Minden jel arra utal, hogy videojátékok is lesznek a Netflixen

Szerző: Pafry | 2021. July 15. | hír | 14 hozzászólás

Már egy ideje mennek a pletykák, és különféle árulkodó jelek is tanúskodnak arról, hogy a Netflix egyre inkább terjeszkedni szeretne a videojáték-ipar felé. A Bloomberg cikke alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan eljön annak az ideje, hogy már játékokkal is játszhatunk a streaming óriás felületén.

A Netflixhez nemrég csatlakozott a tapasztalt szakember Greg Peters, aki a cég egy teljesen új részlegéért, a játékfejlesztésért felelős alelnökként fog tevékenykedni, így könnyen lehet, hogy a filmek mellett különböző saját fejlesztésű videojátékok is felbukkannak majd.

A Bloomberg biztos forrásokra hivatkozva állítja, hogy jövőre már elérhető lesz a platformon a Netflix első saját fejlesztésű játéka, amelyre egyébként már több álláshirdetés is utalt a közelmúltban. Mindezekkel együtt pedig nagyon úgy tűnik, hogy új szereplő fog feltűnni a videojáték-iparban, aki ráadásul elég stabil anyagi háttérrel rendelkezik, bár az Amazon próbálkozásai óta tudjuk, hogy a pénz nem minden.

Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
Mondjuk eddig si volt interaktiv "film", nem kizárt hogy teszt miatt 😃
0
0
0
0
bigfooot avatar
Nem lesznek jó játékok, de legalább sok lesz 😃 kB mint a mostani netflix filmek 😃
2
0
0
0
💬 5
Larten avatar
@bigfooot: Jelenleg az AAA ipar sincs magasabb szinten, mint egy átlag netflixes film/sorozat.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Larten: a sorozatokkal még nincs bajom,de ezek a mostani netflix filmek már látványosan nem a minőségre mennek, rájöttek hogy most a konkurencia a TV - és a mai emberek nem ülnek le mindig filmezni, hanem nyomkodják közben a telefont, ügyködnek a lakásban és hozzá benyomják a háttérben a TV -t , nah netflix is rájött hogy inkább egy keretből nem 1-2 minőségi filmet csinál hanem mondjuk 10 közepest, így legalább sok a tartalom a felhasználó nak nem kell kilépnie,hanem pöröghetnek a háttérben a fos filmek, mobil nyomkodás mellé jó az alapon
persze ezenkívül vannak jó filmek és sorozatok is ott, csak ez a gomba mód szaporodó közepes filmjeikre igaz
0
0
0
0
Larten avatar
@bigfooot: Teljesen egyetértek veled, a kommentemmel csak arra céloztam, hogy a 3A játékipar sem erőlteti meg magát mostanság. Szóval a mostani közép langyos és/vagy ótvar szintre belőve simán van esélye a netflixnek.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Larten: igazad van, sajnos tényleg nem vagyunk eleresztve :/ vagy *ezredik folytatás, semmi újítással ,vaagy nagy újítás ígéret tele hibával és nem sok újítással 😃
így már tényleg van benne logika hogy miért jön a netflix, jól kiszúrta ezt a piaci rést 😀
0
0
0
0
botmunpls avatar
@bigfooot: Pedig a sorozatok is rámennek bőven, nem véletlenül kaszálnak sok mindent 1-2 évad után, még ha meglepően jó is a fogadtatása, meg a standard 8-10-12 részes évad standardok is közre játszanak ebben, kb egy sémára felhúzzák az összeset 1-2 kivétellel tömeggyártásban.
0
0
0
0
TikoTime avatar
Egy Stranger Things tps/fps jöhet, 11el jót lehetne aprítani.
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@TikoTime: Az tényleg jó lenne. 😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Alig várom, hogy tolhassam a San Andreast homoszexuális, színesbőrű főhőssel, vagy hogy kipörgessek egy totál feminista Postal klónt 😊
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@SuperPuma:
homoszexuális főhőssel

De csak este 10 után!!4! /s
0
0
0
0
carl18x avatar
De ne ilyen 2 dés izéket csináljanak 😃
0
0
0
0
kellpenzgepre avatar
A steam deckről kérnék egy cikket 😃 Érdekes egy téma szerintem

ui. köszönöm 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció