Remastert kaphat a Need for Speed: Hot Pursuit

Szerző: xoki | 2020. June 24. | hír | 47 hozzászólás

A 2020-as EA Play sajnos nem sikerült valami izgalmasra, de a Nintendo Switch-re érkező EA-játékok hírére biztosan sokan felkapták a fejüket a kézikonzol birtokosai közül.

A prezentáció során kiderült, hogy 7 játék érkezik majd Switch-re is, amelyek között ott van az Apex Legends, a Burnout Paradise, a FIFA 21 és a Lost in Random. Tehát 3 játék még nem ismert, de feltehetően a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville lesz az egyik, a Velan Studios egyik játéka a másik, a harmadik pedig állítólag a Need For Speed: Hot Pursuit remastere. A VentureBeat értesülése szerint az utóbbi konzolokra és PC-re is megjelenik majd.

A Need for Speed: Hot Pursuit eredetileg 2010-ben jelent meg Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re. A játékot a Criterion készítette, amely a franchise egyik legjobb része lett. A közel 10 éves játék még mindig remekül néz ki, ezért jelenleg nem tudni, hogy pontosan milyen mértékű változásokra számíthatunk.

Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
Megjelenés: 2010. November 16. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Criterion Games
Hozzászólások: 47
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
én nem is emlékszek már rá mikor nfs-tem már utoljára annyira nem érdekel ez a széria de,mit akarnak még ezek már jó ideje a többség magasról tesz erre a szar játékra.
Ha autos jákkal akarok játszani ott van a Forza horizon 4 annál nincs jobb akkor ezek mit szenvednek még ezzel mikor tudják hogy csak pénz kidobás lesz.
Az NFS-széri már ki futott de,ha tényleg autós játékot akarnak akkor csináljanak valami ujjat ne ezt a szart akarják már újra meg újra eladni tiszta szánalom ez a cég.
0
0
0
0
no avatar
Nem értem nem tudom elhinni hogy van még lejjebb de van!Egy ikonikus játéksorozat hanyatlását látjuk évröl évre, és most ez lenne a megoldás remaster
és pont a hot porsit enyire nincs fantázijája a csapatnak a hot pursuit 2010,elmondanám ez volt a remaster és most még azt remastereljük fel ez egy vic. ez már nem a játékos közönségről szól
nem is veszik figyelembe mit akarunk vagy akrnak azok akik még mindig biznak és reménykednek évröl évre hogy most talán talán .
0
0
0
0
💬 1
sean avatar
@taraz_987: Szerintem az UG3-at afféle 'vésztartaléknak' hagyják, ha nagyon beütne a sz@r akkor az talán kihúzza őket belőle, mert arra tuti egyből ráugrik a gamer világ.
Másrészt szerintem már soha nem tudnak olyat alkotni mint az Underground széria, ha jön is a harmadik rész akkor orbitális bukás lesz és a sorozat végső meggyalázása (az elmúlt évek NFS részei alapján...). De remélem nem lesz igazam 😃
0
0
0
0
carl18x avatar
Ez minek kell remasterelni? Annyira nem jó játék, és nem is ronda mai szemmel se. Underground, Mostwanted, részek sokkal jobban megérdemelnék. A Régebbi cimekre jobban ráférne a ráncfelvarrás. Telefonon is jó lenne ezeket a régebbi részeket újraportolni 😃
0
0
0
0
huncut98 avatar
nfs eddigi legmocskosabb jateka kapja a remaster. vicc. bezzeg egy underground vagy egy carbon...
0
0
0
0
xCube avatar
Én annak tudnék nagyon örülni, ha a régi NFS játékokat is elérhetővé tennék valamilyen formában. És itt nem az Underground + címekre gondolok, hanem az első Hot Pursuit -re vagy a Porsche Unleashed -re. Nem tudom megérteni, hogy miért nem foglalkoznak ezekkel... .
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@xCube: Az NFS 1 és NFS SE ma már szerintem játszhatatlan. De még az NFS 2 és NFS 2 SE is. Annyira rosszul öregedtek, illetve annyira régiek. Még akkor is ha a hangulatukra a mai napig emlékszek:
NFS
intro:

showcase:


NFS 2 intro:
0
0
0
0
xCube avatar
@Palanova: Ez tény, az első két rész nem öregedett jól, akárcsak a korabeli többi autóverseny játék sem. Az első rész igazából még nem is lenne annyira rossz, a grafikát leszámítva rendben lenne. A második részben viszont annyira borzalmas a fizika, hogy nem tudok jó emlékeket felidézni az ökörködésen kívül. A harmadik volt az igazi áttörés, onnantól igazi sikersorozat az NFS. A Porsche Unleashed pedig személyes kedvencem.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Az tény, hogy az első hangjai a mai napig ott vannak a topban és az egy 1994-es játék!
A harmadik persze hogy jobban nézett ki: 3DFx támogatás bekerült és a modolási lehetőség. Igaz a 3DFx az az NFS 2 SE-vel bekerült már.
NFS 5-el nem játszottam, itt van a polcomon bontatlan csomagolásban 😃 Annak idején csak azért vettem meg hogy egy évfolyamtársam húzzam vele >😀
NFS 4-nek voltak szép és emlékezetes pályái, pl a Celtic és a kisvonatos erdős, ez utóbbi helyszín, mármint a hatalmas fás-erdős, visszaköszönt a mozifilmben is - kb az volt az egyetlen jelenetsor abban ami igaz NFS hangulat volt...

kis nosztalgia NFS 3 gameplay:


Személyes kedvenc abból az időből még a Motorhead:
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
És olyan lesz , hogy valaminek a remaster változatának a remastered változata ? 😆😆
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Ez is "jó, de minek?" kategória.
Az eredeti változat nem ronda, nem probléma futtatni modern gépen és akkora elsöprő siker sem volt, hogy a következő generációs konzolokon tömegek vágynának arra, hogy újra játszhassák. Inkább csinálnának új részt.
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Bezzeg az Underground 2, amire lenne is igény kimarad.
0
0
0
0
💬 3
Scorn Face avatar
@Neo1989: Szerintem tudják nagyon jól, hogy erre vár a nép.
Csak az a kérdés miért nem lépik meg végre valahára.
Helyette az ott bevált elemek egy részét próbálják beletölteni az aktuális részbe.
De nem igen érik el vele a kívánt hatást...
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Egy Underground 2-nel mar akkorak lennenek az elvarasok, hogy barmilyen jora megcsinalhatnak sok embernek akkor se lenne jo. Ha csak a grafikat ujitanak fel, akkor az lenne a bajuk, hogy ez keves ha esetleg belenyulnak a jatekmenetbe akkor meg mar az nem tetszene nekik.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@telac4: Igen van benne igazság, és sajnos nem is kicsi...
0
0
0
0
P a i n avatar
Lassan tényleg mindenből lesz remaster 😂
0
0
0
0
💬 1
Maros avatar
@P a i n: Mostanában ez az új divat! (Ez elég szomorú! Ez már túlzás!) 10 Év múlva meg remastert is remaster-ezni fogják?! 😃
0
0
0
0
Maros avatar
Nahát, micsoda meglepetés!
0
0
0
0
Unstoppable avatar
"A közel 10 éves játék még mindig remekül néz ki, ezért jelenleg nem tudni, hogy pontosan milyen mértékű változásokra számíthatunk."
Pontosan. Teljesen korrekt game a mai napig. Grafika, gameplay, hangok konkrétan minden patika benne, mégis minek kell ehhez hozzányúlni? 😂 Oké 10 év sok idő, de ez a játék nagyon jól öregedett. Csatlakozom az előttem szólókhoz, teljesen értetlenül állok azelőtt hogy miért nem kezdenek valamit a 2005-ös Most Wanteddel ami egy generáció meghatározó autós játéka volt, sőt egészen biztos hogy a legtöbbet eladott NFS-ek között van, és szarnak rá, kiokádták 2012-ben azt a borzalmat ami csak nevében volt Most Wanted...kár volt azt a Criterionra bízni 😶 Nem tudom hogy jogi korlátai vannak esetleg, lejárt licensek, vagy nem elég "PC" 2020-hoz a BLACK List miatt, mindenesetre nagyon nagy ziccer és kb biztos hogy már örökre az is marad 😕
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Unstoppable: soha nem mond hogy soha.

Ha az EA abban fogja látni a sok $$$-t akkor biztos lesz belőle remasteredrefurbishedreused verzió...
0
0
0
0
PatkosXX avatar
“A játékot a Criterion készítette, amely a franchise egyik legjobb része lett. “
😲 Ez honnan jött?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
😂 Minek.... de minek nem olyan régi ez... Inkább Hotpursuit 2 kéne

Asszem ha én meg tudtam ilyenre csinálni akkor ez elég nekem..
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Érthetetlen számomra az EA "üzletpolitikája". Úgy kerülik az Underground témát mintha leprás lenne, pedig még a vak is látja hogy iszonyatos anyagi siker lenne mivel a játékosok szerintem 70%-a azt várná. Ők tudják na, én nem vagyok üzletember.
0
0
0
0
💬 3
sean avatar
@RaggaBone: Szerintem tudják jól hogy inkább óriási bukás lenne ha az utóbbi részeket nézzük. Nem tudnak évek óta normális NFS-t összerakni (persze ez szubjektív, lehet valakinek bejönnek, számomra rég halott az NFS). Ha jönne az Underground 3 szerintem csak még jobban megerőszakolnák vele az NFS-t. Persze a recept megvan, fogj egy nagy várost, pakold tele legendás tuningolható autókkal és ÉJSZAKAI illegális versenyekkel, aztán uccu neki. Nem kellenek idióta semmitmondó történetek csak egy csóró fiatal aki egy csóró kocsival elindul a ranglétra teteje felé. De valamiért ez már nem divat manapság, inkább a dögunalmas versenypályákon kell századmásodpercekért körbe-körbe menni.
Persze egy UG 1-2 remasternek örülnék, de szigorúan csak a textúrákhoz nyúljanak, esetleg 1-2 autó pluszba.
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@RaggaBone: Nem nagy probléma, hogy nem eröltetik egyik ug-t se 😃
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@ben_aloha: Nekem aztán főleg nem probléma konkrétan az egyet szerettem csak 😃 Én csak az EA-t nem értem általában 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
MW-ből kéne.. mióta könyörgünk már😢
0
0
0
0
💬 4
DDarkness avatar
@19ati93: Jaja, nem kell még csak remake-elni sem, újítsák fel a textúrákat, legyen magasabb felbontás támogatottság és nekem már megfelel 😃
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: és a 60€ árcédula is megfelelne?
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Palanova: A most wanted a kevenc játékom, 100 eurot is adnék erte ha kellene, főleg ha lenne steamen.
0
0
0
0
Liptik avatar
@19ati93: Jaja az jó lenne, abból is a régi.
0
0
0
0
no avatar
Underground 2-ből kellene egy mai verzió, az eredeti hibái nélkül (pixeles aszfalt textúra) és tuti vétel lenne.
Hot Pursuitből még az első, ami NFS 3: Hot Pursuit néven jelent meg 1998-ban (autók közül az El Niño volt ami extra volt a külsejében ), még jó volt, az NFS4 már leült, igaz a grafika akkoriban is szép volt, de a sebesség érzet elmaradt. Utána számomra lejtmenet volt az NFS széria az Undergroundig. Ott ismét visszatért a sebesség, Underground 1 demo ronggyá játszva, Underground 2 meg a félig nyitott világával teljesen jó lett, még úgy is hogy a gép ellenfelek nem egyszer "csaltak". Utána ismét csak rókabőr, rókabőr hátán...MW, Carbon, stb...
0
0
0
0
💬 2
RaggaBone avatar
@Palanova: A pixeles aszfalt nekem mindig megszűnt ha fullra húztam az aniso-t és újraindítottam a játékot. Onnantól szép "mosottas" volt 😃
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: Igen, volt valami kerülőút a megoldáshoz de nem emlékszem mi volt, lehet amit írtál. Csak az maradt meg hogy minden egyes reinstall után pixeles volt baromira, míg maga a kocsi és a környezet többi része szép volt. utána zsonglőrködés a setupban és megjavult egyszer csak és lehetett máris a reptérről a garázs felé menet pár gyorsulást lezavarni, persze nem a saját kocsimmal 😃
0
0
0
0
wato avatar
Csinálhatnának az Underground 1 ,2- részből is.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Beállok a kommentelők sorába, UG2 remastert a népnek! A most wantedből ott volt az az újabb verzió amiről csak az ekézést olvastam, nem tudom mondjuk hogy mennyire volt remaster.
0
0
0
0
💬 2
misota31 avatar
@botmunpls: A címén kívűl semmi köze sem volt az eredetihez
0
0
0
0
botmunpls avatar
@misota31: Akkor abból is jöhetne, csak a zenéket is maradjanak mindkettőnél 😃
0
0
0
0
misota31 avatar
Ez most komoly? Amikor ott az UG a MW vagy akár a Porsche. Számomra a MW a széria csúcsa igazán megérdemel egy remake-et és keverhetnék az UG2 - vel váltakozó napszak éjszakai illegal versenyek neon csajok hmm de szép is volna
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Szabcsiadi avatar
Szóval az első Remake Remastered? 😊
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Egyik kedvenc részem, viszont annyira értelmetlennek látom a remastert. Grafika még mai szemmel nézve is teljesen rendben van, akárhányszor előveszem mindig elcsodálkozom rajta, hogy 2010-ben jelent meg.
UG, MW vagy a Carbon felpofozott változatát én is sokkal szívesebben látnám.
0
0
0
0
no avatar
Akkor már inkább egy UG2 vagy classic MW.
0
0
0
0
💬 2
odinx avatar
@LordSzalko: Egyetértek, ez a rész nagyon nem tetszett. Pár órát játszottam vele meg is untam.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@LordSzalko: UG2 (Szerintem annyira egyértelmű lenne, de csak azért sem csinálnak belőle.)
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Underground 1-2,most wanted,ezek érnének valamit,de ebből minek? 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Rivals jó remasterednek nem kell még egy.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció