Microsoft Flight Simulator: a letöltési idő nincs hatással a Steames visszatérítésekre

Szerző: xoki | 2020. August 20. | hír | 16 hozzászólás

A Microsoft Flight Simulator közel 130 GB szabad helyet igényel, viszont a Steamről valójában csak egy 532 MB-os klienst kell leszedni, és minden más a játék elindítása után fog letöltődni.

Lényegében a teljes játék egy frissítésként települ fel, emiatt a fájlok letöltése a játékidőbe is beleszámít. Természetesen a felhasználók legnagyobb részénél ez több órát is kitesz, ezért ez a folyamat sokaknál kiverte a biztosítékot, hiszen két óra eltelte után már nem tudják visszakérni a pénzüket, ha esetleg nem kedvelnék meg a játékot.

Szerencsére a Valve most tiszta vizet öntött a pohárba, és a játékosok örömére elárulták, hogy a letöltési idő nem fog beleszámítani a pénzvisszatérítési határidőbe. Ezenkívül pedig jelenleg folyamatosan együttműködnek a Microsofttal, hogy megoldást találjanak a letöltés okozta nehézségekre.

Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator
Microsoft Flight Simulator
Megjelenés: 2020. August 18. (PC)
Műfaj: Szimuláció
Fejlesztő: Asobo Studio
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
sok béna, 300ft-ért pc-n kilehet próbálni nem buksz pénzt-se(max 300 ft-ot.). vicc, hogy aki kifizet érte 20+e ft-ot sír , hogy nem tudja ref-elni.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nem vágom mi a gond, első naptól megy simán. Igaz, nem is Steamen vettem, ugyan minek? MS játékot MS store-on keresztül játszok, illetve ezt a címet már Xbox Game Pass for PC-n keresztül, hiszen így megéri aztán végképp. Le is szedtem még két másik faxa játékot is már azóta a pass-ban. 😆
0
0
0
0
💬 7
ben_aloha avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Nálam is, a géphez mérten szépen megy. Persze az rtx2080ti-os rgb hadsereg lázad, mert nem hajlandó a 4k ultrából engedni 😆
0
0
0
0
xsebix avatar
@ben_aloha: Aki olyan kártyát vesz nyílván nem full hd hihgon szeretne játszani... 😃
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@xsebix: Én is szeretnék sokmindent, de néha kompromisszumokat kell kötni az életben. 😃
0
0
0
0
xsebix avatar
@ben_aloha: Nem bántásból, de picit mókásan hangzott ez a mondat egy nálam 12 évvel fiatalabb embertől az élet nagy bölcsességgéről... 😂 😉 Az viszont, hogy megveszed kb a top kártyát a piacon szerintem megengedi azt a luxust, hogy elvárd a maximumot... Ez most olyan durván hasonlítva, hogy veszel egy Ferrarit és nem tudsz vele 250el menni, ha akarsz hanem csak 150el, szerintem te is se örülnél.. 😀
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@xsebix:
de picit mókásan hangzott ez a mondat egy nálam 12 évvel fiatalabb embertől az élet nagy bölcsességgéről

Pedig akkor még mindig nem vagy elég bölcs, ha azt hiszed, hogy nem tanulhatsz/tudhatsz meg valamit egy nálad (sokkal) fiatalabbtól. 😃
Értem én mit akarsz kihozni, majd biztosan kap patchet, de addig ki lehet bírni azt az alacsonyabb beállítást is.
Ha már autós példa, amíg 130 van addig 130 van, aztán majd jön az a feloldótábla, ahonnan aztán lehet menni ezerrel. (szar példa volt, de most megteszi ez is)
0
0
0
0
xsebix avatar
@ben_aloha: Ne haragudj, de az, hogy néha kell kompromisszumokat kötni nem 1 olyan dolog amit meg kéne tanulnom.Biztos van olyan dolog amit jobban tudsz mint èn vagy esetleg amit te tudsz és èn nem tudok, de az a bölcsesség pont nem azok közé tartozik amit mondtál... Tudom, hogy kell kompromisszumokat kötni az életben mert kb 20 éves korom óta a magam ura vagyok és magam dolgozom meg a dolgokèrt amit birtoklok...😉 Aki meg több száz ezres kártyát vesz az pont azért veszi, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni..😀 .. Nem tudom, de én úgy vagyok vele, ha valamiből a legjobbat veszem akkor el is várom a legjobbat, de biztos akkor én vagyok a telhetetlen.. 😂😂😂 Most akkor a legerősebb kártyáról szerinted túlzás elvàrni, hogy maxon vigyem bármilyen gamet akár?
0
0
0
0
no avatar
@xsebix: Töröld a kommented mert csak időpocsékolás elolvasni.
0
0
0
0
Maros avatar
Nem tudom, hogy ki az aki ennek visszakérné az árát?! 😃
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Maros: Az akinek legalább az egyik igaz ezekből:
https://i.imgur.com/fQCRlxw.png

¯\_(ツ)_/¯
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
susguy avatar
benne van az egész világ
Ez igaz a google maps-re is, pedig az ingyen van, és a hősök tere sem egy lefedett kockából áll 😆

Egyébként abban egyet értek, hogy alapvetően már vásárlás előtt tudni illene a kedves vásárlónak hogy miről szól a játék. Ettől függetlenül nem hiszem hogy sokkal nehezebben elképzelhető ennél a játéknál a refund igénylése mint bármely másiknál.
Engem speciel nem hozott lázba, de refund helyett csak szimplán meg sem vettem. Bár mindenképpen jó mókának tűnik felfedezni benne ezt-azt, és mindenképpen dícséretes hogy milyen jól rakták össze a "mapet", de 70 ercsi nekem sok egy interaktív google maps-ért amit valószínűleg nagyon hamar meg is unnék.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ha nem mikrofos lenne,meglepődnék,ha valami zökkenőmentesen működik.
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@cabus26: Zökkenőmentesen működik a dolog, a játék streameli a térképet a netről, így lett tervezve.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció