Ötmillió példányban fogyott eddig a Death Stranding

Szerző: Pafry | 2021. July 27. | hír | 6 hozzászólás

A Death Stranding túlzás nélkül az elmúlt öt év egyik legegyedibb játékaként vonult be a gaming történelembe, ezt pedig egyesek jó, mások rossz értelemben értik Kojima alkotására tekintve. Egy dolog azonban biztos, ha a játékosok körében egyöntetűen nem is, eladások tekintetében mindenképpen kiemelkedően teljesített a futárkodós kaland, hiszen a játék immáron elérte az 5 millió eladott példányszámot.

A játék pályafutása 2019 őszén indult, amikor is PS4-exkluzívként jelent meg, aztán 2020 nyarán érkezett a PC-s változat, amely szintén nagyban hozzátette a magáét az eladási számokhoz. Az idén ősszel, egészen pontosan szeptember 24-én érkező next-gen változat, a Director's Cut valószínűleg ismét megdobja majd az eladásokat, így a Death Stranding menetelése még egy kicsit tovább folytatódhat.

Ha játszottatok vele, nektek mi a véleményetek a játékról?

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mocika92 avatar
Én idén vásároltam meg a játékot Norman Reedus miatt.
Már megjelenése óta szemezgetek vele.. mármint a játékkal. 😋
Nekem tetszett/tetszik a játék. Még nem vittem végig.
A sztori volt az, ami megfogott. Reménykedem, hogy egyszer film is lesz belőle.
De tény, zavaró, hogy lábbuszozni kell mindenhova.
A motorom felrobbant mikor ugrattam le vele a hegyről. Arra nem számítottam, hogy fel is tud robbanni. :D
Bár még mindig furcsállom, hogy miért nem egy cross vagy túraendúrót raktak a játékba ehelyett a sportmotor jellegű dög helyett.
Amennyit csúszik jobbra balra a vizes gyepen, lehet slick gumi is van rajta. Ezek után nem csodálkozom, ha valaki vesz egy 1000cc sportmotort és bearaszol vele a susnyásba.
Nagyon hosszúra elnyúlik a játék, ha sétálgatnod kell mindenhova. Az elején főleg, mire fabrikálni lehet egy gépsárkányt.
Viszont, ha egyszer megragad a történet, nem lehet letenni.
0
0
0
0
LightLeach avatar
pedig valami fertelmesen sz*r. A sztori nagyon érdekelt volna, de játékmenet, mint olyan gyakorlatilag nem létetzik.
0
1
0
0
Scorn Face avatar
Egy kiváltó alkotás minden téren.
Sokan nem csípik, de nem is kell mindenkinek megfelelni.
Aki kedveli ezt a témát, az úgy is megtalálja az utat hozzá.
2
0
0
0
santakigyo avatar
Nekem tetszett a játék, csak egyszer kb pár óra játék után mikor megláttam, hogy, vissza kell gyalogolni a kiindulási ponthoz a csomaggal, és a kiépített utvonalam a hosszabb....
Na mondom jó kis szünet, ennek több mint fél éve. Tetszett a története meg úgy az egész, de valahogy már nincs türelmem, se időm rá.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Én megvettem anno mikor megjelent, hát igazából nekem tetszett de mivel nem értettem a történetet akármennyire is akartam, így unalomba fulladt a dolog nálam és eladtam. Tehát jó lett volna ez de kicsit túl lett gondolva a story
0
0
0
0
enslaved avatar
Éppen olyan hatást váltott ki nálam, mint a Cyberpunk2077: Hamar unalomba fulladt mindkettő. Ettől még persze tetszhet másoknak, csak ott a cikk végén egy kérdés, amire illik válaszolni.
0
0
0
1


Elfelejtett jelszóRegisztráció