Pletykák szerint már készül a Resident Evil 8 és a Resident Evil 3 Remake

Szerző: xoki | 2019. January 31. | hír | 22 hozzászólás

A legújabb pletykák szerint már készül a népszerű Resident Evil-széria következő része, valamint állítólag egy újabb klasszikus, a Resident Evil 3 is visszatér majd felújított formában.

Az információkat a Twisted Voxel nevezetű oldal tette közzé, amely alapján úgy tűnik, a következő részben ismét visszatérnek a TPS nézethez. A Resident Evil 7 sikere után egyáltalán nem meglepő, hogy már készül a folytatás, és a Resident Evil 2 Remake szintén hatalmas sikereket ért el, ugyanis meg tudta tartani azokat a jellemzőket, amelyek miatt a klasszikus verzió szerethető volt, miközben egy teljesen új, modern körítést is kapott. Állítólag a Capcom ezen a vonalon szeretne tovább menni, így a következő számozott részben is felbukkanhatnak majd a Remake-re jellemző játékmechanikai megoldások.

A kiszivárgott információk szerint az új játék egy nemrégiben elhagyatottá vált szigeten fog játszódni, ahol egy titkos laboratórium található. A történet az Eveline, illetve egyéb biológiai fegyver mögött rejlő igazságra és annak felkutatására fókuszál majd. A Capcom döntései még nem véglegesek, így a projekt még korai fázisban van. Ahogy már említettem, a pletykák tárgyát képezi a Resident Evil 3 Remake is, amely állítólag már úton van, és ha elkészült, akkor érkezhet majd a Resident Evil 8 is.

Az új információk között szerepel az is, hogy a Capcom nem tervezi a Resident Evil 4, 5 és 6 felújítását, bár erre a döntésre még kihatással lehet a Resident Evil 2 Remake eladott példányainak száma is.

Resident Evil Village
Resident Evil Village
Resident Evil Village
Megjelenés: 2021. May 07. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tibi211 avatar
A harmadik részben a metrós résznél nem tudtam mit kell csinálni és ez miatt sajna nem is tudtam végig vinni a játekot. Várom..
0
0
0
0
santakigyo avatar
Van a témában potenciál,mert ugyan van sok zombis játék de említésre méltó alig akad.
A 2. rész remakeje talán emlékezteti a capcomot arra,hogy mikor jártak jó úton és talán visszatalálnak oda.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
Lizard avatar
A Resi 5 volt talán az utolsó ami ért valamit,azóta a 7.rész kivételével az összes elég gyengére sikerült.
Amiért pedig mindenki beleszeretett a sorozatba az talán az első 3 rész./persze ezt inkább a régebbi gamerek ismerik/ Tessék csak szépen megcsinálni az üsszes remake-jét 😂
0
0
0
0
yericho500 avatar
én egy fable remaknek is örülnék 😃
0
0
0
0
pcboy avatar
Már csak a 4et kéne vagy egy silent hill 4-et!
0
0
0
0
Techthomas avatar
Nem tudom hogy vagytok vele de én egy F.E.A.R remake-nek is igazán tudnék örülni 😆 Vagy akár egy folytatásnak....
0
0
0
0
💬 4
pcboy avatar
@Techthomas: Vagy egy jedi knight remake-nek! kaland-scifi játék terén az egyik legjobb és érdekes módon nem csinálják meg. Nem merik mert akkor nem tudnának több multiorientált sw-t eladni.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@pcboy: Hát igen ez a multiorientált, bátűlroyál ***ságokra nagyon rá pörögtek, minden kiadónak lassan csak a $$$ nézi aztán hogy közönségnek mi kell le van .....va. Bezzeg a régi szép idők 😀 Amit te is írsz, vagy pont látom hogy írták Fable 2-t nagyon éltem nem is tudom hányszor toltam végig. Esetleg egy Singularity az is ***a volna vagy amit írtam FEAR-t de hát ezekbe nincs elég $$$$ azt nem is foglalkoznak vele. Nah de most a Metro-ra azért kíváncsi leszek remélem nem okoz csalódást, meg ahogy látom nagyon dicsérik ezt a Resident remake-t, VII is ***a volt már hátha ebbe se kell csalódni. Csak hát várok vele mert oké hogy új de remake-ért 60 Euró azért na..
0
0
0
0
pcboy avatar
@Techthomas: Én is várok vele. Várom a leárazást! mert az hogy új árnyék és fusson windows 10 64 biten az túlzás 60 euroért.
0
0
0
0
kaland21 avatar
@Techthomas: F.E.A.R támogatom!!!! nagyon jó lenne egy remake vagy 4. rész de inkább folytatás lenne jó!!!
0
0
0
0
bskdeni avatar
A 4. rész túl sikéres volt h ne legyen remake😃
0
0
0
0
💬 1
pcboy avatar
@bskdeni: Úgy tudom hogy negyedik részhez van egy nem hivatalos mód a hd felbontáshoz, szerintem ezért nem fogják megcsinálni!
0
0
0
0
no avatar
Nem is tudom mit szeretnék már látni, az is lehet , hogy csak véletlenül sikerült a 4. és az 5. rész olyanra amilyenre.Lehet hogy csak múló szerelem volt.Sajna a többi nem jön be.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Na már csak az activisionnek kell ráébrednie hogy a sok fos helyett jobb lenne egy cod 1/2 remake + az EAnek hogy ha csak felujitva egy az egyben kiadják újra az underground 1,2 / MW/ Carbont jobban jár mindenki.
0
0
0
0
💬 3
odinx avatar
@MariusTitus: Underground 1-2- nek vagy 2005-os Most Wanted remakenek én is örülnék. De nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Ha igaz, akkor idén fog megjelenni az új rész, bár Ghost Games fejleszti, szóval nem is tudom mit várjak az új rásztől.😞
0
0
0
0
davejam avatar
@odinx: Idén mint az uj NFS ? Underground 3 ? Vagy NFS CARBON Darius Razor revenge 😀 címen jelenne meg. 😃 :-D
0
0
0
0
odinx avatar
@davejam: Hát még bejelentés se volt. Szóval nem tudom mire számítsak. Bár, ha igazak a hírek, akkor Marcus Nilsson már nem dolgozik náluk, szóval remélem, új ember, új ötletek. Ha ezt a Payback féle fejlődési rendszert foják erőltetni, akkor előbb-utóbb senki se fogja venni. Mivel 2018 van és a neon már nem nagyon divat, ezért egy NFS 2005 Most Wanted Remakenek örülnék. Csak nagyobb Blacklistel. Mondjuk 50 vagy 100, meg ugyanennyi autót. 😀
0
0
0
0
Bleach avatar
A 3. remake?? éjjel nappal tolni fogom! 😃 STARS!!! 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
"Pletykák szerint" eddig olvastam el! 😆
0
0
0
0
tivike avatar
Nagyon ajánlom! 😀 Remélem lesz benne bátöl rojál.
0
0
0
0
FoLey avatar
Resident Evil 3 Remakeért adnám...város!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció