Rekordbevételt produkálhatott 2020-ban a CD Projekt

Szerző: Pafry | 2021. április 16. | hír | 52 hozzászólás

Talán fennállása legnehezebb időszakán van túl most a CD Projekt, a Cyberpunk 2077 körüli rengeteg balhé, valamint a szervereik hackerek általi feltörése is komoly fejfájást okozhatott a kiadó fejeseinek. A pénzzel kapcsolatban azonban úgy tűnik, ennek ellenére is kifejezetten jól állnak, a cég Twitteren tett közzé néhány adatot az anyagiakkal kapcsolatban, mely alapján 2020-ban rekordbevételt könyvelhettek el.

A fenti tweet pedig Daniel Ahmad piaci elemzőtől származik, aki kontextusba helyezte az adatokat az elmúlt évekkel összevetve. A CD Projekt 2020-as nettó bevétele 1,154 milliárd lengyel zloty volt, amely átszámolva nagyjából 303,6 millió dollárnak felel meg. Ez nagy különbségnek számít a tavalyi évhez képest, és az eddigi rekordbevételű évét, 2015-öt is több mint kétszeresen meghaladja, amikor is kijött a The Witcher 3.

A Cyberpunk 2077-ből egyébként megközelítőleg 20 millió példány talált gazdára, amely különösen kiemelkedőnek számít, mivel PS4-en több mint három hónapja nem is kapható.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. december 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólások: 52
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Memento Mori avatar
Kedves egészségükre! Kívánom nekik a legjobbakat! Még ha a CP-ért kissé neheztelek is rájuk. 😀
0
0
0
0
TikoTime avatar
1 zlotyi 80 forint. Akkor a W3 2015-ben hozott 800 millio zlotyit (64 milliárd ft), a 2077 2020-ban 2100 millio zlotyi (170 milliard Ft). Van pénz bónuszra.
0
0
0
0
Nagynozi avatar
Én kétszer játszottam végig a Cyberpunk 2077-et, hogy őszinte legyek én nem néztem nagyító alatt a játékot, játszottam vele és élveztem, mind a két alkalommal. Most újra elővettem a Witcher 3-mat azzal játszom, mivel megvettem az Assassin's Creed: Valhalla-t és rettentő rossz játék (szerintem, csak vélemény), refundoltam 2 órán belül.
0
0
0
0
💬 5
misota31 avatar
@Nagynozi: Csak 2 óra? Sok esélyt nem adtál a játéknak, hogy kibontakozzon én emlékszem a black flag-el simán elb@sztam 2 órát mire bejött a game és milyen jól tettem, hogy adtam egy esélyt neki mert az egyik kedvencem lett azóta.
0
0
0
0
Nagynozi avatar
@misota31: 2 óra alatt nem fogott meg. Viszont, ha tovább játszom, nem tudom refundolni. Lehet, hogy adok neki egy második esélyt, ha le lesz árazva.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Nagynozi: Erre van a torrent. Én mindig úgy szoktam hogy letorrentezek valamit kipróbálom ameddig akarom és döntök.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@TRACERHD: Magyar földön magyar bérből, torrent.
0
0
0
0
Twist avatar
@AMDMonsteR: Ha már a használható demókat kiölték 😊
Nagyon sok játékom úgy lett meg, hogy játszottam a virágbolti verzióval és megtetszett, megvettem.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Nem meglepő. Attól, hogy CP 2077 egy nagy átverés volt és a fele nem teljesült abból amit ígértek a másik fele hozta a mai szintet amit egy játéktól elvárnak. Aztán a téma választás is jó volt és persze, hogy bevételt termelt.
Kár lenne ezért a csapatért mert nem tucat meg 1 játékokba utaznak.
0
0
0
0
no avatar
Szemetét CDPR! Küldjétek vissza a pénzünket, de azért a DLC-k még jöjjenek....de csak ingyen, mert ilyen szar játékért bűn fizetni! #legrosszabbfejlesztők #kurvaanyjukat
0
0
0
0
💬 15
V1VOnX avatar
@ahaaa: Látszik a színvonalad a kommentedből.. Én nem járattam volna le magam ilyen kommenttel. Téged minősít.
0
0
0
0
misota31 avatar
@V1VOnX: Nem valószínű, hogy érdekeli a véleményed, viszont a válasza számodra hasonló színvonalú lesz. 😀
0
0
0
0
no avatar
@V1VOnX: Az irónia sajnos egy kétélű kard! 😢
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ahaaa: Értem én, de legalább várj meg egy hater hozzászólást vele, vagy szólj nekem. Írok olyan gyűlöletbeszédet, hogy másodfokon kapok utána 3 év letöltendőt 😆
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@ahaaa: Nem minden komment alkalmas az irónia észlelésére, főleg az ilyen módon megfogalmazottak..
0
0
0
0
no avatar
@V1VOnX: Kicsit se feltünő hogy hányszor vitatkoztam emberekkel a Cp topic alatt a játék oldalát "védve"? Meg a full bullshit szöveg amit irtam? De az én k@rva anyámat! 😆
0
0
0
0
V1VOnX avatar
@ahaaa: Ne haragudj, de nem követem, és őszintén szólva időm sincs arra mégha akarnám is, hogy kövessem mások kommentjeit egy játék topikban. Remélem elnézed nekem. 😀
0
0
0
0
Nagynozi avatar
@ahaaa: Szerintem eltaláltad az iróniát. Ne csüggedj, nem a te hibád, ha valaki nem érti. 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@V1VOnX: Megpróbálta, hátha ugrunk a gumicsontra. Ez most nem jött össze neki. 😆
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: "Látszik a színvonalad a kommentedből.. Én nem járattam volna le magam ilyen kommenttel. Téged minősít."
0
0
0
0
xCube avatar
@ahaaa: Ez mellé ment 😕 . Attól, hogy nem szereted a trollokat még nem kell flamerré válni 😉 .
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Jól van, egyenlőre az irónia nem ütközik az oldal szabályzatába! 😀
0
0
0
0
bassus16 avatar
@xCube: De Ő lesz a legjobban felháborodva ha valaki nekiáll trollkodni...Valahol a legalja kezd már lenni.
0
0
0
0
no avatar
@bassus16: Érdekes hogy ha az ember iróniából ir egy ilyen kommentet akkor pár emberből mekkora indulatot vált ki, de ha valaki komolyan irja a baromságot akkor az teljesen normális! A legalja kommenteket meg megtestesitik itt páran helyettem is, elég csak megnézni milyen toxikusak tudtok lenni egy ilyen kommentre is hirtelen! 😆
0
0
0
0
bassus16 avatar
@ahaaa: Ha te mondod akkor biztos úgy van...
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
A nagy "balhé" (ami sokkal inkább siránkozás volt, hogy 10 éves gépek nem viszik) ellenére nagy játékos bázisa lett a CP77-nek is, és amikor a vérpistikék megtudták, hogy amúgy a refund után nem tarthatják meg a játékot (mi a f@szt gondoltak), meghagyták.

Továbbra is ott van a Witcher trilógia, a GoG universe, a Gwent, a Thronebreaker és megannyi Geralt "cameo" egyéb játékokban... Jó minőségű gear stb...

Nem értem miért ne lenne b@szottnagy a bevétel 😆
0
0
0
0
💬 26
Quadgame94 avatar
@AMDMonsteR: Már bocs de kb. 6 hónapig játszhatatlan volt One/PS4-en a game. Szóval azért az eléggé nagy balhé. Nem mondanám sirankozásnak. 720p 15-20 fps egy 18 ezres játékért 2020 végén... Jól tette a Sony is h azóta sem tette vissza a PS storeba. Mostmár asszem a 1.21 patch egészen "oké" minőségre hozta fel (értsd: 720p/24-28 fps), de remélem ebből tanulnak a jövőben.

A game amúgy is egy 7.5 pontos jaték szerintem. Semmi kiemelkedő nincs benne. A város csak egy díszlet. Semmi értelme hogy open world.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Quadgame94: Volt balé... De minek...

Kezdjük ott, hogy ki sem akarták adni előző gen konzolokra... Jött a sírás, hogy de adják ki mert adják ki. Megmondták, hogy gyengék a konzolok, előre el lett mondva, hogy k@rvanagy szívás megcsinálni, nem baj, kiadták... Ez lett belőle. Ezért sírtak, hogy legyen, aztán azért sírtak mert lett...

A másik...
Semmi értelme hogy open world? Te is videókat néztél csak, vagy azért játszottál is vele?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@AMDMonsteR: Te mirol beszelsz? Sosem volt rola szo h nem akarják ki adni. Felroppent vagy 3x a pletyka h gyenge lesz az elozo konzolokon es a CDPR minden alkalommal megerositette. Sőt! Maga a vezető posztolt 1.5 honappal a megjelenes elott hogy nagyon is jol futnak prev-genen. Minek kell védened egy hazug kiadót? 😃 részvenyes vagy? 😃
oke a fejlesztők nem tehetnek róla ez tény, de a vezetőség végig kamuzta a tavalyi évet h nincs itt semmi baj... te is csak azért irsz igy mert pc-n nyomtad. Hidd el testkozelbol láttam egy ps4-es verziót a hotfix után.. borzalmas volt.

Bele raktam kb 30-35 órát PC-n. Egyáltalán nem rossz game. De semmi kiemelkedő. Attol h felvehetsz mellekkuldeteseket a varosban meg nem kiemelkedo. Ezt már 15 éve is tudták a játékok. En az NPC-kről beszéltem meg arról hogy az egész körítés számomra nagyon steril volt. De még 1x a game nem rossz. 7.5/10. A story elég érdekes.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Quadgame94: Volt nagyon is szó róla, hogy kizárólag nezt-gen cím lesz.

És már megint itt van ez, hogy ha védem beépített ügynöknek kell lennem, meg ha nem sz@r szerintem, akkor védem...

Nem védem, csak nem szar, és next-gen címnek lett csak beharangozva... Nekem is van PS4-em láttam rajta, kegyetlen volt, de nem vártam többet tőle... Nem arra készült.

És igen, PC-n toltam amin szintén volt "balhé" ami csak az volt, hogy 6 generációval ezelőtti rig-en nem megy... Hát... Ahogy tanult kollégánk mondaná, Jao...

Valóban üresebben jött ki mint amilyennek ígérték az elején, de ez gyorsan orvosolva lett és a látvány és a sztori egyből szippantotta az embert...

Én nem istenitem, csak véleményt írok mindig róla, aztán mindig azzal találkozom, hogy miről beszélek...

A véleményem mondom, mert amit mondtak róla 😕
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@AMDMonsteR:
Jao...

Nem is láttam azóta, addig írom én, ki ne kopjon itt a köztudatból... 😆

Spoiler!
Jao
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@AMDMonsteR:
Volt nagyon is szó róla, hogy kizárólag nezt-gen cím lesz.

Forrás meg gondolom a TrustmeBro.

Soha egy hivatalos helyen sem jelent meg az h ez next gen lesz és nem jelenik meg PS4/One-ra. Volt rola szó xr hol? Az IGN-en lehozta mint "hír"? Amúgy ilyen után jott mindig a hivatalos nyilatkizat h jön h jön rájuk. Amúgy hol a next gen verzió azóta is? 😃 Mert en nem latok egy PS5/Series példányt sem. Visszafelékompatibilitáson keresztül fut rajtuk. Még a be igért next gen patch sem jelent meg. A játék nem szar ezt senki sem állította. De ez totál nonszensz. Az lehet h alkalmatlan rá a prevgen csak ugye ennek az ellenkezojet mondták végig. Ha valaki bullshittel azt igenis szamon kell kérni. Remélhetőleg tanulnak belőle. Rekord bevetel ide v oda a reszvenyeik ára tobbet zuhant szval annyira nem jartak jol.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Quadgame94: Nagyon keversz valakivel, ha az IGN-t mint hírforrást nálam osztod be...
És nem kell hepciáskodni 'TrustmeBro'

Keresem vissza azt a logot anno 2020 elején vagy 2019 végén amiben egyszer ment róla a vita... De nem találom, és nem is érdekel... Sírjon aki akar 😂

Egyebkent meg chill van... Nem rám kell mérgesnek lenned mert nem megy rajta.
Egyszer közölték, hogy konzolbol csak next gen lesz majd, aztán meg hogy jó, akkor jön.
Gorgesd te is a Twitter-t.

Egyébként meg ha ennyire bele lehet állni mindenkibe, állj, akibe akarsz. Engem nem érdekel, sőt le is sz@rom, hogy hogy fut a konzolokon, vagy akármin... Nekem megvan a véleményem a hibáival együtt (már amelyikkel találkoztam) amit már leírtam párszor. Fölösleges magamat ismételni, úgyis csak egy elfogult, esetleg lefizetett ügynök leszek 😂
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@AMDMonsteR: Én nem hepciáskodom és nem is sírok. Csak nem szeretem ha valaki valótlanságokat terjeszt. Keanu Reeves a 2019-es E3-on leplezi le a megjelenesi dátumot; 04.16.2020. Alatta pedig: Xbox One, Windows PC.
Nem kellene terjesztened a kamu információidat mert sokan elhiszik. Nem támadlak be de minek írsz le olyat aminek semmi fedezete nincs? Ha meg tévedtél akkor ismerd el. Én is tevedtem már és el is ismertem. A CDPR 2019-ben le lepleztw h jön One/PS4-re. Ezek után soha nem kommunikáltak mást! Fura h sértésnek veszed a trustmebro-t meg az IGN-t erre meg twitterre hivatkozol meg valami logóra 😃 ami biztooos felér számodra a hivatalos CDPR kommunikálással. Hnao szerkeztek egyet én h a Village nem is jön is PS4-re. Na mind1 ugysem ismered el h tevedtél hagyjuk is. Ebben több nincs.
UI: 2019 juliusatol fogadtak előrendelést One-ra.. Na ez megint csak szétrombolja az elméleted. H nyomathatták az elorendelest ha nem is akartak megjelentetni? 😃
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Quadgame94:
Csak nem szeretem ha valaki valótlanságokat terjeszt.
Nem kellene terjesztened a kamu információidat mert sokan elhiszik.

Ez erős a Ryzen-es híreid, pár hardware infód, meg jópár megnyilvánulásod után... De nem baj.

Arról amit írtam voltak tweetek, és ezért ment a háborgás, mivel az announcement 19 júniusban volt XO stage-en, és előtte meg 19 vége felé még tweeteltek, hogy prev-gen konzolokra később jön, vagy nem, mert nem elegek, meg PC van fókuszban elsősorban.
Szrek.: Amúgy XoX és PS4 Pro volt egyedül a konzol irány eredetileg, mert már a legelső hosszú küldetés teaser után lehozták, hogy ehhez egyenlőre biztosan, de később is kérdéses, hogy mennyi ereje lesz egy PS-nek...
meg valami logóra
Információfüggőséged ellenére nem tudni, hogy a Log egy bejegyzés, is kellemes.
erre meg twitterre hivatkozol
Mivel CDPR azon kommunikál, és hivatalos közleményeit ott hozta mindig le 😂

Kellemes támadásaid között nekem semmit sem kell elismernem, mert volt ilyen információk, de amit írtam, ha rosszul is emlékszem, már nem mérvadó (egyes állításaiddal szemben), mert kinn van így is úgy is, és szar.

Ui.: (ha már ennyire divat lett az utólagos szarrászerkesztése a bejegyzéseknek...
minek írsz le olyat aminek semmi fedezete nincs?
- Szóval ehhez majd térjünk vissza akkor amikor nem állítasz meggyőződéssel olyanokat, amik ellentmondanak egy már létező roadmap-nek is.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@AMDMonsteR: En be ismertem ha tévedtem. Akarmilyen kommentet irtam. Tevedni emberi dolog. Te azt allitod h errol volt hivatalos kommunikacio en meg h nem.

mivel az announcement 19 júniusban volt XO stage-en, és előtte meg 19 vége felé még tweeteltek,


19 vége fele az elotte van 19 juniusanak?

Amugy direkt visszakerestem tweeteket és hirekret (2018 utan) es mindenki csak pletykakent hozza fel. Amugy meg ha meg igaz is lenne h volt rola hivatalos bejegyzes - az sem jelentene semmit mivel 2019 e3 ota hivatalos h jon One/PS4-re. Es pontosan tudtak h milyen allapotban adják ki és megis megtették. Kovettem a hireket es sosem volt errol hivatalosan szó. Nekem az a hivatalos h egy kozlemenyben leirjak, amit tavaly es 2019-ben nagyon sokszor meg is tettek. De ilyenrol szo nem volt.

Meg 1x. En nem tamadlak teged. Csak az allitasod es szemelyeskedesbe sem megyek bele. A logó meg poén volt. Ertettem mit akarsz írni. De mondom mind1. Ha te ugy emlekszel h errol volt hivataloa kommunikacio akkor legyen.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Quadgame94: Két hozzászólással előbb is leírtam, hogy már lényegtelen is... Mivel kint van és szar.

19 június. Előtte meg 19 vége felé - magyarázat : a bejelentés előtt, aztán 19 vegefelévolt szó róla.

De már 3790 karakter óta üres minden komment.

Azon kívül, hogy el kezdtél írni, hogy kamu terjesztés...
Nem az, csak egy elmélkedés a múltból aminek amúgy sem sok értelme van már, és semmi koza a hírhez már...
Terjeszteni még meg nem jelent dolgokról, spekulációról f@szságot írni az nem az én asztalom... És én sem akarlak csesztetni ezzel, de ne szólj be egy ilyen lényegtelen dologra úgy, hogy te viszont pont ezt csinálod...
0
0
0
0
Nagynozi avatar
@Quadgame94: Te nem tudod miről beszélsz. 😃 "A város csak díszlet" mi? Én minimum 120 órát bele tudtam ölni egy végigjászságba, nem csak a főküldi van, hanem vannak mellékküldetések és gig-ek is, néhány úgy nyílik meg, ha járkálsz a városban. Játszd végig és ne csak rohanj végig a játékon. A Witcher 3-mat is végig lehet játszani 30 óra alatt, de mi értelme van?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Nagynozi: Szívemből, szememből meg a kezemből szólottál és írtál
0
0
0
0
xCube avatar
@Quadgame94: Játszhatatlan vs. több tízezren játszották végig a nevezett platformokon.... . Nem tudom elég erősen hangsúlyozni, hogy sokan képesek voltak még a legdurvább hibákat is félresöpörni a játék atmoszférájáért.

Nem akarok glóriát emelni a játék és a készítők felé, de ennek az egész bojkottnak ugyanakkora lángja volt, mint a hype -nak. Ami egy részről érthető, más részről a digitális birkahad teljes jellemzése.

Én nem rendeletem elő a játékot, megvártam az első teszteket és minden sirám ellenére megvettem kb. egy héttel a megjelenés előtt totálisan bugosan és olyan élményben volt részem, amit nem tudtak bedönteni a bugok. Az egyik tanulónk origi XBO -n tolta és nem arról beszélgettünk, hogy kinek hányszor fagyott (egyébként egyszer sem), hanem arról, hogy ki hol mit csinált és mit élt át.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@xCube: Ezert tart ott a gaming ipar mert az emberek szemet hunynak az ilyen orbitalis hibak felett is mint ez. Mit szolnal ha vennel egy cipot de kb fel percenként kikotodne meg felválna folyton? Jaa persze nem szamitana merthát milyen jo elmenyek fuziodnek hozza. Ne ertsd felre ertem h neked ennyire bejott a game de sztem elfogadhatatlan volt 18 ezért az az allapot ahogy ez megjelent (es a tovabbi honapjaiban). PC-n toltan en is es ott egesz jol ment, baratom PS4-en es hat uhh. Szornyu volt egy 43 colos tvn látni a 720p pixel halmazt és csodálni a 20 fpst. Lehet ez neked oké és belefér de még vannak akik elvárják h fusson is rendesen az a jatek ennyi pénzért.
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Nyugi, azok védik általában akik 700 ezres gépen játszanak vele, vagy simán elfogultak a kiadóval szemben a Witcher (3) miatt. Mert a Witcher 3 ugye annyira tökéletes játék sokak szemében, hogy azt a kiadót csak magasztalni lehet. Filmekre is ezt magyarázom mindig, hogy attól mert valaki készít egy istenien jó filmet, de a következő egy kalap szar lesz akkor nem védem be csak azért mert az előző alkotás mekkorát ment.. A Cyberpunk egy iszonyúan bugos és ronda játék utóbbit 2020-as mércével nézem. A története egész jó, és a soundtrack sem rossz. Igazából ennyit tud nyújtani.
Engem alapból nem fog meg ez a futurisztikus neonon körítés, így engem alapból nem érdekelt annyira a játék. Nincs ezen mit szépíteni, túl nagy fába vágták a fejszét. Ráadásul a játék valami nem is tudom hány évig készülgetett. Előrendelés pedig az egyik legnagyobb hülyeség amit ember elkövethet, én senkinek nem adnék bizalmat csak azért mert kapok a játékban egy egyedi skint vagy nemtudom. Remélem sok hlye szokik le ezek után az előrendelésekről. A teljesítmény problémákat nem is nagyon mondtam, hogy mennyire bika gép kell ahoz hogy "szépen" fusson ez a retek. Persze akinek ez adott annak lehet egy viszonylag jó/jobb élményben lesz része mint az átlagnak, sőt ez nyilvánvaló. Az meg hogy 18 ezer konzolra és úgy akad mint a fene, az pedig nyilván pofátlanság hogy ez nem lett ellenőrizve.
0
0
0
0
no avatar
@Blade890: Mi köze van a gép árának és a játék minőségének egymáshoz? Spoiler!
A Cyberpunk egy iszonyúan bugos és ronda játék utóbbit 2020-as mércével nézem.
Ez meg oltári bullshit, hol ronda? Értem én hogy vélemény...de ember ne beszélj már hülyeséget! Eléggé olyan érzést keltesz mint akinek nincs elég jó gépe hozzá és a kurva anyját annak akinek van, meg hát persze a készitőknek is mert neked nem fut jól! Szóval eléggé látszódik a frusztrációd mert neked szarul fut, és gondolom ebből jön hogy mekkora *** aki 700 ezres géppel játszik!😆
0
0
0
0
no avatar
@ahaaa: Látom nagyon nem jött át..

Aki jó gépen játszik, az az adott terméket ami jelenesetben a CP, a legjobb minőségben láthatja, magyarán ahogy a kiadó alapból prezentálni szeretné a művét.
Igen, ez is befolyásol véleményt. Egy filmet sem mindegy hogy moziban nézel nagyvásznon, vagy laptopon! A CP 2020-as mércével képest ronda, alacsonyabb beállítások melett pedig hányadék. Miért irigykednék bárkire? Engem hidegen hagy a CP, amilyen játékra pedig kellett nekem a gép, arra "kiváló". Az összkép egyébként Ultrán nem is annyira ronda, főleg az első sivatagos rész. Nagyjából a Mafia 3-hoz hasonlítanám a játékot. Annyi hogy utóbbinál messze nem voltak azért ekkora elvárások.
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@Blade890: Az egyik mondatban azt ecseteled, hogy ronda, a másikban pedig azt, hogy nem is annyira ronda. Döntsük már el. 20-hoz képest egyébként kifejezetten szépnek számít, pláne bekapcsolt RT-vel, utóbbi mellett egyébként nincs is párja.
Egy filmet sem mindegy hogy moziban nézel nagyvásznon, vagy laptopon!

Nem bántásból, de ez a kijelentés meg igazából pont azt jelenti, hogy akkor te ebben az esetben a laptopként vagy jelen és nem igazán tudsz helytálló véleményt alkotni a látványról. Persze lehet mondani, hogy YT, de az a minőség rombolás netovábbja.
0
0
0
0
no avatar
@LordSzalko: Igen, de nem mindenkinek van 3080 kártya a gépben, ezt ne felejtsük el. Épp erre írtam, hogy akik nagyon szép minőségben tudják futtatni, azok nyilván jobban védik majd be mint például egy átlag PS4 tulaj. De igazából az emberek nem azt a terméket kapták amit elvártak, ezen a részen nincs mit szépíteni. Egy iszonyúan rosszul optimalizált bughalmaz lett a játék ennyi idő után. Az hogy most milyen, azt nemtudom, és nem is foglalkozok vele. Láttam róla 100 videót, és volt szerencsém játszani is vele OneX-en. Összkép elfogadható, de közelebb mész a dolgokhoz akkor azért látni hogy ez nem egy 2020-as játék. Ez a karaktereken is megfigyelhető.
0
0
0
0
LordSzalko avatar
@Blade890: Ja ez konzolon, PC-n teljesen más világ, még egy elterjedtnek mondható 5700XT-vel is vígan futtatható volt a játék max beállítások mellett. De igazából mindegy is, a konzolos verzió jóval lemaradottabb látvány ügyileg, ha viszont megkapja azt a hardverkörnyezetet amire szüksége van, akkor kifejezetten szépnek számít.
Részben nem azt kapták, bár ez relatív, én egy jó történetet akartam egy jókora mellékszállal megspékelve és azt meg is kaptam 😃
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@Blade890:
azok nyilván jobban védik majd
Mi ez? Valami elcseszett tárgyalás? 😂
0
0
0
0
no avatar
@Quadgame94: Szemet hunynak? Hiszen ezerrel ment a hiszti, fenyegető leveleket kaptak, rosszabb volt majdnem mint a TLOU2-nél! A játéknak vannak hibái de ettől még jó játék, csak hát valahogy ennél a játéknál a rossz dolgokat jobban szeretik éreztetni mint a jókat!
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
@ahaaa: Ertelmezs már mit irtam. Nem azokrol beszeltem akok fenyegetoztek, hanem akik szerint nem gond h 20fpsel megy a 18ezres jatek. Mind a ketto gaz szemlelet. Es lehet akarmilyen jo azert a minimumot erje mar el a jatek. Sokan beszelnek h rosszulcfut rola mert nem mindenkinek van pcje hanem.konzolon nyomnák. Es csalodtak benne rengetegen.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció