PS5-re és PC-re is kiadhatják az Until Dawnt

Szerző: xoki | 2024. January 25. | hír | 23 hozzászólás

A Supermassive rendkívül szórakoztató horrorja, az Until Dawn a PlayStation 4 egyik exkluzívjaként jelent meg 2015-ben, de úgy tűnik, hamarosan PS5-re és PC-re is ellátogat majd. A felbukkant információk alapján a bejelentésre pedig már az elkövetkező két hétben sort kerítenek.

Egy megbízható szivárogtató, billbil-kun a Dealabsen közzétett írásában fejtette ki, hogy a PS5-re és PC-re érkező Until Dawn a játék vadonatúj verziója lesz, amely már legalább egy éve készül. Sajnos azt nem tudja, hogy remasterről vagy remake-ről van szó, illetve azt sem, hogy a két új verzió egyszerre jelenik-e meg. Mindenesetre a bejelentés állítólag 15 napon belül esedékes, szóval hamarosan minden fontosabb részletre fény derül majd.

Az Until Dawn PlayStation 5-ös és PC-s megjelenéséről szóló információk alig egy héttel a Supermassive 2015-ös horrorjának megfilmesítéséről szóló hír után bukkantak fel, amely szintén arra enged következtetni, hogy megbízható információkkal van dolgunk.

Hozzászólások: 23
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hivatalos jön pc-re is :)
0
0
0
0
no avatar
Ooooo vennem kell ps5 controllert. Amúgy valaki már próbálta pc-n működik minden funkciója a controllernek?
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@mukki: Játék válogatja.Van ami csak vezetékes kapcsolattal megy a DualSense funkciója,van amikor xbox vezérlőnek ismeri fel mert a játék azt támogatja és ritka esetben akad játék ami kezeli is
rendesen a PS5 vezérlőt
Gondolom a PS5 portok már mind fogják támogatni.
0
0
0
0
no avatar
Hàtha a szerdai state of playen be jelentik
0
0
0
0
Fishman avatar
Ez egy nagyon jó hír azt kell mondjam :)
0
0
0
0
Vic04HUN avatar
Te jó ég, mikor először olvastam, olyan voltam mint Randy Marsh a PC előtt🤣 De komolyan, a megjelenése óta várom, hogy pc-re is jöjjön, mivel sose volt konzolom csak a "végigjátszás nézése" maradt, de most? Day One lesz😁
2
1
0
0
💬 4
downuser avatar
@Vic04HUN: Ugye azért nem 'ektoplazmáztad' össze a képernyőt? 🤣

Amúgy az az egyik legjobb rész, azt én is szeretem.
Meg mikor macskapisit fröcsköltetnek a szemükbe és durván behaluznak tőle. 😂
1
0
0
0
Vic04HUN avatar
@downuser: Hát, majdnem sikerült🤣 De tényleg nagyon várom😆
0
0
1
0
downuser avatar
@Vic04HUN: Az ARK Survival Evolved 2. részével vagyok így. Már 'plazmáznám'. 🤣
0
0
1
0
Vic04HUN avatar
@downuser: Akkor én meg se szólalok a következő Dragon Age/Mass Effect/Cyberpunk/Witcher játékokat illetően😵😵😵
1
0
0
0
Legendrush27 avatar
Nagyon várom ! Sajnos PS4-en kimaradt, de most bepótolom, remélem kihasználják az új kontroller adta lehetőségeket is.
0
2
0
0
Payphoner avatar
Király, így legalább ki tud kerülni PS előfizetés kínálatából ha jön a felújított változat :D Amúgy eskü van egy teóriám hogy csak azért jött a Last uf us 2-ből is remaster hogy ne elégedetlenkedjenek az előfizetők hogy több mint 3 év után sem került be a kínálatba, de így "érthető" hiszen jött a frissítés ez egy "új játék".

Az esetleges 60 FPS-ről meg annyit hogy 2 perc alatt bele lehetne rakni, ezért nem kéne új kiadást csinálni mivel grafikailag szerintem semmi gond nincs a játékkal. Viszont a PC-s kiadással nincsen gond. Bár azt mai napig nem értem hogy az Infamous 1-2 és az MGS4 ami mai napig csak PS3-ra elérhető miért nem jön ki végre PC-re vagy PS5-re.

Egy nagy vicc lettél sony.
0
1
0
0
💬 1
no avatar
@Payphoner: Az a kettő is jönni fog nem kell paráznod.
0
0
0
0
szhusi avatar
TLOU Part 2 és a GoW: Ragnarok mellett ez is várt darab.
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Na végre. Régóta vártam erre a bejelentésre, Base PS4 Slim konzolon élveztem minden percét a játéknak. Most mintha a Sony is jobban ráfeküdt volna arra, hogy ami konzolra megjelenik jön PC-re is. Amit nagyon nem bánok 😁
1
0
0
0
Shorty21 avatar
Én örülnék neki PS4-en végigtoltam de a 30fps eléggé rossz volt néhány alkalommal PC- szerencsére ezzel gond nem lesz :) ha nem is lesz benne 60fps egy modder gyorsan orvosolja ezt a gondot.
0
0
0
0
💬 3
raw_god93 avatar
@Shorty21: Ha kijön PS5-re, szerintem ott már 60 fps-el fog hasítani. :D Bár majd kiderül. Láttam már sok ps5-re átírt gémet, azt rá utána kapott egy 60 fps-es patchet. Khm RDR1 :D
0
0
0
0
Payphoner avatar
@Shorty21: Szerintem az ilyen játékoknál pont nincs gond a 30 FPS-el.
1
0
0
0
kismadar avatar
@Payphoner: Itt ennél a játéknál az volt a legnagyobb gond, hogy még a stabil 30 se volt meg sok helyen, és azért elég szembetűnő volt ha beröccent a kép. Ennek ellenére platináztam annó.
0
0
0
0
no avatar
na, pc-n végigtolnám, mondjuk egy gépigényre kiváncsi lennék
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció