No Man's Sky: a Hello Games továbbra is foglalkozik vele, ingyenes kiegészítő várható

Szerző: xoki | 2017. August 10. | hír | 11 hozzászólás

Gondolom szinte mindenki hallott már a No Man's Sky játékról és annak negatív véleményeket eredményező megjelenéséről. A tavalyi startja óta kapott néhány frissítést, de most egy nagyobb kiegészítővel fog bővülni, ez lesz az Atlas Rises, amely ingyenes lesz.

Az 1.3-as frissítés tartalmazni fogja az említett kiegészítőt, amely a történetet dolgozza majd ki, valamint új gyorsutazási pontokat helyez el a játék különböző pontjain.

Lehetséges, hogy sokkal több tartalommal bővül majd a játék a kiegészítő megjelenésével, de amíg nem teszik közzé a teljes patch tartalmát, addig nem tudni, mire is számíthatunk. A frissítés ezen a héten várható.

No Man's Sky
No Man's Sky
No Man's Sky
Megjelenés: 2016. August 12. (PC)
Műfaj: Kaland, Túlélő
Fejlesztő: Hello Games
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kiki4444 avatar
Alap atekmenettel van baj, a mechanikak kidolgazatlanok.Level design reszletszegeny.Jo jo tudom hogy veletlenszeruen generalt de ettop meg nem tud nem zavarni az alacsony objektumszam(nincsenek aprobb butorok epuletekbe steril arena hatasuk van, bolygofelszinnen detto nincsenek hegyek,melyvolgyek,
reszletszegenyaz egesz,az elolenyek nevetsegesen nezn3k ki es gagyin van meganimalva a mozgasuk.fizikat csak nyomokban tartalmaz a jatek,nincsenek ellenfelek, vagyis nem lesznek olyan mechanikak kesobb se hogy belopakodsz\betorsz valami ellenseges bazisra es ellopxz valamit.legalabb is az eddigi updatekbol kiindulva nem hiszem hogy beraknak katonakat,AI- irnak hozza,meganimaljak normalisan a mozgasukat ,es behoznak valamilyenlopakodos harcrendszert stb.pedig ezek a dopgok ertelmet adna a felszereles fejlesztesenek.Eddigi updatek mind eddig is meglevo mechanikakat hasznositotta ujra.
0
0
0
0
krizsa66 avatar
Én azt mondom börtönbe az egész stúdióval...
0
0
0
0
vladtepes2 avatar
Nálam már elásták magukat. És az új "fícsőrök" sem keltik fel bennem az érdeklődés újabb szikráját sem. Szóval ennyi.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
már hivatalos és virágbolti verzió is fent van nc-n.
0
0
0
0
no avatar
Lehet lesz belőle valami, majd jövöre. Hátha addig bekerülnek azok a fícsőrők amiket ígértek megjelenéskor, tavaly.
0
0
0
0
batmanvok0021 avatar
húzzanak a jó büdös francba! szemét alpári sunyi hazudós banda!
0
0
0
0
Fukoshi avatar
Akármennyi dombot csinálnak, a gödörből úgy sem fognak kimászni, nem hiszem hogy még 1000 update után is venné valaki a játékot.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Fukoshi: Igen, ez az a játék aminek az elképzelése jó és egyedi, azonban a megvalósítása az kritikán aluli, ha tech demo-ként jött volna ki a játék akkor mindenki pozitívabban tekintene rá.

Ezt pluszban tetőzi a sok hazudozás az interjúk alatt.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Már nagyon várom, én úgy hallottam hogy elvileg az évfordulókor jön majd ez a frissítés, kíváncsi leszek.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció