Nincs kizárva egy későbbi vanilla World of Warcraft szerver

Szerző: xoki | 2016. October 25. | hír | 4 hozzászólás

Hamarosan elkezdődik az idei BlizzCon, ezért a World of Warcraft közössége alig várja, hogy halljon valamit kedvenc MMO-ja felől.
Főként vanilla szerverek bejelentését várják a játékosok. Mivel sokan nem örültek az egyedi vanilla szerver, a Nostalrius megszüntetésének, ezért a téma átterelődött egy esetleges hivatalos vanilla szerver létrehozására. A Nostalrius játékosai és még sokan mások is abban reménykednek, hogy a Blizzard egy ehhez kapcsolódó bejelentést tesz az idei BlizzCon alkalmából.

A hivatalos fórumokon feltűnt egy téma, melyben az kerül említésre, hogy ha a Blizzard nem jelent be semmit, akkor a közösség tesz róla, hogy létrejöjjön az, amire vágynak. Erre később a Blizzard is reagált, mely szerint továbbra is vitatják a vanilla szerver lehetőségét, viszont ne számítsunk információra a BlizzCon ideje alatt, mivel nem fog rendelkezésükre állni elég megosztani való információ ezzel kapcsolatban. Értelemszerűen ebből kiderül, hogy gondolkoznak egy ilyen szerver létrehozásán, viszont nem tudni, mikorra tervezik.

World Of Warcraft
World Of Warcraft
World Of Warcraft
Megjelenés: 2004. November 23. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YoRHa 2B avatar
nemtudom mi értelme lenne, mivel van tört vanilla most is, és elég sokan vannak, meg kétlem hogy a blizz csinálna iylet mert akkor csak saját magának tenne kárt
0
0
0
0
xoki avatar
Hupsz...😲
Mindjárt szólok, hogy javitsák ki.
0
0
0
0
CarbonDavid14 avatar
Nem kötekedésként de World helyett véletlen Word-t írtatok 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció