Remastert kaphat több klasszikus Call of Duty

Szerző: xoki | 2022. March 29. | hír | 8 hozzászólás

A Call of Duty közel két évtizede a videójáték-ipar alappillére, hiszen az Activision minden évben gondoskodott arról, hogy ne maradjunk új rész nélkül, de a Microsoft vezetése alatt ez valamelyest megváltozik majd.

A rajongóknak ezentúl többet kell majd várniuk a következő részre, de úgy tűnik, a fejlesztési idő kitolásával keletkezett űrt régebbi részek remastereivel töltik majd ki. Egy ismert leaker, @RalphsValve szerint az Activision több klasszikus Call of Duty-játék remasterét tervezi kiadni az új konzolokra. Régebben már kaptunk néhány remastert, például a Call of Duty 4: Modern Warfare és a Modern Warfare 2 újult meg, viszont utóbbi esetében csak a kampányra fókuszáltak, a multiplayer elmaradt.

A Microsoft vezetése alatt több formában is megjelenhetnek ezek a remasterek. A cég korábban megerősítette, hogy PlayStation konzolokra is kiadják majd a jövőbeli Call of Duty címeket, de értelemszerűen ebbe a kijelentésbe nem tartoznak bele a klasszikus játékok, amelyek akár Xbox-exkluzívként is érkezhetnek. A leaker szerint a World at War, a Call of Duty 1 és 2, valamint a Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered (Switch) van tervben, miközben minden mást komplikáltként jellemzett a cég egyik munkatársa.

Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 4: Modern Warfare
Megjelenés: 2007. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CsocseX avatar
Ok. Ez bejön. Soha nem sikerült rendesen végigpörgetni a teljes kampány szériát. Mindig csak bele-bele játszogattam. Felére már nem is emlékszem.

Ez beindítana egy replay sorozatot nálam.
0
0
0
0
Pipi67 avatar
Nem kéne azokat piszkálni,inkább újakra ráállni.Majd úgy jár mint eggyes remasterek,a kutya sem veszi őket.Most meg azt sem tudják mennyire árazzák le őket,hogy ami van el legyen adva.Pl a Crysis részek is 50 euró tájékán indultak,minap már 25-ért láttam őket.Na én biztos nem veszek meg eggyet sem semmiből.
0
0
0
0
Man 30 avatar
Én azért remélem, hogy lesznek még csak kampány remasteredek!
0
0
0
0
💬 5
Liptik avatar
@Man 30: Én is, kiadnék egy COD Trilogy Remasteredet vagy COD COLLECTION Remasteredet és, ugye a Forza Horizon 5 ugye magyar felirattal jött ki, ezért a COD-os álmaim is magyarul jöhetnének, sőt magyar szinkronnal is, persze rendes szinkronhangokkal nem pedig egy 5 Ft-os mikrofonos szart.
0
1
0
0
santakigyo avatar
@Liptik: Kelj fel, eleget aludtál.
Stúdió minőség, profi szinkronhangokkal nem éppen érné meg.Ha lenne is rá hajlandóság akkor se érné meg ki venne meg egy remastert háromszoros áron?
Mert ugye a minőségnek ára van.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@santakigyo: Fölösleges kötekedni ,,jöhetnének" írt, magyarán (jólenne ha így jönne)

,,ki venne meg egy remastert háromszoros áron?" én nem is gondolkodnék egy Cod2 Remastered-en magyar szinkronnal, szerintem még a 100€ is kiperkálnám érte simán ha jól sikerülne... életem egyik legmeghatározóbb játéka volt! sztem vagy 3X megvettem már, anno mikor megjelent DVD-sen megkaptam születésnapomra egyik barát-tól, de valahogy elkallódott, utána megvettem énis, azt is elhagytam mikor költöztünk, és Steamen is megvettem anno 20€-ért, és újra megvenném akár 100-ért is ha jól sikerülne, mert régen még tudtak játékot csinálni!
0
0
0
0
santakigyo avatar
@bukta2: Tisztelet a kivételnek lemaradt.
De szerintem ettől nem kell tartani.
0
0
0
0
Mast3rGamer1982 avatar
@santakigyo: Én simán megvenném
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció