Özönlenek a negatív értékelések Steamen a Nier: Automatára

Szerző: Pafry | 2021. March 24. | hír | 10 hozzászólás

Jelentősen megcsappant Steamen a Nier: Automata eddig alapvetően pozitív átlagértékelése, miután a játék megjelent az Xbox Game Pass részeként is. A felháborodás jellege nem abból fakad, hogy más platformra is megjelenhetett a játék, hanem hogy a két platform verziói között jelentős eltérések mutatkoznak.

Míg a Steamen az úgynevezett Game of the YorHa Edition kapható, amely tele van kisebb-nagyobb, máig kijavítatlan hibával, és gyakran hajlamos összeomlani, addig a Game Pass az Xbox One-ról származó Become As Gods kiadást tartalmazza, amelyben nincsenek jelen a fent említett problémák.

A Steam felhasználói úgy érzik, a pénzükért ezáltal kevesebbet kapnak, és külön fórumbejegyzésben szólították fel a fejlesztőket, hogy az ő verziójukat is ideje lenne már kikalapálni, és kifogástalan minőségűvé tenni. A játékot kiadó Square Enix egyelőre még nem reagált az ügyben.

NieR: Automata
NieR: Automata
NieR: Automata
Megjelenés: 2017. March 17. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash
Fejlesztő: Square Enix
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hekli96 avatar
Nekem nem volt vele bajom igazából, nem egyszer vittem már ki. Illene odaadni a patchet a steamhez is viszont, elvégre PC-PC verzió nem kerülne nekik semmibe.
0
0
0
0
💬 1
saltyboi69 avatar
@hekli96: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@saltyboi69: A kommenteidet olvasva egy újabb gyöngyszemet üdvözölhetünk az oldalon. 😃
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
A bug meg a crash az hagyján, de irózatos stutter van steam verzióban konfigurációtol függetlenül, moddal is csak FPS-t lehet javítani a problémát nem szünteti meg.
A MS Store os verzió hoz pedig semmilyen mod nem működik jelenleg, ha csak az alap játék érdekel nem kérdés, sokkal jobb élmény.
0
0
0
0
💬 4
Mizushio avatar
@YoRHa 2B: Működnek a modok. Csak nem az összes pl a FAR. Viszont nagyon smooth a játékélmény. Egyáltalán nem megy 60fps alá.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Mizushio: Eddig se magával az fps el volt a baj főként, hanem hogy állandóan beakadt a semmiért 😃
0
0
0
0
Mizushio avatar
@YoRHa 2B: Windows edition-el egyáltalán nem akad be. Semmiért se. 😜
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Mizushio: Tudom, pont azért mondom 😆
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
szerintem nem is fog reagálni.
a final fantasy xv öt meg a xiii-2 t is toszták kijavítani.
0
0
0
0
💬 2
NTSC Jani avatar
@ichigo23619: Ezt szomorúan olvasom. Pedig a PC-s verziónak kéne lennie a legjobbnak. Persze konzolra könnyebb játékot optimalizálmi, mert adott a fix hardver. PC-ből pedig szinte végtelen lehetőség van.
0
0
0
0
no avatar
@ichigo23619: A XV-t mondjuk szerencsére javították, mikor kiszedték az Avatara rendszert (pont az okozta amúgy is a problémákat a steam-esben). Szóval remény van, de nem sok
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció