Néhány napig ingyen kipróbálhatjuk majd a Black Ops Cold Wart

Szerző: Pafry | 2021. May 26. | hír | 4 hozzászólás

Úgy tűnik, az Activision egy pár napos ingyenes időszakkal dobja fel a Call of Duty: Black Ops Cold War játékosbázisát, legalábbis ez derül ki egy megbízhatónak mondható leaker, Charlie Intel szivárogtatásából. A Call of Duty News Twitter-oldalának kezelője szerint május 27. és június 1. között a játék mindenki számára megnyílik majd.

A kép kissé ugyan homályos, ám a részletek így is jól kivehetőek rajta. A játék multiplayere, valamint az Outbreak módja válik ingyenesen elérhetővé, amely a játék egy zombis tematikájú mellékága. Egyelőre még nem érkezett erről hivatalos bejelentés, de feltehetően 1-2 napon belül hallani fogunk róla az Activisiontől is, mivel a tervezett időszak már csütörtökön elrajtol.

A Cold War egyébként valószínűleg a most május 31-ére eső amerikai ünnep, az emlékezet napjának tiszteletére válik rövid ideig ingyenessé, ezen a napon emlékeznek meg az amerikai katonák minden elesett bajtársukról.

Call of Duty: Black Ops Cold War
Call of Duty: Black Ops Cold War
Call of Duty: Black Ops Cold War
Megjelenés: 2020. November 13. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Raven Software, Treyarch
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
laddilove143 avatar
When it will be available to play in India or Asia server
0
0
0
0
💬 2
Apor avatar
@laddilove143: Probably between May 27 and June 1.

Anyway, what about the Indian covid mutant virus?
Are you still left with a few people living in India?

Best to you all Bro !
0
0
0
0
laddilove143 avatar
@Apor: No it's Not Working in India right now it shows buy now only I see yesterday full day that the game come for free to try but it didn't come brother here covid have great attack' on now in India but let's hope it's going fast and people can still alive in India again
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció