Remek élmény a Diablo Immortal, amíg nem turkál a pénztárcánkban

Szerző: xoki | 2022. June 07. | hír | 13 hozzászólás

Hivatalosan is elérhetővé vált a Diablo Immortal, melynek bejelentése elég nagy port kavart, hiszen a Blizzard a rajongók által várt teljes értékű folytatás helyett egy mobiljáték leleplezésére szánta el magát.

A negatív fogadtatás ellenére sokan belevágtak a kalandba, és a játék igazából tényleg kimagasló élményt nyújt, legalábbis addig biztosan, amíg a Blizzard nem kezd a pénztárcánkban turkálni. Egy ingyenes mobiljátékhoz képest tényleg nem lehet okunk a panaszra, de vajon mi a helyzet az ilyen címekre jellemző mikrotranzakciókkal?

A Diablo Immortal PC-re és okostelefonokra jelent meg. Mindkét platformon vannak kisebb-nagyobb gondok, de a játékosok nagy részét elsősorban egyetlen karakter kimaxolásához szükséges tárgyak értéke akasztotta ki. A maximális szinthez közeledve egyre inkább érződni fog, hogy a pénztárcánk kinyitása nélkül eszméletlen sok szerencsére és játékidőre lesz szükségünk a karakterünk felfejlesztésére.

Korábbi számítások alapján 100 000 dollárnál is többe kerülhet egy karakter kimaxolása, bár a béta óta ezt valamelyest lecsökkentették. A Redditen részletes elemzést is találhattok ezzel kapcsolatban.

Diablo Immortal
Diablo Immortal
Diablo Immortal
Megjelenés: 2022. June 02. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
No no..... Nem tud olyan pénztárcába turkálni ami üres 🧐
Van ennek is előnye néha.
0
0
0
0
shadowcastle avatar
PC-s verzió még nem az igazi, félre is tettem egy időre. Játék közben gyakran előfordult, hogy a skillek nem akartak működni. Rettenetesen jó élmény bossharc kellős közepette😀Úgy hogy egyenlőre nem nyűgözött le maga a játék, pedig nagy kedvenc volt a Diablo széria. Remélem csak ennél a résznél van ilyen mikro tranzakciós megoldás és a negyedik rész tényleg visszatér a gyökereihez, különben megint sok játékos fog elpártolni, aztán foghatja a fejét a Blizz.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Diablo I-II meg jatekok voltak a javabol. Diablo III kesz szegyen volt, emlekszem az alfa vagy beta verzioja a Free to play Path of Exile-nak szinte ugyanakkor jott ki. Es bizony kenterbe verte szinte minden tekintetbe a Diablo 3-at, nem csak grafikaban, latvanyban de kozel mindenben.
0
0
1
0
PotykaPal avatar
A diablo széria nem diablo a Diablo 3 óta, meghalt a Diablo 2-vel. Emlékszem 2005-ből voltak képek, hogy nézett volna ki az igazi Diablo 3, csak ugya a Blizzard szétesett és már nem a régi Blizzard készítette az új Diablo 3-mal (Matt Uelmen aki a zenéket csinálta a Diablo 1,2-höz is lelépett). Most meg itt van ez a Diablo Immortals és én, nagy Diablo rajongóként el vagyok keseredve.
4
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@PotykaPal: Sajnos egyet kell, hogy ertsek. A 3 is gyenge volt mar es most ez is eleg gagyi lett, bar csak telon probaltam mert nyaralok, de gondolom gepen is hasonlo.
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@PotykaPal: Barátom szívemből szóltál 😢
0
0
0
0
Izi-ke avatar
Do you guys not have money?
2
0
0
1
Edven avatar
Diablo became gacha(?)
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
Már játszom vele a megjelenés óta, kizárólag telefonon, Z Fold 3-an szépen fut. 45-ös szintű vagyok és kb. 15+ órám van a játékban. A F2P és PVE része elég jó lett szerintem, telefonhoz képest mindenképp. Sok content van benne. Igaz ahogy egyre jobban haladok előre egyre jobban nyomják a pofádba, hogy szar vagy és kell vegyél dobozokat meg szarokat, hogy hamarabb haladj. De ezeken a rossz dolgokon kívül, amit igazán ignorálni lehet, egy jó játékról van szó. Amint a végére érek a történetnek és max lvl. utána kiderül mennyire lesz grindolás.

Amúgy nincs tervben mindent kimaxolni, nem azért játszom, és 1 eurocentet sem fogok bele ölni.
3
0
0
0
💬 1
nagyk487 avatar
@TheMenkuPocok: Jó meglátás és dettó ugyan ez a véleményem :)
0
0
0
0
Ayistion avatar
Várom szeretettel a Diablo IV-et, ez helyett meg ott van a III. rész, DLC-kkel együtt.
0
0
0
0
downuser avatar
Őszintén szólva nem próbáltam még az Immortalt. Másfajta mmo-val kábítom magam, mely havi 4-6000 forintot húz ki a tárcámból. Meg ugye ott az AC Valhalla, ami indokolatlan impulzus vásárlásokat tud okozni nálam 🤣😆😅 ...sajnálom, de folyton jelennek meg olyan göncök, amiket egyszerűen muszáj megvenni, mert olyan kiszabottul dögösen néznek ki...amiket gyakorlatilag nem is hordok, legfeljebb 1-2 darabot használok fel belőle, végezetül 2-3 hónap után megint elkap az impulzus vásárlás, mert megjelenik egy új fegyverpakk, amiből maximum egyet használok. Végül ott tartok mint egy bölcsis kislány, ahogy öltöztetős játékot folytat, pedig közelebb vagyok már az 50-hez, mint a 20-hoz...😅🤣
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció