Még az E3 előtt látható lesz a Star Wars Jedi: Fallen Order

Szerző: xoki | 2019. March 01. | hír | 8 hozzászólás

Elég sok idő eltelt a Star Wars Jedi: Fallen Order bejelentése óta, amelyre sajnos csak szóban került sor. Most áprilisban viszont lehetséges, hogy mozgás közben is láthatjuk majd a játékot a Star Wars Celebration ideje alatt.

A bejelentésre a StarWars.com oldalon került sor, ahol látható, hogy a játék bemutatására szombaton, április 13-án fog sor kerülni. A rendezvényen az EA és a Respawn is ott lesz, és a játék egy külön panelt fog kapni, ahol a játékosok végre megismerkedhetnek az Order 66 túlélőjével, egy padawannal, aki a Jedi Rend bukása utáni galaxist fedezi majd fel.

A bejelentésből kiderült még az is, hogy olyan új információkra számíthatunk, amelyeket eddig még nem fedtek fel, illetve megerősítették azt is, hogy a játék 2019 őszén érkezik majd. A Star Wars Celebration április 11-től április 15-éig fog tartani, amelynek helyszíne Chicago lesz. Tehát a rajongóknak már nem kell sokat várni a leleplezésre, amelyre még az E3 előtt sor kerül. Valószínűleg kapni fogunk egy trailert, esetleg képeket a készülő játékból, de akár a játékmenetről is lehullhat majd a lepel.

Az eseményen a Respawn új játéka mellett valószínűleg kapni fogunk egy új videót a készülőben lévő 9. részből, valamint a Star Wars: The Old Republic szintén jelen lehet majd az eseményen.

Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Star Wars Jedi: Fallen Order
Megjelenés: 2019. November 15. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Respawn Entertainment
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kemy avatar
Mondanám azt, hogy izgatottan várom , de inkább próbálok nem nagy elvárásokat támasztani a játékkal szemben. Lubickolnék a boldogságban, ha egy épkézláb, ízig-vérig SW játékot kapnánk...
0
0
0
0
💬 5
AltGamer avatar
@Kemy: Hát, mivel ez is EA inkább ízig vérig SJW játékot kapunk majd 😆
0
0
0
0
Kemy avatar
@AltGamer: Ohh , ne is viccelődj ilyennel 😃
0
0
0
0
Sirpsychosexy avatar
@Kemy: Emberek, bízzunk már egy kicsit a Respawn-ba. Eddig a legtöbb alkalommal, szívvel teli játékot adtak ki a kezeik közül. Most hogy az EA a kiadó, az remélhetőleg nem fog drasztikusan meglátszani a játékon.
0
0
0
0
susguy avatar
@Sirpsychosexy: Ezt minden cégről el lehetett mondani amit a szárnyuk alá vettek. Azt viszont még egyikről se lehetett elmondani hogy utána is ugyanolyan jók maradtak. Beleértve a Lucas Arts-ot is, ami ma már nem is létezik.
Ha már Star Warsról van szó.

Lehet bízni a Respawnban, de az EA-vel való tapasztalatok alapján ez a játék olyan kemény sablonra fog épülni hogy még játék közben is érezni lehet majd a karton ízét.
0
0
0
0
Kemy avatar
@Sirpsychosexy: Ez nem bizalom kérdése.... Abszolút bizakodóan tekintek erre a játékra, remélem maradandót tesznek le az asztalra. Mint fentebb is írtam nagyon boldog lennék, ha egy élvezetes játékmenetet, tartalmas és kreatív storyt kapnánk. Az már csak hab lenne a tortán, ha a megjelenést követően egyből játszható is lenne, és nem kéne hozzá már az első napon egy kazal patchet letölteni 😉
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Jó lenne, ha JÓ lenne! 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Nah erre kiváncsi leszek 😀 hogy mi sül ki belőle 😎
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció