Radeon RX 6600 XT: képeken a kártya és az első benchmark

Szerző: xoki | 2021. July 22. | hír | 4 hozzászólás

Jelenleg még nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy az AMD Radeon RX 6600 XT tényleg augusztus 11-én válik majd elérhetővé, de a hivatalos bejelentésre várva legalább megtekinthetjük a kártyáról készült első képeket, és egy benchmarkban elért pontszámát is. A képeket a Baidu Tieba oldalán osztották meg, de ezt sajnos már eltávolították, viszont a VideoCardz sikeresen összegyűjtötte az információkat.

A Radeon RX 6000-es széria többi tagjával ellentétben ez a kártya két ventilátoros dizájnt kapott, miközben a hűtőborda érdekes módon szinte teljesen látható maradt. Az RX 6600 XT várhatóan csak az AiB partnereken keresztül lesz kapható, tehát ezzel a dizájnnal valószínűleg nem találkozunk majd a boltok polcain. A PCIe interfész mellé helyezett QR kódot tartalmazó címke megerősíti, hogy a kártya tényleg 8 GB GDDR6 memóriával érkezik.

A dizájn mellett a kártya benchmarkban elért pontszámát ábrázoló képet is kaptunk, amelyet egy nem igazán népszerű, kínai benchmarkban (Ludashi) végeztek el. A feltöltő ezenfelül összehasonlító képet is közzétett, amelyből az vehető ki, hogy az AMD új terméke sikeresen lekörözte az RTX 3060 Ti és 3070 Ti pontszámainak egy részét.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Az AMD itt is megcsinálja majd azt, amit az 5600-5500 nál, vagy amit az Nvidia a 3060-3070nél? Vagyis, hogy a kisebb model több vramot kap?
0
0
0
0
Booker avatar
Kár hogy a procim nem tudja kihajtani😢
0
0
0
0
Omis avatar
Jöhet elfér a gépben
0
0
0
0
💬 1
MentaStrike avatar
@Omis: Először várd meg, hogy a botok és a bányászok mennyire fognak neked is hagyni a készletből :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció