Rainbow Six Parasite: kiszivárgott egy akciódús gameplay videó

Szerző: Pafry | 2021. April 05. | hír | 13 hozzászólás

A korábban még Rainbow Six Quarantine név alatt futó játék, mely később a keresztségben ideiglenesen a Parasite alcímet kapta, már egy ideje lázban tartja a műfaj iránt lelkesedő játékosokat.

A Ubisoft új shootere gőzerővel készül, és ugyan még hivatalos gameplay előzetest nem kaptunk hozzá, most kiszivárgott egy ugyan elég rövid, ötperces, ámde akcióban annál bővelkedőbb részlet a játékmenetből.

A játék a legutóbbi tervek szerint 2021 első negyedévére lett volna készen, azonban végül innen is eltolták, így egyelőre bizonytalan a megjelenési dátuma. A videó tanulsága alapján azonban könnyen lehet, hogy nem egy egész évet, hanem már csak hónapokat kell rá várnunk.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Megjelenés: 2022. January 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pafry avatar
Mivel sorra minden videót eltűntetnek, ezért itt van még egyszer annak, aki meg szeretné nézni 😃
0
0
0
0
19ati93 avatar
első ránézésre az "enemy" elég gyenge benne
0
0
0
0
Rozsafa0976 avatar
Hmmm.... Mire értesültem a videóról, már nem volt videó 😀
0
0
0
0
💬 1
TomSlier avatar
Csak egy kérdést tennék fel. Mi a tököm értelme van ennek a jobbra-balra hajolgatásnak ebben a játékban? Nagyon szánalmasan néz ki 😂😆
0
0
0
0
💬 1
Unstoppable avatar
@TomSlier: Az az értelme hogy R6-ban(meg amúgy a legtöbb kompetitiv FPS-ben) baromi lényeges hogy a legjobb szögben állva tarts le egy adott pontot, tehát te lásd meg előbb az enemy-t ne ő téged, mert egy bizonyos skill szint felett már csak századmásodperceken múlik hogy nyered-e a trade-t vagy nem, és ebben sokszor segít az hogy kitudsz hajolni sarkok, tereptárgyak stb mögül, ezáltal te is többet látsz, vagy esetleg téged egyáltalán nem is látnak.

COD-okra is jellemző a hajolgatás pl, de mivel az egy casual vérfürdő rakétavetőkkel így túl sok taktikai jelentősége nincs.

Az már más téma hogy sokan retardált csattogós lepke üzemmódban jobbra balra hajolgatva közlekednek r6-ban a nyíl egyenes folyosón is, mert látták valami youtube elemzésben hogy nehezebb eltalálni ha ide oda nézelődik(nem, nem nehezebb 😂 ) de ettől még egyébként van értelme 😊

Leggyakrabban a low elo playerek hajolgatnak indokolatlanul mindenfelé, csak mert látták a "nagyoknál" hogy ezt így kell 😆

Hogy a Parasite-ban mi a szar értelme van azt nem tudom, gondolom simán csak nem vágtak ki egy funkciót ami alapból a játék része 😂
0
0
0
0
hellblazer17 avatar
Nagyon hasonlít a Quarantine event-re még 2018-ból, de nem tudom, hogy mit csinálnak rajta ennyi ideig. Majdnem minden asset már készen volt akkor.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@hellblazer17: Nem hasonlít. Az. Abból készül teljes játékként.
0
0
0
0
hellblazer17 avatar
@Palanova: De ennek így mi értelme? Ha már eleve benne lenne az alap Siege-ben, akkor minek adják ki külön? Csak legyen választható játékmód, mint rendesen, aztán ennyi.
0
0
0
0
no avatar
@hellblazer17: Úgy tudom hogy az az event időszakos volt, most nem elérhető, de a Siege-el nem játszom már évek óta.

Viszont. Van nem egy játék, ahol az időszakos event jobb volt akkor és ott, mint az adott cím akkori tartalma. Abban az esetben megérheti külön kiadni, de nem évekkel később. Max fél éven belül ki kell adni ha az event népszerűségét akarják meglovagolni.

Például a World of Warshipsben volt olyan halloween-i event amikor csak tengeralattjárókkal kellett menni, vagy volt olyan amikor a különféle hajóknak különféle képességeik voltak (tank, healer, dps; nagyon jól lehetett farmolni és élvezetes pve meccsek voltak BR stílusban). Szívesen vettem volna akár külön csomagban, akár fizetős DLC-ként is ha ezeket az eventeket kibővítik (több pálya, több hajó, akár single/coop kampány) és külön játszhatóvá teszik. A tengeralattjárók azóta sem kerültek be. Ott bemutatták, nagyon jól sikerültek. Ennek két éve. Azóta tesztelgetik és tesztverziónként egyre rosszabb és játszhatatlanabbá tették őket. Ubi kb ugyanezt teszi.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@hellblazer17: Ez a Quarantine. Csak át nevezték.
0
0
0
0
no avatar
Ez így elég meh. Event-nek még elmenne, különálló játékként viszont elég gyengének hat így látottak alapján.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció