Ne számítsunk sok lövöldözésre a Resident Evil 7-ben

Szerző: xoki | 2016. June 15. | hír | 10 hozzászólás

A Resident Evil 5. és 6. része rengeteg fegyvert adott a kezünkbe, de ez a 7. részben megváltozik. A fejlesztők szeretnének visszatérni a gyökerekhez, és egy igazi túlélő horror játékot kiadni. Eddig Chris Redfieldet irányítva nem csináltunk mást, csak temérdek mennyiségű zombit gyilkoltunk le az előző részekben.

A Capcom elmondása szerint a 7. részben ez mind megváltozik, ha pedig továbbra is akciódús lövöldét szeretnénk, máshol keresgéljünk, mondjuk egy spin-offot, például az Umbrella Corps egy jó választás.

A játék egy helyszínen fog játszódni, az eddigiektől eltérő szűkebb pályákkal, ezért sokkal jobban fogja a bezártság érzését kelteni. Egy új, egyszerű főszereplőt kapunk, aki nem fog már-már szupererőt birtokló főhősnek tűnni. Természetesen továbbra is tudjuk majd gyógyítani magunkat egy ismerős növénnyel.

Lehetőségünk van egy demó kipróbálására, amennyiben rendelkezünk PS4 konzollal és PlayStation Plus előfizetéssel. Fontos tudni, hogy a demót nem tartalmazza majd a játék, valamint a főhős is változni fog, mindössze egy kis bevezetőként szolgál a Resident Evil 7 megjelenése előtt.

A Resident Evil 7 megjelenése január 24-én esedékes PC, Xbox One és PS4 platformokon, amely teljes PlayStation VR támogatással érkezik.

Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil 7 Biohazard
Resident Evil 7 Biohazard
Megjelenés: 2017. January 24. (PC)
Műfaj: Túlélő-horror, First person
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dorci avatar
Nagyon tuti a demo 😀
0
0
0
0
FLOYD7715 avatar
kipróbáltam a demo-t, nagyon tetszett. szerencsére nem néztem videókat előtte, szóval nem tudtam mire számítsak. a legtöbb helyen jók voltak a horrorelemek, de azért sokszor kiszámítható ... olyan mintha egy lassabb, vontatottabb, kézikamerás horrorfilm főszereplőjét irányítanám. nekem bejött.
egyébként ez volt az első RE, amit kipróbáltam. a többiről csak videókat láttam, de egyik sem tetszett.
a története össze fog függeni a korábbi részekével?
ha megvenni nem is fogom, kalóz verzióban biztosan nekiesek majd 😃 ésmostleszedhetitekafejemezértakijelentésértdeakkorisezvan!
0
0
0
0
santakigyo avatar
Mai trendnek megfelelő sétálósdi.Majd kialakul de nem jól indul.
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Trailer alapján eléggé Resident Evil 4-es hangulatnak tűnik. ^_^
Legjobb része volt a sorozatnak (szerintem),szóval izgatott vagyok az új kapcsán. 😃


Nekem is a 4 a kedvencem, de köze nincs ennek egyik korábbi Resihez sem... Csak egy elég gagyinak tűnő FPS nézetes horrorjáték. Legalábbis a trailer és a demo alapján, meglátjuk milyen lesz a végleges.
0
0
0
0
no avatar
Nem is baj. Amit láttam belőle, az meggyőzött, hogy rájöttek a készítők, melyik irányba kell elvinni a szériát. Végre lecserélték az avittas retek grafikát, a 6. rész konkrétan rondább volt mint az 5, több a környezeti interakció, nagyon horrorisztikus, és nagyon hangulatos az egész.
Azt hiszem rátaláltak arra az útra, ami megmentheti a Resident Evilt. Ha jön PC-re, és remélem, hogy jön, akkor szerintem nálam kötelező vétel lesz, pedig nem szeretem a horror játékokat, a Resident Evilt pedig igen...
Végre meglépték azt is, hogy lecserélik a karaktereket, ígérték ezt is egy ideje. Aztán ki tudja, lehet majd egy ismerőssel is összefutunk.

Layers of Fear után lehet egy új kedvenc van születőben?
0
0
0
0
peteraveiro avatar
holvan meg januar 24.?!!!!!! :/
0
0
0
0
no avatar
szerintem így teljesen jó
úgy is a 4. a kedvencem 😆
0
0
0
0
no avatar
Én szerettem az összes Resident Evilt És ezt is fogom szerintem.
0
0
0
0
Attill2 avatar
Trailer alapján eléggé Resident Evil 4-es hangulatnak tűnik. ^_^
Legjobb része volt a sorozatnak (szerintem),szóval izgatott vagyok az új kapcsán. 😃
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
Szerintem nem baj, hogy kevesebb hentelés lesz. Kicsit legyen horror-orientáltabb. Jó lesz ez. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció