre.

A játékok alapján készülő filmek sajnos nem mindig tudják a rajongók elvárásait teljesíteni. A KOTOR az egyik legnépszerűbb Star Wars-sztori, ezért sokan különösen nagy elvárásokkal ülnek majd be a premierre. Mivel egy RPG-ről van szó, amelyben sokat számít a játékosok döntése, ezért mindenképpen változtatniuk kell néhány dolgon, és természetesen csak egy végkifejlet lehet majd. Annyi biztos, hogy nagy potenciál van egy ilyen filmben, hiszen a KOTOR rengeteg nagyszerű és emlékezetes karakterrel, valamint remek történettel rendelkezik.

Ti örülnétek egy ilyen filmnek, vagy inkább egy új játékot látnátok szívesebben?

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 9
Kiki4444 avatar
4 hónapja | 2019. 05. 25. 08:48:35
#
Örülülnék ha végre nem 12-es besorolással próbálnának akció filmet csinálni.Disney féle Star Wars filmeknél az akció/csata jelenetek 80% csapnivaló, rángatják a kamerát,tele van felesleges vágásókkal mert a besorolás miatt nem lehet mutatni közelről közvetlen találat mit csinál a rohamosztagossal,igy előtte gyorsan kamera szöget kell váltani stb.
Jurassic World-nél működött a dolog,mutatják ahogy hőseink menekülnek,az akció háttérbe fut,nincs vele semmi gond.Star Wars-nál csata jelenetek volumene miatt ez a recept nem működik,alapvetően háborús drámát erőszakolnak kalandfilmé és csodálkoznak hogy nem jön be a nézőknek.Ryen közlegény megmentését,Alien 2-őt stb képzeljétek el 12-es besorolással...(jelenetek vagy felét ki kéne vágniXD)
Akit érdekel miért csinálják: https://port.hu/cikk/mozi/megegyeztek…icle-49475
(Röviden leszűkíti a nézőközönséget,ami értelemszerűen kevesebb eladott mozi jegyet jelent.)
Solo mélyen alulmúlta a várt bevételeket,ergo nem nézték meg csak azért mert Star Wars:
https://hu.ign.com/star-wars-antholog…ek-kinaban
Véleményem szerint amig a 12-es besorolást tolják nem lesz igazán jó Star Wars film,sajnos a Skywalker ébredés tralerébe is ott virít bal alsó sarokba 12 karika.Szóval az akció jelenetek garantáltan pocsékak lesznek.
Megyegyezhetünk hogy nem a rendező kéri mesterségesen szűkítsék be eszköztárát, Disney megkötése hogy a kis Pistike is megnézhesse a filmet a moziba majd megvetesse szüleivel a mindenféle Star Wars figurát.
Profit hajhászát minőség rovására megy,ezért vagyok pipás Disney-re,egy olyan franchise-ból mint a Star Wars,sikerült 12 egy tucat kaliberű filmet csinálni...
Szerintem nem is érdekli a Disney-t a filmek nyereségessége, figurákon visszajön a buli.X-(
Scorn Face avatar
4 hónapja | 2019. 05. 25. 14:20:49
#
@Kiki4444: A Star Wars már régóta egy látványelemekben gazdag, tartalmilag nulla gyenge és fölösleges szereplőket arcunkba toló népmesévé degradálódott valami. Ahhoz hogy változás legyen a háza táján… nos, ahhoz nagyon nagy volumenű beavatkozás kell. Amit nehéz végig vinni.
Apor avatar
4 hónapja | 2019. 05. 25. 08:30:00
#
NA Végre már! Kezdtem csömört kapni a Szájpóker családtól és a repkedő Lejjától.
Milton avatar
4 hónapja | 2019. 05. 25. 00:06:05
#
A Buzzfeed értesülése szerint

Ez még viccnek is rossz volt. Egy tajrészeg hajléktalan megbízhatóbb forrás mint a Buzzfeed.

Mindenki szívesen látna mind új filmet és új játékot, de az EA+Disney kombó égisze alatt ez egyértelműen nem fog megtörténni.
Karryenz avatar
4 hónapja | 2019. 05. 24. 23:13:36
#
nem tudom hogy vagytok vele de én már rémesen unom ezt a sok Star Wars részt...
Kiki4444 avatar
4 hónapja | 2019. 05. 25. 09:04:20
#
@Karryenz: Igazat szóltál szívemből szóltál. Amíg ilyen minőségű filmeket csinálnak Star Wars néven, nem kell több belőle.
Karryenz avatar
4 hónapja | 2019. 05. 25. 13:27:28
#
@Kiki4444: így van. 8-)
enslaved avatar
4 hónapja | 2019. 05. 24. 22:39:06
#
Se játék, se film nem kell, Dunát lehetne már rekeszteni velük, és unalom már szinte mind a köbön. Amikor az első film megjelent még tetszett, a kettes már kevésbé, és így tovább. Mondjuk a legtöbb film ilyen, az elsőtől a harmadik részig még élvezhetőek, de sok esetben utána már csak felmelegített alkotások jönnek.
WeKing avatar
4 hónapja | 2019. 05. 24. 23:50:38
#
@enslaved: De. Kell. Film is meg játék is. Csak normálisan kellene mindkettőt megcsinálniuk és akkor nem lenne gond!


Lite versions: