Sekiro: Shadows Die Twice - az egyik legnépszerűbb játék lett a Steamen

Szerző: xoki | 2019. March 24. | hír | 13 hozzászólás

A Sekiro: Shadows Die Twice nehézségét valószínűleg sokan frusztrálónak találják majd, de pont ez adja a játék varázsát. A Dark Souls játékosok számára nem lesz új ez az érzés, viszont a két játék több szempontból is különbözik. A Dark Souls kitérős, elgurulós harcrendszere helyett a Sekiro inkább offenzívabb irányba tereli a játékost, de egyben jutalmazza a taktikus és lopakodós megközelítést is. Az elhalálozásaink pedig a játék világára is kihatással vannak.

A Sekiro: Shadows Die Twice kihívást nyújtó játékmenete, valamint harcrendszere sok játékos érdeklődését felkeltette. A Steamen megközelítette a 125 000 egyidejű játékost, és csak az olyan nagyágyúk hagyták le, mint a CS:GO, Dota 2 vagy a PUBG. A rekord elérésekor még a Tom Clancy's Rainbow Six Siege fölé is kerekedett, de azóta már visszacsúszott az 4. helyre, és a cikk írásának időpontjában közel 91 000-en játszanak vele.

A Devil May Cry 5 volt a Capcom második legjobban induló PC-s játéka, de a Sekiro most ezt is lekörözte. Valószínűleg feljebb már nem nagyon jut, de egy kizárólag egyjátékos játéknál ez is rendkívüli eredménynek számít. Ti kipróbáltátok már?

Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice
Sekiro: Shadows Die Twice
Megjelenés: 2019. March 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: FromSoftware
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Moon_Breaker avatar
Ku*va jó lett, változatos ,hangulatos és kellően nehéz.

Sokféle ellenség, cucc, skill meg miegymással. 😀
0
0
0
0
MadaraSama avatar
Szerintem nagyon állat. Régi TENCHU FEELING visszaköszön 😀😉 Nagyon hasonlít rá. FPS imádók kerüljék.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Tudnom kellene, hogy mi ez?...esetleg annyira nem menő egy sztori orientált játék, hogy már nem is hypeolják?
0
0
0
0
enslaved avatar
Én is megvettem, azt írták könnyebb mint a Dark Soulsok, hát csesszék meg a játékukat ismét From Software - ék! Az egész egy nagy..................szóval valami. Mondjuk maga a stílus is fárasztó már, véd, gurul, üt, meghal, tízezer kilométerről újrakezd..........
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@enslaved: A Sekiro a legnehezebb From Software játék,nem tudom ki irta,hogy könnyebb mint a Dark Soulsok,de tuti nem volt normális. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Castiel21: Az előzetes tesztekben volt olvasható. Ezek szerint nem játszottak még akkor vele............
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@Castiel21: talán annyiban merném könnyebbnek mondani hogy nincs stamina csík.
helyette egy kidőlés csík van ami akkor megy fentebb ha megütnek, de ez ugyanúgy érvényes az ellenfélre is.

de amúgy hogyha a nehézségi szintet nézzük inkább a nioh hoz közelít mint a dark souls okhoz.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
P.S. A játékot már a megjelenés előtt feltörték mert nincs rajta "denuvo", de mégis sokan megvették. Innen látszik ha egy játék jó akkor az emberek veszik és nem kell az a fránya védelem (ami sokszor a játékosok kárára megy, beszélek most a teljesítményre való kihatásról).
0
0
0
0
💬 5
Andris18 avatar
@TheMenkuPocok: Azon nevettem amikor valaki írta hogy megvette a Final Fantasy XV-öt de a denuvo annyira lerontotta a teljesítményét hogy a virágbolti verziót használta.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@Andris18: Ez nálam is így van. Tényleg jobban fut a crackelt, 10-20 fps-el is. 😃 Assassins creedet is megpróbáltam ezen felbátorodva, de ott nem tapasztaltam semmi változást sajnos.
0
0
0
0
Andris18 avatar
@Memento Mori: Nem rossz!
0
0
0
0
DoubleDownZ avatar
@TheMenkuPocok: Wrong. Nem lett előbb feltörve, mivel Japánban meg még egy országban már 21-én kijött. Európában jött csak ki 23-án.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció