Star Wars Jedi: Fallen Order - a KOTOR 2 írója is dolgozott a játékon

Szerző: xoki | 2019. March 02. | hír | 25 hozzászólás

Egyelőre nagyon keveset tudni a Respawn Entertainment Star Wars-játékáról, viszont korábban kiderült, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order leleplezésére áprilisban fog sor kerülni.

Chris Avellone egy sokak által ismert dizájner és író, aki olyan népszerű játékokon dolgozott, mint a Fallout 2, Planescape: Torment, Neverwinter Nights 2, Fallout: New Vegas vagy a Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords. Nemrég Twitteren rákérdeztek, hogy a Dying Light 2 mellett milyen játékokon dolgozik jelenleg, és sokak meglepetésére elárulta, hogy nemrég fejezte be a Star Wars Jedi: Fallen Orderen végzett munkáját. Ezenkívül pedig az is kiderült válaszából, hogy egy hónapon belül számíthatunk majd egy újabb nagyágyú bejelentésére.

A Star Wars Jedi: Fallen Order idén ősszel jelenik meg, és az eddigi információk alapján egy akció/kaland cím lesz, amely állítólag csak az egyjátékos módra fókuszál majd. A hír hallatán a hype sokkal nagyobb lett, hiszen Chris Avellone rengeteg sikercímen dolgozott az utóbbi időben. Ráadásul, mivel az egyik legjobb és legnépszerűbb játék, a KOTOR 2 írója is volt, a legtöbben egy hasonló kaliberű játékot szeretnének látni a Respawn csapatától.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 25
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cszolee79 avatar
"az egyik legjobb és legnépszerűbb játék, a KOTOR 2"
WTF??? Annál bugosabb, félbehagyottabb szar nem sok volt.
0
0
0
0
💬 5
susguy avatar
@cszolee79: A nem elegendő időt a Lucas Artsnak lehet köszönni, nem a fejlesztőknek, akik mellesleg ingyen és bérmentve befejezték volna utólag is a játékot ingyenes frissítésként, amire végül nem kapták meg az engedélyt.
Még a kiadott állapotot tekintve is teljesen igaz az idézett állítás.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@susguy: Az Outcast 2 jobbnak hatott szerintem.
0
0
0
0
susguy avatar
@SuperPuma: Nekem is örök kedvencem, talán az egyetlen játék amit minden évben végig játszok egyszer. Meglepően pörgős és szórakoztató játékmenet egy lazább történettel ami nem próbálja magát túl komolyan venni (kivéve a kötelező "még van remény hogy átállj a jó oldalra" maszlagot) elég egyéniséggel és kreativitással ahhoz hogy ne csak egy újabb agyatlan casual FPS legyen.
Ettől függetlenül szerintem több és jobb SW élményt kínált a Kotor 2, ami persze részben a műfajnak köszönhető, és egyáltalán nem az Outcastet minősíti. Persze kinek mit jelent a Star Wars élmény.
0
0
0
0
cszolee79 avatar
@susguy: Tehát a végleges játék félkész, bugos szar, és sohasem lett javítva.
Egyszer játszottam végig, aztán soha többé még bottal se.
Kotor1-et legalább tízszer. És irtóra fájt hogy a kettest elcseszték, nagyon sok potenciál volt benne amiből semmi sem lett 😞
0
0
0
0
susguy avatar
@cszolee79: Két-három bugon és egy "félbehagyott" befejezésen kívül minden másban csak jobb volt a második rész; történet, karakterek, párbeszédek, harc, itemek, skillek, stb.
Mellesleg már nagyon rég óta van hozzá unofficial fix, ha valaki csak amiatt hisztizne, de az alapjáték sem volt egy "bugos szar". Nekem legalábbis nem volt vele túl sok gondom, pedig jóval többször vittem végig mint az első részt. Kidolgozták a belüket amennyire tudták az időhatár előtt, ezerszer jobban jártunk ezzel mint a semmivel.
0
0
0
0
jokko avatar
csak nehogy olyan legyen mint a star wars force volt ..
0
0
0
0
Kemy avatar
Nagyon remélem, hogy nem egy áprilisi tréfa lesz..... 😃
0
0
0
0
Nitakri avatar
A képen lévő fickó tisztára olyan benyomást kelt mint aki most készül ártatlanokat ölni azzal a vacak instabil fénykarddal 😃
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Ebből annyi derül ki hogy a Story jó lesz.Ettől a játék még lehet vacak.Olyan dinamikus harcokat várok mint a Shadow Of War Mordor/War:Lopakodhatsz vagy mészárolhatsz rád van bizva.Move settek elképesztően látványosak, animációk is szép fluidak.És van fej meg láb levágás.Ha tudni fogja ezeket a Fallen Order, tutira meg veszem,és EA be is visszatér a hitem.😀😀
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Kiki4444: Nincs is nagyobb Star Wars élmény mint ész nélkül mészárolni a népet.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
@susguy: Játszottál a Shadow Of Mordorral?Úgy írod a mészárlás dolgot mintha valami agyatlan játék lenne,azért kérdem.Ha igen, tudod hogy elég komplex harcrendszere van,a kommentedet nem tudom hova tenni.Nem játszottál vele próbáld ki rá fogsz jönni, nem hülyeségeket beszélek(Egyébként Orkokat mészárolsz,nem a népet sőt, a rabszolgaságba taszitott embereket felszabadítod).
Vizuálisan nagyon látványos,kérlek áruld el egy kardos játékba miért baj az ha látványosak az ölések???Ennyi erővel a lövöldözős játékokba minek tegyünk találat/tántorodás animációt,vagy a Mortal Kombatba is teljesen feleslegesek a kivégzések....
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Kotor 3 kéne nem... ilyen ki tudja milyen kinder meglepetés ! 😀
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@MaximumGame: Csak azért egy Kotor 3, hogy meggyalázzák a szériát? Kösz nem, lol.
0
0
0
0
bitpork avatar
Ha single player lesz akkor érdekel - persze csak ha emberi áron van mert nekem már sok az 60€ és feletti sáv.
0
0
0
0
💬 8
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@bitpork: Na igen, meg hogy a a játék 2. felét vedd meg + 60-ért DLC-ben... Nem is veszek már EA, + pl. Ubisoft játékokat a megjelenésük idején, pl. az új AC játékot is most vettem meg, hogy féláron volt kapható.
0
0
0
0
Takashi avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Ajánlom figyelmetekbe a magyar játék boltokat, nálunk már előrendelésben is megvehetőek a játékok 40-60%-kal olcsóbban. Például a Metro 19k ft, itthon 11k volt előrendelésben is.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Takashi: A Metronál éppen kiszúrtam én is a kedvező hazai dobozos árat de nem tudtam, hogy más játékoknál is jellemző, hogy ennyivel olcsóbban szerezhető be. Majd gyakrabban fogom figyelni most már az árakat ott is akkor, köszi az infót! 😀
0
0
0
0
bitpork avatar
@Takashi: Mit tudok kezdeni a dobozos játékokkal? Vagy csak nevében dobozos és csak egy kódot tartalmaz?
0
0
0
0
Takashi avatar
@bitpork: Megkapod a régi idők emlékére a dobozt és van benne egy day one patch előtti kiadás, valamint egy digitális kulcs, amit beváltasz a megnevezett online áruházban és élvezheted a patchek és dlc-k végtelen áramlatát 😀
0
0
0
0
bitpork avatar
@Takashi: de milyen hordozón adják? vagy kóddal letőtöm ahonnan éppen?
0
0
0
0
sunny474 avatar
@bitpork: BD lemezen van a dobozban az alapjáték meg egy kód papíron amit steam, origin, uplay stb. helyen aktiválhatsz. Igazából úgyis kukázhatod a lemezt pár hónap után ha teszem azt törlöd, később újrarakod a játékot az ezer+ patch miatt egyszerűbb letölteni újra mintha digitalba vetted volna, feltéve ha nem nagyon lassú a neted.
Létjogosultsága azért van még kb a dobozosnak mert sokszor tényleg néhány ezerrel olcsóbb ha előrendeled itthon mintsem a mai standard 60 eurós ~ 19 ezres játékcímek platformon belül.(fentebbi steam stb.) Persze ha elég türelmes vagy kivárni 2 napot a futárig vagy elmászol a boltig.
0
0
0
0
bitpork avatar
@sunny474: Mondjuk optikai olvasóm sincs lassan 10 éve 😃
0
0
0
0
kimi100 avatar
Ha hirtelen jelenik meg és annyira felkészült legalább mint az Apex Legends, akkor az már fél siker. 😀 Meg egyébként is az EA nem azt nyilatkozta még annó, hogy a single player játékokat nem éri meg fejleszteni? akkor hogy is van ez?
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@kimi100: Azóta volt kisebb nagyobb balhéjuk az utólagos fizetési rendszerükkel. Gondolom rajöttek, hogy a népnek játék kell nem penznyelő.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció