Red Dead Redemption 2 PC: a Take-Two próbálta elkerülni a válaszadást

Szerző: xoki | 2018. November 08. | hír | 27 hozzászólás

Még mindig sokan reménykednek abban, hogy a Red Dead Redemption 2 PC-re is megjelenik majd, de sajnos a Take-Two és a Rockstar Games továbbra is hallgat ezzel kapcsolatban.

Tegnap a Take-Two pénzügyi beszámolóján több mindent megvitattak, és a körülbelül egy órás konferencia végén az egyik befektető rákérdezett, hogy tervben van-e a Red Dead Redemption 2 PC-re való eljuttatása annak ellenére, hogy az első rész nem jelent meg az említett platformra. A kérdést egy hosszadalmas csend követte, aztán Strauss Zelnick a kérdés megismétlését kérte a befektetőtől, végül pedig okosan kitért a válaszadás alól. Válaszából mindössze annyi derült ki, hogy majd a Rockstar fogja elárulni, mit is terveznek, vagyis ha új platformra is el szeretnék juttatni a játékot, akkor azt tőlük tudjuk majd meg.

Tehát nem erősítették meg a PC-s verzió létezését, de mivel nem is cáfolták azt, így továbbra is reménykedhetünk benne, hogy hamarosan megjelenik a platformra. Annyi biztos, hogy ha erre sor is kerül majd, egy ideig biztosan nem jelentik azt be, mivel a Rockstar Games jelenleg elfoglalt a Red Dead Online konzolokra való eljuttatásával, amely még ebben a hónapban elérhetővé válik.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2
Megjelenés: 2019. November 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 27
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
eeXaa avatar
csakis pc. egy játék, ill. 5-6 exkluzív sem ér annyit hogy külön konzolt vegyen az ember. ha mégis, akkor meg simán ki lehet várni a gen váltást amikor használtan a jelenlegi árak ötödért be lehet majd szerezni mindent. csak konzolon játszani szívás, ezt minden épesszű gémer tudja.
0
0
0
0
💬 5
Rocky12 avatar
@eeXaa: Még régebben úgy gondoltam jobban megéri a konzol, de azóta én is ,,megtértem" 😂 Mostmár ha játszani akarok csak és kizárólag PC-n teszem azt. Élményben szerintem nincs különbség. Csak ne lenne folyton ez a fránya áremelkedés! (ram, proci, videokártya, stb.)

Az exklúzívokkal meg úgy vagyok hogy ha nem adják ki PC-re akkor egye fene, kibírom nélküle is. 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
@eeXaa: Annyi jó még a konzolban vagyis inkább az hogy van kontrollere. Amit biszonyos játékoknál (nem lövöldözős) pl autós (ha nem telik kormányra) vagy némelyik hack and slash, ügyességi kifejezetten jó az analóg "karok" miatt meg hogy pár gomb van rajta. De én már a wasd vezetéshez szoktam, meg ugye városépítőset is kiadtak elvileg konzolra 😂 na az jó lehet.
0
0
0
0
WeKing avatar
@Andris18: PC-n a verekedős illetve autós játékokat általában kontrollerrel játszom. GTA 5-tel is próbálkoztam deee nem jött át 😃 Még a vezetés része sem, ott inkább billentyűzet+egér kombó de lehet csak azért, mert alapból ahhoz szoktam, azzal kezdtem a játékot. 😀
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@eeXaa: Jó, hát ez olyan dolog, hogy van akinek meg megéri. Ismerősöm is azért vesz most egy PS4 et, hogy exklúzívokkal játsszon. Egyébként meg tényleg nagyon igaz, hogy a PC akkor igazán drága, ha mindig a legújabb játékokkal akarsz játszani a legújabb hardveren. Ha az ember "okosan" megoldja, akkor egyáltalán nem kell rá olyan sokat költeni. Viszont ez a konzolon játszani szívás dolog meg úgy hülyeség, ahogy van.
0
0
0
0
enslaved avatar
Én már tolom PS4 - en, jó kis játék. Egyébként meg azért találták ki a konzolokat hogy legyenek exclusive címek bőven, különben minek venné meg az ember magát a konzolt? Akkor elég volna csak egy PC, mindenki más meg lehúzhatná a rolót.
0
0
0
0
💬 12
SuperPuma avatar
@enslaved: Inkább, hogy legyen célhardver kimondottan játékra. Had ne kelljen már a kisgyerekeknek fekete öves DOS harcművésznek lenni 😊
0
0
0
0
enslaved avatar
@SuperPuma: Az internet ma már kikerülhetetlen, az iskolában is azt mondja a tanár hogy keressetek rá a neten erre és erre. Ez van, a jó és rossz oldalával együtt. A szülők felelőssége elsősorban mindez milyen irányban alakul.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@enslaved: Értelmes gamer PC 300k körül rakható össze a mostani árak mellett, egy konzolt meg veszel 120k ért + mellé egy két játék amit akarsz, és játszol. Emellett a PC macerásabb is annak aki nem nagyon ért hozzá és/vagy nincs ideje foglalkozni vele. Szóval simán van létjogosultsága a konzolnak, sőt.
Az internetes részben meg abszolut igazad van, 10 éves gyerekek már jobban nyomkodják az okostelefont mint én. Csak sok az alkalmatlan szülő, aki nem tudja ezt helyén kezelni, és ebből adódnak a problémák.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Mesterlovesz: Még mindig összerakok ha kell 500k-ért egy PC-t mintsem konzollal játszak FPS-t vagy bármely akciójátékot.Van PS3 de csak is az exlúzívok miatt ruháztam be rá,de háááát nem tudom elképzelni mit lehet érte annyira ugrálni.
Az internetes részhez annyit tennék hozzá,hogy a probléma ott van,hogy most a jelen generációnak alap az ami régen nem is létezett, és sajnos ezek a régiek most a szülők.Sok szülőnek fingja sincs egyáltalán a témáról.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mesterlovesz: Igazi gamer pc - hez kell 500 ezer is, ha meg azt nézem hogy a következő kártyám egy 2080 Ti lesz ami közel ennyibe kerül.............
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@enslaved: Egy olyan gép, amit gamer PC nek lehet nevezni 300 körül kezdődik, határ pedig a csillagos ég. Az hogy kinek mi az "igazi" az egyénenként más. Emellett egyetértek veled.
A 2080 Ti al viszont vigyázz, van valami gyári hibájuk, ami miatt sorra döglenek meg, tele a net vele, hogy mennyit visznek vissza belőlük. Ha megengedsz egy tanácsot, lehet megéri várni kicsit, hogy tisztázódjanak a dolgok ezzel kapcsolatban, mielőtt belevágnál egy félmilliós beruházásba.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Mesterlovesz: Tudom, vissza is mondtam egyelőre, de biztos vagyok benne hogy megoldódik hamar ez a probléma és végre lesz egy igazi 4K kártya. Éppen itt az ideje már.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@SuperPuma: Igen, néha én is elgondolkozok, hogy milyen jó lenne, ha végre megjelennének a grafikus felülettel rendelkező operációs rendszerek, és olyan is lenne ami PC gaminget támogat. Nevezhetnék mondjuk Windowsnak. Meg az is jó lenne ha létrejönne végre egy átfogó tartalomtovábbító és kezelő rendszer, mely főként játékszoftvereket támogat, és néhány kattintással lehetne játékokat vásárolni és telepíteni. Lehetne a neve mondjuk Steam. Kár hogy ezek nem léteznek, és fekete öves DOS harcművésznek kell lenni, ha az ember játszani akar 2018 ban. 😞
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Mesterlovesz: Egyrészt nem volt szellemes, másrészt az első generációs PlayStation Már cirka 25 éve, hogy megjelent, de előtte is voltak már játékkonzolok
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@SuperPuma: Teljesen irreleváns, hogy mi volt 25 éve.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@enslaved: Ki vesz PS-t? Hmm. Szerintem, aki nem akar több száz ezret gépre kiadni, hogy játszhasson mindenféle szaggatás és laggok nélkül. Ez az egyik. A másik a Sony saját címei. pl. Spider-Man, God of War, Uncharted, Last of Us stb. Szerintem ha a Rockstar kiadná RDR2-őt PC-re is, a Sony-nak kicsit se lenne rosszabb a helyzete, nem ezen múlik. Még ha nem lennének exclusive címek, akkor is bőven lenne eladás konzolból, mivel sokkalta olcsóbb mint egy középkategóriás PC, ami 300-400ezer ft között van, szóval az állításod nem teljesen helytálló. (Ez csak az én véleményem, akinek nem tetszik, az görgessen tovább és felejtse el 😉 )
0
0
0
0
enslaved avatar
@DDarkness: Lehet, nálam másként működik, elég ha ránézel az adatlapomra. Nálunk a komoly számítógépek hada alap, de kell mellé a konzol is, főleg a PS4 meg a Switch. A többi nem érdekel.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Szerintem erre már van esély hogy kiadják PC-re is. De mivel gondolom itt senki nem dolgozik a Rockstar Games-nél ezért az igazságra várni kell 😂
0
0
0
0
💬 3
Dorci avatar
@Rocky12: Pedig nem lenne rossz 😊
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Dorci: Egyszer úgyis mindenre fény derül! Mindenki várjon türelmesen
0
0
0
0
Dorci avatar
@Rocky12: Úgy értettem, nem lenne rossz ott dolgozni. 😜
0
0
0
0
Larten avatar
Tehát megint egy cikk a semmiről. Gg báttya.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Red Dead Online jaj de fontos, szégyen.
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@TRACERHD: Ne viccelj már. Ez lesz az egyetlen értékelhető western multi manapság. Szerinted mennyire várják már ezt sokan? Ha élném a multit én is tűkön ülnék.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@xCube: De ne legyenek már ilyen szemetek, akkor jelentsék be hogy nem lesz PC-re vagy valami.... Ha ebben is P2P van akkor tényleg egy szar de ha szerver akkor elnézem nekik.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció