Nemsokára nyit a világ első e-sport edzőterme

Szerző: Pafry | 2021. May 08. | hír | 5 hozzászólás

Hamarosan megnyit Japánban a világ első e-sport edzőterme, amely első látásra nem sokban térhet el egy egyszerű e-sport pubtól vagy internetkávézótól. Ám a hely annyiban különbözik, hogy itt a potenciális tehetségek profiktól kaphatnak tanácsokat, illetve személyi edzést is, hogyan lehetnének még jobbak.

Az árak nagyjából még számunkra is barátinak mondhatók, egy háromórás idősávért 13 dollárt kell fizeti, de cserébe egy teljesen felszerelt, nagy teljesítményű gamer gépet birtokolhatunk ez alatt az idő alatt. Lesz lehetőség havi bérletre 50 dollárért, ha valaki pedig edzőt is szeretne maga mellé, annak óránként plusz 25 dollárt kell majd letennie az asztalra.

Az egyébként egyszerűen csak Esports Gym név alatt futó hely május 19-én nyitja meg kapuit.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Gondolom ebbe a terembe fognak elgurulni a South Park-ban jól ismert Jenkins féle egyedek.
0
0
0
0
enslaved avatar
Igazi értékteremtő munka van kialakulóban😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Azt még eltudom képzelni, hogy motorsport játékoknál valódi pilóták pesztrálnak, de most milyen lehet egy dota vagy lolhoz edzővel készülni
0
0
0
0
💬 1
FrostnovaZ avatar
@SuperPuma: A coaching eddig is ment ezeknél a játékoknál, bizonyos összegért fel lehet bérelni magas szintű játékosokat, akik elemzik a játékbeli tevékenységed, tanácsokat adnak stb... Sőt a profi csapatok is rendelkeznek edzőkkel. Szal annyira nem új dolog.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció