Négy új projekten is dolgozik a Remedy

Szerző: xoki | 2020. February 16. | hír | 10 hozzászólás

A Remedy Entertainment egy remek éven van túl, hiszen 2019-ben jelent meg a Control, amely a stúdió egyik legsikeresebb játéka lett. A népszerűségének köszönhetően két kiegészítőt is kapunk majd, de most fény derült arra is, hogy a DLC-k mellett további projekteken is dolgozik a fejlesztőcsapat.

2019-ben a Remedy 31,6 millió euró bevételre tett szert, vagyis 57%-kal többre, mint az azt megelőző évben. Természetesen ez elsősorban a Control megjelenésének köszönhető, amely rengeteg pozitív értékelést kapott és rengeteg díjat is bezsebelt már.

A Remedy 2020-ban is hasonló sikereket szeretne elérni. A Control két kiegészítője mellett a cég hamarosan befejezi az egyjátékos CrossfireX munkálatait, de egy másik CrossFire projektet is terveznek a Smilegate közreműködésével. Ezeken kívül a Project Vanguard is készül, amelyen egy kis csapat dolgozik, és a hangsúly a többjátékos élményen lesz. Végül pedig egy eddig még ismeretlen játékon is dolgoznak, amely akár egy új Alan Wake (melynek kiadási jogait 2019 közepén szerezték meg a Microsofttól) is lehet.

Alan Wake
Alan Wake
Alan Wake
Megjelenés: 2012. February 16. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, TPS
Fejlesztő: Remedy Entertainment
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hellaflush0818 avatar
bárcsak jönne egy új Max Payne😜
0
0
0
0
💬 5
xCube avatar
@hellaflush0818: Az már Rockstar IP.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@xCube: Pont ezt akartam írni 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@hellaflush0818: Először ahhoz el kellene kezdenem a szériát 😊
Manhuntba is csak belekezdtem
0
0
0
0
santakigyo avatar
@SuperPuma: Jó játék,bár az első kettő része elég régi,de nagyon ott volt akkoriban.Jó hangulat,akkori mércével szép grafika és játékmenet jellemezte.
A 3. is jó volt,feltéve ha szereted a rengeteg dumát mert abban van bőven.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@hellaflush0818: abból szerintem az első két résszel kihozták ami benne van, nem véletlenül adták el a jogokat, már csak ismételni tudták volna magukat, az Alan Wake ben lévő manuscript (the sudden stop ) szerintem tökéletesen lezárta a max paynet , és ezzel a Remedy is úgymond elbúcsúzott a sorozattól.
Inkább egy Alan Wake folytatást várnék ( készül is elvileg ) , nah abban van még potenciál + főleg hogy jön egy TV sorozat is belőle
0
0
0
0
no avatar
Valóban nagyon jól sikerült alkotás lett a Control, remek történeten alapul amivel, a játék után kicsit el is játszadozik az ember. Egy újabb Alan Wake-nek szintén örülnék 😀
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@LordSzalko: Igen, a Controlt tárgyaltuk is már, de nagyon remélem hogy a fizetős dlc - k hozzák majd az eredeti játék színvonalát, mert ez az ingyenes Expeditions nem volt sokat érő, egy idő után be is tettem a one hit killt. Horda mód szerű valami lett, nem ért többet mint amennyiért adták😀
0
0
0
0
Korryenz avatar
Egy új Alan Wake-nek én totál örülnék ^^
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@Korryenz: Az tényleg jöhetne.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció