Negatív értékelések zúdulnak a Battlefield 2042-re

Szerző: xoki | 2021. November 23. | hír | 34 hozzászólás

Az egyhetes korai hozzáférést követően múlt pénteken végre világszerte elérhetővé vált a Battlefield 2042. A DICE több ismert hibára is felhívta a játékosok figyelmét, illetve két javítást is beharangozott erre a hónapra, amelyeket a későbbiekben természetesen továbbiak is követni fognak. Ahogy az várható volt, ez nem volt elég, hogy megfékezzék a csalódott játékosokat, akik folyamatosan negatív értékeléseket hagynak a Steamen.

A Battlefield 2042 megjelenésekor - illetve még most is - a játékosok többsége negatívan értékelte a játékot. A Steamen már több mint 40 000 felhasználó értékelte az új részt, melyből csak 27% volt pozitív. A legtöbb népszerű, komoly hangvitelű véleményben negatívan vélekednek a játékról, de néhány pozitív értékeléssel egybekötött mém szöveg is bekerült a legnépszerűbbek közé.

A legtöbben játékbeli bugokra, hibás járművekre, grafikai problémákra panaszkodnak, de vannak olyanok is, akik egyszerűen csak unalmasnak és nagy visszalépésnek találják a játékot az előző részekhez képest, mivel több hasznos funkciót is eltávolítottak belőle.

Battlefield 2042
Battlefield 2042
Battlefield 2042
Megjelenés: 2021. November 19. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: DICE
Hozzászólások: 33
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kaland21 avatar
Én nem tudom, mi van itt emberek? Tavaly óta a játék ipar a tripla á piacon úgy megy lefele a leejtőn, hogy rossz nézni gta most ez is hihetetlen komolyan mi lesz még itt, ha már ebben az évben itt tartunk? Jövőre már be sem kéne jelenteni lassan címeket, mert csak csalódás lesz minden (remélem persze, hogy nem így lesz!) de tényleg így fog tönkre menni a gamer ipar!
0
0
0
0
ronnie_r26 avatar
Elhamarkodott döntések sora....
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ezt se gondoltam volna, hogy egyszer eljön. Ami itt megy a játékiparban és ráadásul nem az indie szegmensben... nemsemmi
3
0
0
0
carl18x avatar
Manapság egyre több játék jelenik meg alfa fázisban.... Szerintem nem meglepő, mert az előrendelő játékosok a tesztűzem.
1
0
0
0
💬 2
Kelori avatar
@carl18x: Így van. Egyesek konkrétan fizetnek azért hogy a QA csapat munkáját végezzék el.
És amíg lesznek előrendelők, meg elsőnapos vásárlók, addig nem is fog változni a helyzet. Minek erőltessék meg magukat, ha az emberek nagy része vakon, még a megjelenés előtt kifizeti a játék teljes árát.
1
0
0
0
carl18x avatar
@Kelori: Igen mindig voltak mazohista emberek, akik szívesen vállalták a kihívásokat.
Mondhatni már azt is hogy ez nem bug hanem Feature, egy új kihívás ami után a játék még nehezebb. :D
2
0
0
0
Liptik avatar
Inkább a NFS-re koncetráltak volna.
0
1
0
0
💬 3
gigazte avatar
@Liptik: Mert aztán a Dicenak sok köze van az NFS szériához. 😆
0
0
0
0
Liptik avatar
@gigazte: Jó, de a Citerion belesegített a BF-be.
0
0
0
0
gigazte avatar
@Liptik: Na és? Régen rossz ha valaki egy Criterionos NFS-t vár. Már bizonyították, hogy maradniuk kellett volna a Burnoutnál. 😆
2
0
0
0
Unstoppable avatar
Azta. Egy összecsapott, átgondolatlan, technikai és grafikai bugoktól hemzsegő cím ami semmire nem jó azon kívül hogy lejárat egy egész franchise-t, negatív értékeléseket kap? Egyéb híreink: a víz vizes🙄
Pedig lehetett volna jó, simán lehetett volna...
0
0
0
0
no avatar
Egy rövid de jól megírt Story Mode elfért volna, igen. Pláne most, hogy egy fiktív háború az alaphelyzet.
1
0
0
1
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Deck3515: Ugyan minek invesztált volna bele többet a fejlesztő, + a kiadó ha így is bőven elegen előrendelik? Ez van manapsag, sajnos
0
0
0
0
cabus26 avatar
Meg hát egyjátékos mód sincsen benne,hogy a fene megeszi őket 😡😡
0
0
0
0
💬 18
SuperPuma avatar
@cabus26: A sztori módokat mindig unalmasnak és kihasználatlannak tartottam. Helyettük inkább a régiféle offline botmatcheket lehetett volna meghagyni. Jó volt mindig nyugiba helikopterezni, vagy mesterlövészesdit játszani.
4
0
0
0
gigazte avatar
@SuperPuma: Abszolút adom a véleményedet. A mai napig a legkedvesebb élmények a Battlefield 2-höz fűznek, volt amikor ugyanazon a mapon botoztam újra és újra 2-3 órán keresztül. Ezek a BF kampányok meg egyenlőek a nagy nullával, nem is értem miért sírnak emberek utána! 😆
2
0
0
0
bassus16 avatar
@gigazte: Imádtam ammoval feküdni a ház tetőkön, és onnan sorozni a botokat. Örülnék ha újra visszatérne.
1
0
0
0
gigazte avatar
@bassus16: Úgy úgy, én is sokat voltam egy adott helyen. 😀 Kár hogy ezek mára már kihaltak, pedig a legmeghatározóbb élményeim az ilyen botos játékokban voltak annak idején. A jó kis Unreal sorozat, a 007 Nightfire, Battlefrontok, Quake 3, mind mind jó sok órát felemésztett, és mégsem érezte azt az ember, hogy elég volt.
1
0
0
0
SuperPuma avatar
@gigazte: Én is nyomtam azt a gammát, viszont valahogy a Vietnamban jobban éreztem a fegyvereket, meg úgy mindent, úgyhogy én inkább azt nyomtam többet. Már reflexből lőttem ki a tankokat a Cobrával
1
0
0
0
P a i n avatar
@SuperPuma: Még múlt hónapban neki álltam a 4-nek és az 1-nek, de annyira unottnak éreztem (főleg a 4-et), hogy abba hagytam, és azóta csak a multit nyomtam. Egyszerűen mai szemmel, nem tudok úgy tekinteni rá, mint annó (pedig akkoriban gond nélkül végignyomtam talán 2-szer is). Annyira jó lehet a kampány, hogy felkészít kicsit a multira, másra nem.

Helikopterezéshez meg repülőzéshez annyit, hogy szinte lehetetlen megtanulni. Nálam az esetek 99%-ában jött egy veterán és szétkapott a g*cibe, és akkor nesze neked, tanuld meg, hogy hogyan kell irányítani, stb😬
0
0
0
0
WeKing avatar
@SuperPuma: Van Solo mod botok ellen, ha az nem tetszik akkor meg ott a Portal, 2 perc alatt csinálsz magadnak saját szerót, baszatol rá egy jelszót, hogy senki ne lépjen be, oszt csókolom. Olyan beállításokkal játszol amilyennel akarsz. Tolhatod BF3, 1942, BC2 stílusban vagy ezeket keverve. Fegyvereket, járműveket is te adod meg, hogy ki mit hol mikor használjon.
VAN botok elleni meccs more, miről beszéltek?? 😂😂😂
4
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@WeKing: Ez az, amikor csak review alapján mondanak dolgokat a játékról, tapasztalat nélkül 😅
0
0
1
0
gigazte avatar
@AMDMonsteR: Hát hogyne... 😀 Attól függetlenül ugyanolyan béta marad a játék, ha botokkal is játszik az ember. Kevés a fegyver, a tartalom és minden! A Portal móddal játszottam sokat, de ott is van játékonként 1-2 pálya, frankciónkét pár fegyver aztán le van tudva az egész. Azzal játszottam a legtöbbet, de az az érzésem, hogy ezt is pár hónapja csak belerakták, hogy ne legyen olyan kevés a tartalom, így viszont rohadt gyenge lett az eredeti játékokhoz viszonyítva!
0
0
0
0
WeKing avatar
@gigazte: Hát igen, nekem ez az a legnagyobb gondom a játékkal, kevés a fegyver :D + ha már a közeljövőben játszódik, bőven rakhattak volna bele pár futyurisztikusabb fegyvert/járművet is.
0
0
0
0
gigazte avatar
@WeKing: Az OP Hovercraft elég futurisztikus. 😆 Viccet félretéve igazad van, azért 2042-től többet várt az ember, erre kaptunk olyan technológiákat, amik ma is elérhetőek, vagy éppenséggel tesztelés fázisban vannak.
0
0
0
0
WeKing avatar
@gigazte: Kinek kell lift, ha a hovercraft-tal feltudsz mászni az épület oldalán?! 😁 Mikor én vezetem vicces, mikor az ellenség, akkor már annyira nem 😅
0
1
0
0
gigazte avatar
@WeKing: Na meg még az is vicces, hogy simán bekajál 3 rakétát mire felrobban. 😆
0
0
0
0
WeKing avatar
@gigazte: Utasteret kell darálni, vagy csipával pötyögtetni, úgy hamarabb le lehet rendezni a dolgot. Ilyennel, hogy rakétavető, már nem is szoktam bajlódni 😁
1
0
0
0
SuperPuma avatar
@WeKing: Csigalom, nyugavér. Leírtam egy véleményt. Lehet ebben az új részben ismét benne van, (ami mondjuk hagy még kívánni valót maga után), viszont úgy rémlik nekem, hogy a Bad Company óta eddig egyikben sem volt már benne ez a funkció.
0
0
0
0
WeKing avatar
@SuperPuma: Csigalom van és nyugavér. Én pedig csak leirtam, hogy igenis van botok elleni meccsre lehetőség. 🙃
0
0
0
0
no avatar
@cabus26: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
cabus26 avatar
Hát én is csak a gunplay miatt meg a grafika miatt akarok játszani,azok többnyire működnek.Sztori az nincsen meg az AI is buta,mint a föld,de azért a helyszínek mindig változatosan voltak.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Tényleg? Nahááááát.
0
3
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció