Nincs garantálva új Far Cry és Assassin's Creed 2017-re

Szerző: xoki | 2016. September 29. | hír | 24 hozzászólás

A Ubisoftnál több vezető is elmondta, hogy ne nagyon számítsunk új Assassin's Creed és Far Cry játékra 2017-ben.

Az idei év volt az első olyan, amikor nem jelent meg új Assassin's Creed játék, amely a fő széria folytatása lenne. Az első rész 2007-ben jelent meg, amely 2009-ben folytatást kapott, és azóta minden évben megjelent egy új rész. Mivel idén nem jelent meg folytatás, ezért a következő évre lehetett rá számítani, viszont a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot elmondta a GameSpotnak, hogy ne nagyon számítsunk folytatásra 2017-ben.
„A következő Assassin's Creed fejlesztése során észrevettük a lehetőséget, hogy a játékot új szintre emeljük. – mondta Guillemot. „Ezért azt mondtuk, használjuk ki az összes lehetséges időt, amely ahhoz kell, hogy fantasztikus élményt nyújtson. Visszatér, amint elkészül.”

Tommy Francios pedig az IGN-nek elmondta, hogy a Far Cry esetében is ugyanez a helyzet. Arra törekszenek, hogy egy évvel a játék megjelenése előtt elkészüljön az alfa verzió. Ezután pedig több szépítgetésre jut idő, ezért szebb látványt nyújt majd, elkerülvén a sok technikai problémát még akkor is, ha mindez azt okozza, hogy nem lesz jövőre új rész.

Assassin's Creed Syndicate
Assassin's Creed Syndicate
Assassin's Creed Syndicate
Megjelenés: 2015. November 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Quebec
Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nahát, rájöttek, hogy egy év alatt nem lehet kiterjedt világú és egyszerre jó minőségű játékot fejleszteni. Bravó! Csak mondjuk ez a felismerés jöhetett volna 5 évvel korábban. Persze, attól még ugyanúgy lesz 128914 AC, Far Cry és mindenmásubisoftjátéksorozat rész, de úgy tűnik, hogy azért egy minimális képességük van a fejlődésre...
0
0
0
0
Yoni avatar
Na ennek örülök 😃
0
0
0
0
Thomaz avatar
Fosnak a vivenditől lefogadom.
0
0
0
0
sean avatar
A 2. rész óta a történet egyikben sem fog meg. Most kezdtem el újra a 3. részt de már fingom sincs ki miért harcol 😃 Kicsit zavaros az egész hogy az egyik küldetésben segítünk, a másikban pedig ugyanazokat irtjuk halomra akiknek előzőleg segíteni kellett. Olyan mintha a sztori is egy mellékküldetés lenne a játékban, csak azért haladok vele mert muszáj, amúgy rohadtul nem érdekel mi lesz a folytatás. A 2. részben (és a Brotherhood-ban) nem volt ilyen, ott érdekelt mi lesz a vége, a sztori volt az ami odaláncolt órákig a gép elé. Még talán a 4-be jó hogy lehet bohóckodni hajókkal, de azt se vittem végig. Az újakat meg csak kipróbáltam és 10 perc után töröltem is le őket 😃 Jól néznek ki de dögunalmasak, még az első résznek is jobb volt a sztorija (szerintem) és hangulatban is veri őket. Remélem kezdenek végre valamit a sorozattal, mert ha a következő rész is hulladék lesz akkor szerintem temethetik is az egészet.
0
0
0
0
santakigyo avatar
A helyszín az egy dolog ha minden más ugyan az mint korábban.Rájöttek erre az illetékesek is és ezért van ez a kihagyás is.
Alapjaiban kell a játékot előröl kezdeni.Ehhez meg idő kell.
0
0
0
0
Sneaky avatar
santakigyo: A következő Assassin's Creed Egyiptomot célozza meg 😀 Kiváncsi vagyok mit találnak ki. Én szeretem az Assassin's Creedeket, igaz Desmond halála óta nem az igazi, de még mindig letud kötni 😀
0
0
0
0
santakigyo avatar
Nem nem,csak ugye nincs mit kitalálni és tudják nagyon jól,hogy a játékosoknak egy újabb bőrlehúzás már sok lenne.(Főleg az AC játékból)
Előröl kell mindent kezdeni de ehhez idő kell és most elképzelem ahogy ülnek tanácstalanul és azon gondolkoznak,hogy na most mit találjunk ki,hogy ezek a hülyék megvegyék.... (na jó nem biztos de lehet 😃 )
0
0
0
0
AdamCV avatar
Netán feltalálta az Ubisoft a kreativitás fogalmát? 😃
0
0
0
0
Legion avatar
te jó ég nincs évente 3-4 AC jaj de kár......
0
0
0
0
scooby avatar
Nincs garantálva? Van bőven! Legalább optimalizálják őket! És visznek bele vmi new-t!
0
0
0
0
xTrz_Black avatar
A Revelations óta egy részt sem vittem végig, szóval annyira nem hatott meg a dolog. 😃 A Far Cry sorozat meg úgy egyáltalán nem kötött le, a 3. résszel elszórakoztam anno annyi volt.
0
0
0
0
no avatar
Na ez jó hír! Hátha össze kapják magukat, és ez nem csak Marketing.
0
0
0
0
Aramisz avatar
AweSome42O ja ''Ujjat''😃 ez igy sikerült de attól még szerintem igazam van😀 a sokszor indokolatlan gép igényel kapcsolatban.
0
0
0
0
Aramisz avatar
Kell is a szünet talán végre 1 kész művet raknak elénk és nem egy bug halmazt. Anyi jó téma lenne Assassins Creed sztorira remélem megeröltettik magukat a történetben is. Már rég volt olyan Assassins akivel élmény volt átélni a kalandjait. Assassin's Creed IV: Fekete Zászló óta elég felejthető.a látvány ugyan mindent visz...de lassan a NASA gépeire optimalizálnak.Remélem az új szériához nem kell i7 a köbgyök csillivili processor + Gtx 1080 sli mert a tavalyi már "kaki" vegyél ujjat jelszóval.
0
0
0
0
sean avatar
Talán rájönnek hogy nem kell szemetet gyártani és nem a mennyiség a lényeg hanem a minőség. De ezzel sajna nincs garantálva hogy 2 év múlva nem egy dögunalmas AC-t vagy Far Cry-t kapunk megint.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Igazából senkinek nem tett jót a futószalagozás.
0
0
0
0
santakigyo avatar
A Far Cry-nak se tett jót ez a hirtelen megjelenés.Fel se fogta az ember erre már jött a következő rész.
Tudják ezt ott a fiuk,hogy most már valamit változtatni kell és ehhez persze időre van szükség.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nem baj, hogy nincs minden évben. Hátha legalább lesz benne ötlet, mert nem tett jót az AC-nek ez a sorozatgyártás.
0
0
0
0
DzsekkSzperro avatar
Legalább nem kell még új végéát venni😆
0
0
0
0
Sztrelok avatar
Nos ha a minőséget szolgálja akkor meg éri várni pár plusz évet. Főleg az AC-nak 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció