PC-re is megjelenhet a Judgment

Szerző: xoki | 2019. April 07. | hír | 1 hozzászólás

Nemrégiben a Judgment producere, Kazuki Hosokawa az IGN Japan számára adott interjú során elmondta, hogy egy ideig sajnos nem érkeznek Yakuza-játékok Nintendo Switch-re, viszont szeretnék megnövelni a játékosok számát azzal, hogy új platformokra is eljuttatják játékaikat.

Természetesen az egyik platform, amely számításba jöhet még, az a PC. Néhány Yakuza-játék már a Steamen is megvásárolható, és ennek köszönhetően többen is játszanak a játékokkal. PS4 hiányában tehát PC-re is sokan megvásárolták, és Kazuki Hosokawa elárulta, hogy a Judgment, vagyis a Yakuza spin-offja esetében is fennáll a lehetősége, hogy PC-re is meg fog jelenni.

A Yakuza Kiwami 2 például szintén ellátogat majd a platformra, hiszen az ESRB oldalán már megkapta a korhatár-besorolást is. A játék eredetileg 2017-ben jelent meg PS4-re, amely a 2006-os Yakuza 2 remake-je a Yakuza 6 motorjában. A korábban megjelent játékok remek értékeléseket kaptak a Steamen, illetve elég sok példány gazdára talált már, ezért valószínűleg mindenképpen számíthatunk további PC-s portokra is a közeljövőben.

Judgment
Judgment
Judgment
Megjelenés: 2022. September 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: SEGA
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hivatalosan is megerősítették a pc-re google stadián fog debütálni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció