Resident Evil 2 Remake: csak a játékosok 26%-a tudta végigjátszani

Szerző: xoki | 2019. January 22. | hír | 5 hozzászólás

A Resident Evil 2 one-shot demóját a Capcom szerint már több mint 3 millióan töltötték le, és kiindulva abból, hogy egy 30 perces demóról van szó, mindenképpen jó eredménynek számít, és egyben jó látni, hogy ilyen sokan érdeklődnek a klasszikus rész felújított változata iránt. A népszerűségének köszönhetően pedig a további klasszikusok modern köntösbe való átültetésének esélye is megnőtt, de sajnos egyelőre nem tudni, mit is tervez a Capcom.

A 3 millió játékosból körülbelül 2,5 millióan használták a Resident Evil.Net-et, hogy figyelemmel kísérjék az előrehaladásukat. Meglepő módon elég kevesen tudták teljesíteni a demót, ugyanis mint kiderült, az említett 2,5 millió játékos 26%-ának sikerült a 30 perces időkorláton belül végigvinnie azt. Azóta már több módot is találtak arra, hogyan kerüljék ki a 30 perces időkorlátot, illetve speedrun rekordokat is felállítottak már.

A Resident Evil 2 Remake demóját január 31-éig van lehetőségetek kipróbálni. A teljes játék pedig január 25-én válik majd elérhetővé.

Resident Evil 2
Resident Evil 2
Resident Evil 2
Megjelenés: 2019. January 25. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lizard avatar
2 nap méég.... 😃
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@Lizard: Az már nem sok, a demo annyira jó volt hogy elő is rendeltem. Remélhetőleg végig ilyen színvonalon marad.
0
0
0
0
no avatar
Hamar megunták.
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@rhPhoto: Nem tudom ez a gondolat hogy szuletett meg a fejedben.
A legtobb ember kifutott az idobol mert felfedezett meg ilyesmi, nem azert nem fejeztek be, mert fogtak es kinyomtak a jatekot.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Én ki sem próbáltam,majd a teljes😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció