Nagy sikernek örvend az Outriders demója

Szerző: Pafry | 2021. March 03. | hír | 5 hozzászólás

Ugyan a megjelenésre még várni kell egy kicsit, ám úgy tűnik, az Outriders demó változatát is nagy siker övezi a játékosok körében. Megjelenése után az egy időben játszók száma meghaladta az 50 ezret is, mellyel a Steam legnépszerűbb címei közé emelkedett.

A People Can Fly legújabb játéka egy looter-shooter sci-fi környezetben, és úgy tűnik, a műfajnak továbbra is rengeteg kedvelője akad. Ahogy egy korábbi cikkünkben leírtuk, a demó a játék április 1-jei megjelenése után is elérhető marad, hogy mindenki kipróbálhassa, hogy fut a saját gépén, valamint, hogy megéri-e megvenni a teljes verziót.

A demó kapcsán legtöbbet emlegetett panasz a rengeteg átvezető és töltőképernyő, amelyek a kelleténél jóval többször szakítják meg a játékmenet folytonosságát. A fejlesztők az Eurogamernek tett nyilatkozata szerint ez egy kényszerű technikai döntés, ugyanis a játék kooperatív mivolta ellenére hiányoznak az erre dedikált szerverek, így a munkát a host játékos gépe végzi el P2P alapon. Ez okozza, hogy a játékosoknak zömében mindig egy helyen kell tartózkodniuk, ha túl messzire kerülnének, a szinkronizáció már bajban lenne, a rengeteg átvezető videó pedig az új helyszínekre, és az egymáshoz való "teleportálást" hivatott elfedni.

A játék Steam adatlapja itt található.

Outriders
Outriders
Outriders
Megjelenés: 2021. April 01. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: People Can Fly
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsiroslangos avatar
Hát ez valami űber gagyiság.
0
0
0
0
Metalcsuby avatar
Nekem nincs egy erőművem, de nem volt bajom az optimalizációval. Viszont a játék menet kicsit fapados, mintha több éves megoldások lennének benne, a grafika nekem nem a legfontosabb, de van ennél szebb játék is ez nyilván való. Érződik rajta, hogy nem egy sok tapasztalattal rendelkező fejlesztő cég nem túl nagy költségvetésű címe.
Amitől igazán sikeres is lehet, az azért lesz, mert nem olyan rossz játék, és a mostani címek között nincs ellenfele. Jókor jelent meg, az biztos.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Metalcsuby: Na igen, tps looter shooterből most nem sok van és a Division 2 Year 2 is éppen egy hete fejeződött be de meglepő / nem meglepő módon semmit nem közöltek még az ubiék hogy mi lesz vele a továbbiakban...a készül valami és a S4 meghosszabbítva 12 hétre az nem sok jót takar.
0
0
0
0
no avatar
Túlnyomórészt negatív véleményeket olvasni róla, ami érthető. A története olyan semmilyen, gameplay pedig unalmas. Szépnek se mondanám plusz jó pár beállítási lehetőség hiányzik, utóbbit meg csak .ini fájl átírásával lehet megoldani. Mindenesetre jó fejek voltak a demót illetően. Az animációkat, szinkront és átvezető vidiket nincs kedvem ecsetelni, meh.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
***a kis játék ami mocskos szarul van optimalizálva 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció