Need for Speed Heat: nem lesznek loot boxok

Szerző: xoki | 2019. August 16. | hír | 40 hozzászólás

Szerencsére a Need for Speed Heat nem követi el elődjének egyik nagy hibáját, ugyanis kiderült, hogy a játékban egyáltalán nem lesznek loot boxok.

A Star Wars Battlefront 2 és a Need for Speed Payback esetében is központi szerepet töltöttek be a loot boxok, például a kocsik fejlesztésénél. A Battlefront 2-t követő botrányok után az EA több változtatást is bevezetett mindkét játékban. A Battlefront 2-ből szinte teljes egészében kivették őket, a NFS-ben pedig megnövelték a versenyekből megszerezhető jutalmakat.

Úgy tűnik, többé nem akarják ugyanazt a hibát elkövetni, és a Need for Speed Heat egyáltalán nem tartalmaz majd loot boxot, ja és „meglepetés mechanikákat” sem. Az EA közösségi ügyvezetője, Ben Walke erősítette ezt meg a Redditen. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem lesznek benne mikrotranzakciók vagy DLC-k. A tervek szerint megjelenés után kapni fogunk új autókat tartalmazó DLC-ket, valamint olyan cuccokat is, amelyekkel időt spórolhatunk majd. Egyelőre csak egy olyan csomagot terveznek, amellyel felfedhetjük a pályán található összes összegyűjteni valót.

A Need for Speed Heat november 8-án jelenik majd meg.

Need for Speed Heat
Need for Speed Heat
Need for Speed Heat
Megjelenés: 2019. November 08. (PC)
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Ghost Games
Hozzászólások: 40
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
@zole54: A teleportáló mentőautó 😊
0
0
0
0
zole54 avatar
@SuperPuma: Nekm nagyon bejön a játék remélem nem csak RTX kártyákon fog így tükröződni a víz felületén az utca, épületek stb. Nekem csak GTX kártyám van. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@zole54: Ezt a tükröződés effektet elég rég óta tudja minden grafikus motor. Ha jól tudom, ez alatt még mindig a Frostbite lesz. Azzal sosem volt gond, mint ahogy egyetlen Need For Speed látványvilágával sem. (Talán az Undercover volt az egyetlen, ami már kopottasnak számított új korában)
Még nem nyilatkozom róla semmit, de így videók alapján még akár jó is lehet.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Itt van egy érdekes kép a garázsból. Láthatóan az autót fel lehet majd tolni magasabbra. Valakinek bármi ötlet, hogy ez miért lehet majd jó? ( Egyedül ami alul van, az a neon. De ahhoz miért kéne... )
https://i.redd.it/wulrk8etm1h31.png
0
0
0
0
💬 12
Memento Mori avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Alul van még kipufogórendszer, sebességváltó, diferenciálmű, fékrendszer/felfüggesztés és vagy alkatrészeik, etc.
Az is lehet, hogy csak látványpékség, az emelő.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Memento Mori: Aha. Igen én is gondoltam rá, hogy csak látványosság, de valamiért úgy érzem, hogy csak van valami haszna. Ha minden igaz amin van az autó, azon lehet tesztelni a futóművet, ami volt UG-ben is. Már ha ez így lehetséges, mert eddig úgy voltam vele az a rész arra való ( a trailerben is azon van a testreszabás résznél ), elvégre a sárga (?) mintája is hasonló. Viszont ha ez így van visszahozhatták volna a négy oszlop nélkül is. Ezért gondolom, hogy nem csak dísznek van ott. Na de majd meglátjuk. 😜
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@yugiohyugiohzebuyug: A jelek nagyon bíztatóak. Én azt hámoztam ki az eddig eldobott infokból, hogy a régi nfs-ek egy mixét kapjuk. Ami valljuk be, sokunk álma volt. 😃 Már csak az a kérdés, hogy jól lesznek-e ezek az elemek összekeverve. Nekem pl a régiek közül a pro street egyáltalán nem jött át, de mondjuk egy másik játék részeként, egy játékmódként már lehet végigjátszottam volna. Csak egyfolytában a zárt pályás cuccok engem hamar untatni kezdtek, mert nem azért akartam nfs-ezni. Volt arra akkoriban már toca, stb. 😀
0
0
0
0
odinx avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Jól néz ki ez a kép. Már alig várom a gameplay videót, amit eddig raktál képet, mind érdekes volt. Talán végre lesz egy normális NFS.😀
0
0
0
0
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: A Payback-hez képest jobban már nem lehet leegyszerűsíteni a tuningot, szóval ha még csak dísz is, már többre való 😜

Az a szimpla gomb nyomásos tuning a parkolóban az nem emésztet fel túl sok időt a fejlesztésből 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@LordSzalko: A kártyás? Az szerencsére itt nem lesz. Elvileg a 2015-ös hasonló tuningrendszer tér vissza, csak részletesebben.
0
0
0
0
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Jaja, bár ehhez még hozzá tett az, hogy gyakorlatilag mindezt a tuning műhely parkolójából lehetett elvégezni, a műhelyet kiépíteni már biztosan fáradtságos feladat lett volna, pedig nem sokba tartott volna egy pl. UG2-es garázs beállós téma ctrl+c/v-be. Ezért írtam, ha már csak dísz lesz már előrébb van ilyen téren.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@LordSzalko: De attól még volt garázs a Payback-ben ha jól emlékszem, csak ez a kártyás izé volt más helyen.
Viszont lehet visszatérnek a légbeömlők ( vagy micsodák ) a tetőre. Hiányoltam őket az elmúlt két részből, ha jól emlékszem egyikbe sem volt. Most ugye a részletesebb tuninggal megint felcsillan a remény és a trailerből kiszúrtam egy ilyet:
https://puu.sh/E6LDW/f42d6ec4e5.jpg
0
0
0
0
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: A rendes tuning műhelynél csak parkolóból lehetett, az más, hogy amit verseny közben kaptál azt elküldhetett a saját garázsodba (vagy már ott helyből bele rakhattad a kocsidba 😆 )

Na mindegy, majd ma kiderül mit raktak össze, bár összességében csak az, hogy ismét lehet talán részletesebben tuningolni az még nem jelent túl sokat.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@LordSzalko: Igen, azzal még eltudják b_szni, de a koncepció is reménykeltő.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Valahogy alá kell tenni a kidörgőt 😊
0
0
0
0
Kemy avatar
Nem lehetne, hogy egy Street Legal Racing féle epítési rendszert átültessenek egy nfs-be ? Ennyire lehetlen volna ? Annak idején még a (nálam klasszikusnak számító) Hot Rod 1-2 ben is ment a motorcsere, lehett szórakzoni különböző alkatrészek cseréjével.... Aki játszott ezekkel tudja miről beszélek 😀 És még az ellenfél autóját is el lehetett nyerni ..... Utobbi játéknak valami utánozhatatlan hangulata volt 😀
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@Kemy: Na meg bika benzint kellett beletölteni, hogy jobban húzzon
https://www.myabandonware.com/media/screenshots/s/street-rod-2-the-next-generation-19t/street-rod-2-the-next-generation_3.gif
0
0
0
0
sudosu avatar
Néha a kevesebb az több. Mondjuk a játék minősége ugyanolyan ramaty lesz nagy valószínűséggel mint a többi Need For Speed játék mostanság. De kis lépésekkel lehet visszaszerezni a sorozat minőségét. Talán 5-6 rész múlva lesz olyan jó egy NFS mint egy Underground, Mostwanted (régi) vagy a széria annál régebbi részei.
0
0
0
0
💬 3
odinx avatar
@sudosu: Hát nem tudom, hogy tudnak-e olyan jó játékot csinálni, mint annó volt a 2005-ös Most Wanted, a régi Underground 2 hangulatot kötve hiszem, hogy vissza tudják hozni. Nekem elég lenne ennyi: mivel éjjel nappal ezért legyen olyan hely ahol tudsz aludni és ha végeztél nappal a cuccok vásárlásával, akkor este tudnál menni versenyezni, csak előre kellene tekerni az időt; Minimum 2005-ös Most Wanted szintű tuning csak több alkatrésszel; legalább 100 autó; Irányítás remélem olyan lesz, mint a Most Wanted 2005-be, mert a Run-t kipróbáltam de valami borzalom volt az irányítás; Legyen normális teljesítmény tuning kb. olyan mint a 2015-ös részben volt meg jó lenne Dyno tuning is, olyan ami volt az Underground 2-be; Drift; Gyorsulási verseny, Körverseny, Sprint verseny, meg örülnék, ha lenne benne olyan duel verseny, mint az Underground 2-ben volt; Egyedi cuccok feltörése időre, olyan, mint az Underground 2-be; Meg legyenek benne külön boltok (karosszéria, autóvásárlás, garázs). Nagyjából ennyi.😀
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@odinx: - Úgy lesz. Azt hiszem nem dinamikus lesz a napszak, ezért lesz úgy, hogy a garázsban tudsz "aludni". Szóval az a felállás, hogy nappal pénzt keresel stb. ha végeztél mész garázsba és este lesz. Viszont ha elkapnak a zsaruk este, akkor számodra véget ér az éjszaka és jöhet a nappal.
- Részletesebb tuningot ígérnek. ( Amit megerősít a trailerben látható futóműtesztes cucc, amit UG óta nem láttunk. )
- Több autót ígérnek. ( Hogy menynivel többet, és mennyi jön ebből DLC-ben nem tudni. De mivel 70+ volt a Paybackben van esély a 100-ra növekedésre. )
- Az irányítást bár átszabták és dolgoznak Balck Boxos srácok is velük, de nem tartom valószínűnek, hogy olyan lesz. Sajnos.
0
0
0
0
odinx avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Köszi az infót, semmi gond, akkor majd állítgatni kell a csúszkával.
0
0
0
0
no avatar
Majd ebben is lesz enegria ami elfogy és várhatsz amíg visszatölt vagy fizethetsz hogy feltöltsön egyből 😃 "idő spórolás"
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Nem is tudtam. A Ghost Games-nél dolgoznak volt Black Box-osok is. Eddig valahogy nem látszott... reméljük most majd fog.
https://puu.sh/E65EE/e59ac25ea0.png
0
0
0
0
Apor avatar
Vrömi-vrömi brumm-brumm vröööm, vröööm vröööööööööm, vrööööööööö-öööööö-ööööööm, vröm vröm vröm vrööööööööö-öööööö-ööööööm, vruuuuuuuum, vrummm vrummm, vrömi-vrömi vruuuuuuuuuuuuuuuuu-uuuuuuuuuuuuuum,...

Összefoglaltam a játék cselekményét.
0
0
0
0
odinx avatar
Ez jó hír, de azért megvárom a játékmenet videót. Eddig tetszetős a játék.😃
0
0
0
0
tivike avatar
Inkább Need for Speed Heat ne legyen! 😃 😃 😃
0
0
0
0
no avatar
Szép időket élünk amikor már ilyen információk külön cikket/blog bejegyzést érdemelnek 😞
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@LordSzalko: Nem mintha számítana hogy mit ígérnek.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Nem hát 😂

Release-nél nem lesz, később talán mert volt idejük kitalálni 😜
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
Az új reddites dolgokat igyekszem majd mindig megosztani ha nem is itt, a gépigényénél. 😀 Ott szerepel pár újabb kép és elmélkedés. A legújabb a rhino rendőrautók után az, hogy a neonokat is felfedezték a trailerben. Plusz van pár érdekesség, elképzelés a zsarukkal kapcsolatban ( Busted jelenet, pénzbírság stb. ).

Az Autosculpt rendszer visszatérésére - mint kérdés - ezt írta Ben Walke, ha esetleg valakit érdekelne:
" Set it to minimum, or set it to maximum. It's all the vast majority of people would do. "

Szintén ~20 perce erősítette meg Ben, hogy a neon visszatér:
https://puu.sh/E5ZNU/ba75b2efc3.png
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Neon a Payback-ben is visszatért már egyszer. Inkább csak lesz itt is. 😜
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@LordSzalko: Meg a 2015-ben is később. Igen. De ott azt hiszem ilyen kártyás valami volt, vagy valamihez volt kötve, nem építhetted be csak úgy, minthogyha vennél egy új kereket pl. Itt mivel ezek nem lesznek jelen, valószínűleg ugyan olyan választható opció és testreszabási lehetőség lesz, mint pl. a festés. Ami nagyon jó lenne és örvendetes.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Autosculpt nekem se nagyon hiányzik Carbon ban se gyakran használtam 😃
Neon meg kell attól igazán Ricer Simulator egy NFS 😃
Viszont már rég volt értelmes NFS, már ráférne az IP re egy jó rész, meg hogy végre elfelejtsék azt a k**** drift to turn-t mert az valami nagyon utálatos számomra 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@YoRHa 2B: Ha az irányításra célzol, elvileg javítottak a tapadáson és átdolgozták ezt a részét (is?). Jövő héten több minden kiderül.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Nem, arra célzok hogy hajtű kanyar szóköz végignyalom a kanyart driftelve és megyek tovább 😃
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@YoRHa 2B: Ja az engem nem zavar. 😆
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Engem viszont nagyon is, asszem Rivals ban jött be v MW2012 ben valahogy ott azóta nem is játszok NFS el, The Run volt az utolsó 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció