New World: csak 2021-ben érkezik az Amazon MMO-ja

Szerző: xoki | 2020. July 12. | hír | 16 hozzászólás

Rengeteg potenciál lakozik az Amazon Games készülő MMORPG-jében, és a rengeteg komplex rendszernek köszönhetően a fejlesztőknek több időre van szükségük, hogy az a lehető legjobb legyen.

A készítők azt szeretnék, hogy a játékosok a kaland minden szakaszában elég tartalomra bukkanjanak, illetve a minőségre is nagy figyelmet fordítanak. Azonban mindezt nem tudják elérni az extra idő nélkül, ezért úgy döntöttek, 2021-re halasztják a játékot.

A New Worldhöz rengeteg különböző tartalmat terveznek készíteni, ezért teljesen érthető döntés született, bár a stúdió direktora, Rich Lawrence nem igazán ment bele a részletekbe a halasztás okával kapcsolatban. A New World eredetileg augusztus 25-én jelent volna meg, de most már 2021 tavaszán várható. Mivel a megjelenéshez ilyen közel született meg ez a döntés, nincs kizárva, hogy a Crucible, az Amazon multiplayer lövöldéjének rossz fogadtatása is hatással volt rá.

New World
New World
New World
Megjelenés: 2021. September 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Amazon Games
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Marad a WoW, nem volt túl meggyőző eddig a New World. Shadowlands annál inkább várós, na meg hogy miként implementálják az RT-et 😶
0
0
0
0
vyne avatar
Szamomra unalmas volt nagyon. Egy oranal tobbet nem tudtam vele jatszani. Lehet beindul a dolog kesobb de eddig nem nagyon izgat a jatek.
0
0
0
0
csigafos avatar
Még mindig nem tettek le a wow megdöntéséről? GLHF 😃
0
0
0
0
💬 12
Kelori avatar
@csigafos: Jelen pillanatban azon nincs mit megdönteni mert a béka segge alatt van.
0
0
0
0
csigafos avatar
@Kelori: de ez még mindig több mint amit a többi elmondhat magáról 😃 És mutass még 1 olyan játékot ami 16 éve egyeduralkodó, és teljesen egyedi 😉
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@csigafos: Nincs és egy ideig nem is lesz 😃 sőt ha a Blizzardon múlik 😃 4-5év és megint új motort kap a wow 😃
0
0
0
0
csigafos avatar
@MaximumGame: Én 16 éve wowozok, most már nem állandó jelleggel hanem 2-3 hónapig az új kieg megjelenésekor, de még így is casual wowosként is baromira évlezem. Szerintem elképesztően zseniális, hogy ugyanabban a játékban megtalálják a full hardcore arcok (method) és az abszolut casual playerek is a számításukat, és élvezhetik ugyanazt a contentet....nah ez az amit nem fog senki megugrani 😜
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@csigafos: Én 10évig játszottam.. de több mint sok volt az életemből rá... napi 12-16órákat toltam vagy 5-6éven át 😃 a többi évben csökkentettem 😃 illetve Swtoroztam 😃 mellette
0
0
0
0
vyne avatar
@MaximumGame: Itt is 13 ev volt de nem banok egy percet sem. Sok haverra szert tettem es csak jo emlekeim vannak. Tobb szaz klan tali, teamspeaken levo baromkodas. Jo volt nagyon. Sajnos a mostani kiegben nem talaltuk meg a szamitasunkat.
0
0
0
0
csigafos avatar
@vyne: Fura, nekem nagyon bejött ez a m+ rendszer, hogy maga a kieg világa milyen lett, nem tudom, ez nyílván ízlés dolga.Csak sajnos már sajnálom a wow-ra az időt 😃 De az új kiegre kíváncsi leszek azért 😀

Min nem, jött be nektek az uj kiegben?
0
0
0
0
vyne avatar
@csigafos: Az egesz ahogy van unalmas, classok le vannak butitva ezerrel. Fury warri konkretan 3 gomb. Nekem valahogy ezek nem igazan tetszenek.
Shadowlandsrol eddig csak jokat olvastam, mar az is plussz pont, hogy visszaternek a pvp vendorok. Ugylatszik megerte megirni azt az ezer suggestiont rola meg legionben.. Remelem nem kell csalodni ujra. Ha igen akkor marad a jo kis tauris lich king. 😃
0
0
0
0
csigafos avatar
@vyne: Jó, ez mondjuk igaz, a classok nagyon lelettek butítva...
0
0
0
0
Kelori avatar
@csigafos: Bárcsak egyedül a classok lettek volna lebutítva... : /
0
0
0
0
Kelori avatar
@MaximumGame:
4-5év és megint új motort kap a wow


Megint? Emlékeztess kérlek hogy mikor kapott újat? Egy 10+ éves engine örökös modifikálása és a dx 12-es API integrálása nem számít új engine-nek.

Na nem mintha ez a játék valaha is a látványról szólt volna, felőlem akár nézhetne ki úgy is az egész mint vanilla.

Azt hogy mitől lett egy raklap fos mostanra az egész játék nem lehet visszavezetni egyetlen problémára.

De kezdjük azzal hogy kiegről kiegre butították le a gameplayt a rengeteg ability elvonásával, a talentfa összenyomásával, a glyphek kivételével, a szakmák megnyomorításával, a stat rendszer leegyszerűsítésével, stb.

Aztán fogták magukat és legionnel kezdve elkezdték telenyomni a játékot indokolatlanul sok grindolós gyökérséggel, lásd azerite és artifact point.

Aztán hogy néha kipattan valamelyik géniusz blizz dev fejéből az isteni gondolat hogy reworkolni kéne egy specet (annak ellenére hogy kurvára nem kérte senki), majd neki is állnak megcsinálni, csak menet közben rájönnek hogy rohadtul semmi ötletük nincs azzal kapcsolatban hogy mit kéne kezdeni az adott speccel. Lásd: sámán, survi hunter, outlaw rogue. (azt az embert a mai napig egy kanál vízbe bele tudnám fojtani aki eltüntette az alltime kedvenc specemet, a combat rogue-ot a játékból, és kicserélte erre a haszontalan outlaw-ra.

Aztán bfa-ban egy zseniális húzással számomra élvezhetetlen szintre lassították le a gameplay-t a rengeteg GCD hozzáadásával. Tankolásnál kifejezetten irritáló.

Amúgy az az igazán szánalmas hogy reddit is tele van hiszti posztokkal hogy ez nem jó, az nem jó, de mégis mindenki játszik és fizet tovább mintha kötelező volna. Én közel 1 éve hozzá sem szagoltam a játékhoz pedig ezelőtt 8 évet játszottam megszakítás nélkül. De a playerek nem fogják fel hogy a pénzükkel szavaznak. Teleírhatják a redditet meg a wow fórumot egymillió hisztizős poszttal is, amíg folyik be a pénz addig a blizzardot ez a legkevésbé sem fogja érdekelni.

Tudnék még írni rengeteg dolgot, de nem hinném hogy van értelme, szerintem így sem fogja elolvasni szinte senki. Ha valaki mégis igényli hogy folytassam a csecsemősírást csak egy szavába kerül, szívesen ekézem még tovább ezt a játékot ami valaha a kedvencem volt.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@Kelori: Akkor motor frissítés 😃 ha ez így jobban hangzik neked 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
Hú pedig tényleg van benne potenciál... 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció