Need for Speed Payback: jön az online free roam

Szerző: xoki | 2018. January 03. | hír | 9 hozzászólás

A Need for Speed Payback egy remek környezetű világgal rendelkezik, de sajnos a többjátékos módban eddig nem volt lehetőség a szabad kóborlásra, amely a rajongók csalódottságához vezetett.

Idén ez megváltozik, amelyet a játék hivatalos Twitter oldalán erősítettek meg, ellenben részletes információt nem kaptunk.

Tehát az online free roam 2018 folyamán jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, amely minden játékos számára ingyenes lesz.

Need for Speed Payback
Need for Speed Payback
Need for Speed Payback
Megjelenés: 2017. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Verseny
Fejlesztő: Ghost Games
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MrDovahkiin avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 8
Mordi avatar
@MrDovahkiin: Ha teletömik microval a játékot, akkor felgyullad az internet
Ha ingyen adnak valamit, az sem jó -.-
Hihetetlen, hogy mennyire képtelenek egyesek elvonatkoztatni.. ha EA akkor bármit csinál az rossz. Divat utálni így szóljunk be nekik minden fronton! Ha kifejlesztik a rák ellenszerét, akkor pofozzuk már fel őket, mert úgyis túlnépesedés van :@ mocskok...

Félve merem megemlíteni hogy a nagy 2018as felfedezésükről fél éve cikkeznek már.. biztos hogy nem ők találták ki az előre bejelentést.. mekkora nyomik..
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Mordi: Ne kezdjük már védeni az EA-t. Aljas egy kiadó.
0
0
0
0
Mordi avatar
@Tuhajohn: Sosem állítottam, hogy nem az.
Bár szerintem a BFront 2 simán játszható 628 megvett láda nélkül is. Azokat úgyis azok veszik akik nem foglalkoznak a játék igazi céljával csak tápolnak ozt mennek előre mert életük egyetlen boldogsága hogy pénzen vett nem mindig kihasználható előnnyel kerülnek előre.. míg 2-3 hét alatt beérik őket a farmoló játékosok és mindenki ugyan ott van. Legyen boldog vele legalább ez adasson meg neki.
Ingyenes DLC mellett meg pláne. Aki nem ládázik annak tiszta haszon az egész.

De ettől függetlenül ha csinálnak valami jót akkor azt miért kell instant leszólni? (aztán törölni a beszólást)

Kipróbáltam a játékot, nekem megtetszett. Lehet meg is fogom venni, de ez még nem biztos. Nekem van türelmem kifarmolni azt ami kell. A DLC-imet meg kfiizetik a ládások. Speciel én jól jártam ezzel a rendszerrel (vagy jól fogok ha belevágok)
Skillekkel simán lehet kompenzálni feltápolt és nagymellénnyel beugró idiótákat.
0
0
0
0
no avatar
@Mordi: "Divat utálni így szóljunk be nekik minden fronton!" A divatból utáláson már régen túlmutat a mérce, bőven kiérdemelték.

Azzal nem nagyon tudnak mit kezdeni a felhasználók, ha valóban rossz amiket kiad, vagy utólag elrontja őket az EA.

Spoiler!
"Egy fecske nem csinál nyarat." jelenleg itt tat az EA.
0
0
0
0
Mordi avatar
@LordSzalko: Ezzel csak az a baj, hogy így az ember birka mód megy az EA ellen bármit csinál. Ingyen ad? Hát hogy meri? Fúúúúj! Aljas banda... (a poszt annyiról szólt amit töröltek, hogy szánalmas banda az EA mert csak 2018ban jöttek rá hogy van free roam.. mekkora lúzer banda <- vagy valami ilyesmi.. nem szó szerint ez volt de a lényeget kb fedi)

Ha az adott felhasználónak rossz az amit kiad... hát ne vegye meg. Senkinek sem kötelező. Aki elővételben vesz az meg tisztában van vele (le is van írva) hogy zsákbamacskát kap. Ez 10 éve is így volt.
Az utólag elrontás már más tészta.
Én is sokszor felhasználom a szép magyar nyelvünk majd összes szóvirágát hogy kifejezzem nem túl pozitív véleményemet.. de ha valami olyant alkotnak ami tetszik annak viszont örülök és nem köpöm le őket még egyszer azért mert más húzásuk nem tetszett.
Lehet egyéni speciális képességet unlockoltam valamikor de én ezektől el tudok vonatkoztatni. És kifejezetten ellenszenvet érzek azok iránt akik ha bedühödnek valamin akkor bármit csinálhat a másik csak ócsárolni tudnak mert nem tudnak túllépni a dolgon
A mocsok húzásuk nem lesz szebb.. közel sem ezt akarom védeni
Csak azt hogy ha már jófejek néha azért nem hurrogás járna
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Mordi: Ez igaz is lehetne, de itt az EA-ról van szó. Minden tettük a játékosok lehúzását szolgálja. Ingyen dlc cserébe pay to win. Az egy dolog hogy aztán a farmoló játékos is beéri azt aki fizet. De ez egy teljes árú játék!!! Nem azért veszem meg hogy hetekig farmoljak még benne, hogy legyen némi esélyem. És ezzel nem azt mondom, hogy minden nyitott legyen!
U.i.: igen EA hater lettem, de nem divatból utálom őket hanem azért amit csinálnak.
0
0
0
0
501_DPSZ avatar
@Tuhajohn: SWBF2 nem volt P2W.. 😉

Spoiler!
Nem fogok vitázni, máshol már leírtam, nézz utána. 😀
0
0
0
0
Mordi avatar
@Tuhajohn: Nem értem miért lenne P2W. Igaz csak egy délutánt játszottam vele egy 0 ládás accounttal és nem éreztem hogy olyan brutál hátrányom lenne.
Persze volt olyan hogy lövésem se volt mibe haltam bele, de volt olyan is hogy nekem sikerült egy jó roham. Simán élvezhető plusz költség nélkül is. Nem kell teperni ezerrel hogy az embernek némi esélye legyen. Csak simán ésszel kell játszani és simán hozható.

És ez a free roam miben szolgálja a játékosok lehúzását?
Mert most lényegében arról van szó hogy az eddigiektől elvonatkoztatva ez nem egy mocsok lehúzós lépés
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Lehetne nfs world tipusú,akkor talán folytatnám is,kivittem a story módot,azóta hozzá se nyúltam,azt sem tudom mit akar patchelni 7,5gb-ot.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció