Ride 3 nyereményjáték

2018. December 09. | hír | 9 hozzászólás

10 éves lett a Gépigény.hu! Ennek alkalmából a Magnew Kft. 2 darab kulcsot ajánlott fel az oldal látogatói számára a november 30-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent Ride 3 játék PC-s verziójához, amit az olasz Milestone stúdió fejlesztett, és amit nyereményjáték formájában sorsolunk ki.

A Ride 3 nyereményjátékba való belépéshez be kell jelentkezned az oldalunkra és az alábbi linken a "Belépés" gombra kattintani:

Ride 3 nyereményjáték

A nyereményjáték 2018. december 17. 20:00-ig tart. A nyertest az oldal értesítés menüpontjában értesítjük, és az ajándékok menüpontban veheti át a nyereményét.

Ez egy több belépéses nyereményjáték, amelyben tovább növelheted a nyerési esélyeidet, ha a nyereményjátékba ismételten belépsz a visszaszámláló lejártát követően.

A nyereményjáték rendszerünk általános szabályait ezen a linken találjátok meg: Szabályzat

Köszönjük nektek, hogy rendszeresen látogatjátok az oldalt, és a Magnew Kft.-nek a felajánlást! Sok szerencsét a nyereményjátékhoz!

A Ride 3 a motorozás enciklopédiája, immár Unreal 4 Engine grafikus "motorral"! Drónok által szkennelt pályák, több mint 230 féle modell, melyből 71 új típus, emellett további 70 gép DLC formájában vár Rád a 7 különböző (Endurance, Naked, Cafe Racer, Superbike, Sport, Supermoto, Maxi Enduro) motorkategóriában a 30 pályán. Éjszakai versenyek és változó időjárási körülmények teszik még izgalmasabbá a száguldást az immár egyedivé varázsolható motoron, beleértve a teljesítmény-fokozást is. A Ride 3 minden egyes kategória esetén a gyártók történelmén és fejlődésén keresztül juttat közelebb a végső célhoz: elnyerni a legritkább, legkülönlegesebb limitált "példányokat", melyekre csak a legrátermettebbek képesek!

RIDE 3
RIDE 3
RIDE 3
Megjelenés: 2018. November 30. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport, Verseny
Fejlesztő: Milestone
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
LaszipLI avatar
Sok szerencsét mindenkinek! 😉
0
0
0
0
Midorima Shintaro avatar
Nekem már megvan, így nem ugrok rá, de a leendő nyertesnek sok szerencsét kívánok! Remek játék!
0
0
0
0
Bokorfelugyelo avatar
Köszi a lehetőséget és mindenkinek sok szerencsét! 😀
0
0
0
0
V1VOnX avatar
Sok sikert mindenkinek ! Köszi a lehetőséget ! 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
Igazán kedves tőletek! 😀
0
0
0
0
19ati93 avatar
Ez rendes tölük, köszönjük!
0
0
0
0
Kukori18 avatar
köszi a lehetőséget..
ha megnyerem tuti.. youtube gameplay videó is lesz róla 😀
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Köszönjük a lehetőséget! 😀 Szuper játéknak tűnik
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció