Pozitív értékelésekkel bombázzák a Steamen az Assassin's Creed Unityt

Szerző: xoki | 2019. April 21. | hír | 45 hozzászólás

Újabb review bombing vette kezdetét a Steamen, viszont a korábbi esetekhez képest ezúttal egy kicsit másról van szó. A Ubisoft április 25-éig lehetőséget ad a Párizsban játszódó Assassin's Creed Unity ingyenes beszerzésére. A játékban szinte teljesen valósághű képet kaphattok a Notre-Dame-ról, ezért a játék még az építészeket is kisegíti majd annak eredeti formájának visszaállításában.

Úgy tűnik, a gamerek nagyra értékelik ezt a szép gesztust a cég részéről, ezért a játék Steam oldalán kezdetét vette az eddig ismert review bombing ellenkezője. Az Assassin's Creed Unity az eddigi vélemények alapján „vegyes” értékelést kapott, viszont április 16-a óta több száz pozitív vélemény olvasható a Steamen. Ha átolvassuk ezeket a véleményeket, akkor látható, hogy a felhasználók mind hálásak, hogy a cég is támogatja az épület visszaállítását, és természetesen köszönik az ingyenes játékot, ahol szintén megcsodálhatják az említett székesegyházat.

Egyelőre nem tudni, hogy a Steam szűrője a negatív értékelésekkel való bombázás mellett erre is felfigyel-e, hiszen lényegében most is „hamis” értékelésekről van szó, mivel a felhasználók nem a játék minőségét értékelik.

Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Unity
Assassin's Creed Unity
Megjelenés: 2014. November 11. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Lopakodó
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 44
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ez hülyeség, hogy az építészeknek segít az AC: Unity. Az építészeknek meg van az alap rajz, amiről megépíthetik a Notre Dame-ot. Ha meg képeket akarnak, akkor ott vannak a képek, amiket az IGAZI-ról töltöttek fel a fényképészek/turisták...
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 9
kolbaszkarika avatar
@tibi222: Gratulálok, Te lettél a nap balheréje!
0
0
0
0
no avatar
@kolbaszkarika: Nem hiszem. De elnézést, nem tudtam, hogy titeket kockákat ez ennyire mélyen érint! 😀
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@tibi222: 1 hete nem játszottam, és nem a Notre Dame érint mélyen, hanem az emberi butaság.
0
0
0
0
susguy avatar
@tibi222: Tekintve hogy te voltál az egyetlen aki habzó szájjal bírt csak hozzászólni, bíztan állíthatjuk hogy téged érintett a legmélyebben a dolog. Persze lehet csak rossz napod volt, elmaradt a reggeli kakaó vagy valami, ez esetben tanuld meg normális ember módjára kezelni a dühödet.
0
0
0
0
no avatar
@tibi222: Erre semmi szükség nem volt.

Majd kipörög a hírekből ez is, mint minden más, még kb egy hét és túl lesz rajta mindenki és megy tovább az élet.
0
0
0
0
no avatar
@WeKing: Nem rossz, de nekem ez a személyes kedvenc:
https://media.giphy.com/media/10Jpr9KSaXLchW/giphy.gif
De ehhez hozzászóláshoz nem illett: nem értek vele egyet.
0
0
0
0
WeKing avatar
@Palanova: Oh az öreg Jack Nicholson nekem is nagy kedvencem 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@tibi222: Minden rendben?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Mivel ha dicsérik akkor a többi rész is remasteredet kaphat 😃 Unity Remaster is készül azért adták oda ingyen.... aztán majd Ramastered ért fizethettek 😃
0
0
0
0
💬 1
sean avatar
@MaximumGame: Hát igen.
AC Unity--->Legsz@rabb rész, fújfújfúj...
AC Unity Remastered--->Shut up and take my money, új AC, kellkellkell 😃 Aztán jön a mélységes ledöbbenés hogy hát ez tök ugyanaz mint a régi csak színesebb a grafika 😃 És még a bugok is maradtak 😃
Nem értem a mai gamereket.
0
0
0
0
RickyRock22 avatar
Azért azt szeretném kiemelni hogy a híresztelések ellenére NEM fogják a játékban lévő modellt alapul venni. Részletes, de az nem jelenti azt hogy pontos is. Játékmechanikai szempontból változtattak például az ablakok méretén valamint maga az épület is csak képek alapján lett rekonstruálva.
0
0
0
0
💬 5
sudosu avatar
@RickyRock22: Főleg úgy nem azt fogják figyelembe venni, hogy megvannak (elvileg) az eredeti tervrajzok is.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@sudosu: Amire szükség van, arról réges rég megvannak a dokumentumok.
0
0
0
0
Mordi avatar
@RickyRock22: Pedig tisztán látom magam előtt:
- Te figy, ez az oszlop hogy is kell kinézzen?
- Ömm... belépek a Unitybe és megnézem. Fél perc, ok?
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Mordi: Nem kell belépni a Unity-be. Valószínűleg megvan a stúdiónak a modell külön is. Sőt, egy olyan high poly modell is meglehet, amely nem kerülhetett bele a játékba a magas részletessége és polygon tartalma miatt. ( legalábbis nyersen nem ) Ha hozzá is járulnának az elkészítéshez, bizonyára csak a modellt dobnák át nekik, nem a játékot.
0
0
0
0
susguy avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Valamiért kétlem hogy az Ubisoft lett volna az egyetlen aki dokumentálta az épület modelljét az elmúlt 700+ évben. Arról nem is beszélve hogy a geometrián kívül sok minden máson is függ egy esetleges újraépítés. Még ha pontos is lenne a model, valószínüleg akkor sem lenne szükség rá.
0
0
0
0
vyne avatar
Ez ugyan olyan rossz mint a negativ bombazas. Nem a jatekrol kapunk pozitiv vagy negativ kepet hanem egy-egy huzasarol a kiadoknak. Lehet, hogy kene egy kulon fejlesztoi ertekeles a jatekok mellett es akkor nem lenne ez.
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@vyne: Már fel lett vetve korábban is: általános válasz: steamnek nem érdeke a kiadók értékelése
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Lehet, hogy nem erdeke, viszont igy teljesen felesleges a jatek ertekeles is, nem kapunk tiszta kepet arrol ,hogy most jo e a jatek maga vagy sem. Szerintem ettol azert a steam is jobb lenne, na meg mennyire lehet nehez nekik ez megirni.. 😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
@vyne: Feleslegesnek nem felesleges. Legalább annyi képet ad, hogy most emészthető matéria avagy sem. A Steam meg nem fogja maga alatt vágni a fát. Az IMDB statisztikák sem véletlen olyanok amilyenek, de legalább annyit elmondanak, hogy kb. ha 5-6 alatt van egy film akkor jobb kerülni, ritka kivételekkel. Megnézném mennyire kapna vérszemet egy Disney vagy játékoknál pl. EA, ha engedné az imdb vagy steam a szőnyegbombázást. Nyilván igen torz képet mutatnak így az értékelések, de a semminél jobb. A kiadók kritizálása meg megy redditre vagy egyéb helyekre ahogy eddig is.
0
0
0
0
Balu_kapitany avatar
Jó fej a cég de ez a játékokon nem változtat. Ugyanúgy bugos marad. Volt hogy egy küldetést 5-ször kellett elölről kezdenem mert a célpontom mindig belebugolt a falba R6-ban is ez a baj, az amit ők hitboxnak nevezenek az egy nagy vicc.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Tuhajohn avatar
Én is ugyanezen gondolkodtam.
0
0
0
0
Fatotem avatar
Hát én nem hiszem hogy értékelem a játékot, valahogy nem tud lekötni. Az első pár órában még el szórakoztatott, szép grafika, húú Párizs, Assassinok lettünk stb.. De ahogy mentem tovább a játékban, kezdett unalomba fulladni.. Csak én vagyok vele így?
0
0
0
0
💬 1
griff55 avatar
@Fatotem: Az összes újabb AC-nál ugyanezt éreztem már a Black FLagtől kezdve
0
0
0
0
faragoka avatar
hááát igen ami ingyen van az jó hogy tetszik mindenkinek
0
0
0
0
sean avatar
Ha ingyen adják már nem is olyan sz@r... 😃
0
0
0
0
no avatar
Remélem erre is rá megy a szűrő mivel nem a játékot minősítik jelenleg, hanem azt, hogy éppen csak jó napjuk volt 😊

Mert technikailag a játék egy hulladék, az épületek részletessége jó. Egyebet nem lehet róla elmondani.
0
0
0
0
💬 4
TRACERHD avatar
@LordSzalko: Hogy érted hogy technikailag?
0
0
0
0
gigazte avatar
@TRACERHD: Tele van Buggal, és mellette egy optimalizálatlan hulladék, tehát technikailag el van baszva! 😆 Mondjuk ugyanez elmondható a játékmenetre is, mert az egyik legunalmasabb Assassin's Creed a piacon!
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@gigazte: Én nekem maxon fut akadás nélkül FXAA-val, bug igaz van benne mert a játék első 10 percében már beakadt egy NPC akit üldözni kellett 😆
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@LordSzalko: Már értem, ez egy hulladék kukatúró fostalicska, csak bent 20 fps-t droppol de csak bent. A harc rendszer egy rakás szar, le van butítva a játék mindenhol, és tényleg unalmas, áztá k*rva mekkora egy szar ez te....
0
0
0
0
pcboy avatar
Milyen pozitív?? indulna már el a játék!!! hiába ingyenes 1.5 óra server karbantartást mondtak tengap. már egy napja nem lehet beláépni a játékba. Csak az asztali kis töltőképernyőt lehet látni.
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@pcboy: Akkor viszont nálad lehet a probléma mert én be tudok lépni mind Steam-ba mind Uplay-be mint a Unity-be.
0
0
0
0
Jani35 avatar
@pcboy: Nálad van a gebasz.
0
0
0
0
pcboy avatar
@Jani35: Most ezért rakjam újra a játékot csak mert az nem indul el a uplaynél?? még is hogy töltötte le a rendszerük??
0
0
0
0
no avatar
@pcboy: Először nézd meg, lehet tűzfalproblémád van.
Elhiszem hogy frusztráló lehet ha egy "ingyenes" játék nem indul, de mivel többen írták hogy nekik megy, feltehetően nálad van a hiba, akár tetszik, akár nem.
Az hogy letölti és hogy nem indul, két teljesen külön dolog.
0
0
0
0
pcboy avatar
@Palanova: Újraraktam a uplay klienst, újra letöltöttem. tűzfalt megnéztem, engedélyezve...egyszerűen loading screen után nem csinál semmit miközben más uplay játék elindul. Nem értem hogy mi hiba lehet amit telepítő kihagyott és manuálisan kéne beleavatkoznom...hol tudnék írni uplaynek hátha mondanak valamit.
0
0
0
0
no avatar
@pcboy: Jellemzően a telepített játék mappájában van egy tools vagy hasonló, ahol ott van a hozzá szükséges directx, vcredist és egyéb csomagok. Esetleg azokat pakold fel hátha megoldják a betöltésgondod.
0
0
0
0
pcboy avatar
@Palanova: sajnos hiába tettem meg amit említettél. Igazából ez is megtörtént mert az első indításnál amikor uplayel indítottma a játékot. Egyszerűen nem lehet tduni hogy a háttérben mit nem csinál meg a uplay klient amiért nem indul.

Az probléma lehet hogy a uplay klient egyik meghajtón van és tárhiány miatt másik ssd-n van az AC?
Divison szintén másik meghajtón van tárhely hiány miatt és elindul.Nem értme egyszerűen miért pont ez a uplay játék nme indul el...
0
0
0
0
no avatar
@pcboy: Az, hogy a uplay felrakja vagy sem, az egy dolog. Nálam megesett, hogy felraktam egy játékot, uplay felrakta hozzá a cuccokat, majd egy másik játékot telepítettem, az is felrakta, és felülcsapta az előzőt, ami ezután nem indult...
Elvileg ennek nem lenne szabad hogy gond legyen, de nem játéknál láttuk, hogy ha nem a C:-n van, akkor vacakol, mert a készítők trehányak voltak.
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
Tudom, hogy ezt már sokan elmondták, de hatalmas pacsi Ubisoftnak ezért a támogatásért. Én még nem játszottam ezzel a részel és ha jól emlékszem még nincs is meg ezért külön örülök az ingyenes játéknak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció