Mindössze egymillióan vásárolták meg a Star Wars Outlawst

Szerző: xoki | 2024. October 04. | hír | 9 hozzászólás

A Star Wars Outlawst a Ubisoft az egyik legnagyobb játékaként tartotta számon, így nem meglepő, hogy ebbe a projektbe fektették a legtöbb pénzt és időt. Ez a döntés sajnos elég nagy csapást mért a kiadóra: a Ubisoft részvényeinek árfolyama elég nagyot zuhant, ráadásul annak ellenére, hogy a játékosok egy része élvezte a játékot, sokan lepontozták azt, és így a megjelenés hónapjában mindössze egymilliót adtak el belőle.

A Ubisoftot meglepte, hogy a közönség milyen fogadtatásban részesítette az új játékukat. Ugyebár a cég már a megjelenés előtt nyilvánosságra hozta a Season Pass részleteit, melynek köszönhetően tovább romlott a hírnevük, hiszen csak a szezonbérlet birtokában lehet új küldetésekhez és történethez jutni.

A Ubisoft úgy nyilatkozott, hogy a játék a vártnál gyengébben teljesített, és valószínűleg ezért késik az Assassin's Creed Shadows. Az AC: Shadows a bejelentése óta csak vitákat váltott ki: egyesek például felháborodtak a játékban szereplő történet pontatlansága miatt, de a legutóbbi felháborodást egy problémás, fél torii kaput ábrázoló árucikk váltotta ki. Ebből egész Japán területén csak egy található, amely a szigetország történelmének hatalmas darabja, mivel a Nagasakira ledobott atombomba emlékét őrzi.

A Star Wars Outlaws egyébként 2024. november 21-én a Steamen is elérhetővé válik majd, és nincs kizárva, hogy sokan erre a megjelenésre várnak, mielőtt beszerzik a játékot.

Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Star Wars: Outlaws
Megjelenés: 2024. August 30. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kovb677 avatar
Mondtam hogy a wukong jobb lett
0
0
0
0
santakigyo avatar
Ez olyan mint amikor valaki sose hallgat meg téged, nem érdekli a visszajelzésed, aztán mikor megunod és nem foglalkozol vele még ő van meglepődve.
Épp itt volt az ideje ennek a pofonnak. Meglássuk tanulnak e belőle.
Spoiler!
Kétlem
1
0
0
0
SMGAsusHUN avatar
Miért is nem lepődöm meg… 🙃
Sajnos első videók alapján egy átültetett AC volt, “lopakodás, csempész” pffff.
Ez egy elfuserált AC -> SW név alatt!🤣

Másrészt szerény véleményem szerint ha Steam-en elérhető is lesz, nem jósolnék neki olyan nagy népszerűséget ami segítene rajta. 😅

Nekem már a JEDI Survivor is némi csalódás volt, nemhogy ez…
2
0
0
0
Mizushio avatar
Az összes ubisoft játék egy ctrl+v. Mindegyikbe vagy megtalálható az AC vagy a Far Cry mechancikája valamilyen téren és a karakterek arcilag évről évre rosszabb. Akármennyire is bugos volt a AC Unity. Az volt ubisoftnak a peak, mint grafika és face animation és játékélménybe is. Azóta lejtő.
0
0
0
0
💬 1
Legendrush27 avatar
@Mizushio: Raiders Republic, Watch Dogs, Immortals Fenyx Rising, Anno, Crew csak pár cím ami Ubisoft a Unity utáni és nem crtl+v, milyen mechanika ? Minden Ow játékban jelen vannak ezek...
0
0
0
1
cabus26 avatar
Sztem azok se voltak komplettek,akik megvették.
Tán előfizetésben megéri...
Rég nem láttam ennyire fantáziátlan játékot,mint ezt ezen a szinten.
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@cabus26: Néztem anno énis róla játékmeneteket és az a ,,nyilt világ" annyira üres volt hogy az valami hihetetlen...
0
0
0
0
cabus26 avatar
@bukta2: Én végig is vittem,igaz,csak a sztori módot meg amit kötelező volt.
Bizonyos mellék küldetések nem olyan szörnyűek,de üres,sivár és kihasználatlan.
Sok sebből vérzik.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció