Menu

RTX 3080 Ti-s Aorus Gaming Box is készül

Szerző: xoki, 2021. július 14., hír

A Gigabyte Aorus Gaming Box RTX 3080 és 3090 GPU-val már elérhető, de a cég most egy RTX 3080 Ti verzióval is kibővítette a felhozatalát.

Ahogy a korábbi modellek, az Aorus RTX 3080 Ti Gaming Box az elődjeivel megegyező felületet használ, tehát a GPU-t várhatóan egy Thunderbolt 3 Type-C interfész segítségével kapcsolhatjátok a rendszerhez, illetve USB-A 3.0 port, egy Ethernet port, kettő HDMI 2.1 port és három DisplayPort 1.4 kerül rá.

A hűtése is ugyanúgy működik majd, amely egy 240 mm-es radiátorból és kettő 120 mm-es ventilátorból áll majd. A radiátorból szétágazó FEP csövek, a GPU, MOSFET és VRAM együttesét borító rézből készült alaplemezbe csatlakoznak.

A dobozban egy gyári beállításokkal rendelkező Gigabyte Waterforce RTX 3080 Ti grafikus kártya található, amelyre 1665 MHz GPU órajel és 12 GB GDDR6X memória (19 Gbps) jellemző. Ezenfelül pedig egy >90%-os hatékonyságú, 550 W-os tápegység látja el energiával a GPU-t. Az Aorus RTX 3080 Ti Gaming Box támogatja az Aorus Engine-t, illetve kompatibilis az RGB Fusion 2.0-val is.

A legtöbb laptopnál sajnos nincs lehetőség a GPU fejlesztésére, illetve integrált grafikával készült eszközöknél jelentősen korlátozott gaming élményben lehet részünk, a Gaming Boxokat pedig pontosan az ilyen rendszerek mellé találták ki.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Mdfk avatar
megörültem mikor megláttam,hogy van ilyen cucc mert az asztali gépeket nem szeretem.Aztán megláttam,hogy mennyibe kerül és lemondtam róla.Pedig ***a lenne nekem egy ilyen.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Drága ez a fajta laptop + külső VGA setup, de megdobja rendesen a régi laptop grafikus,
játékra szánt teljesítményét az biztos.
0
0
0
0


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb