Megvan a PC-s Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátuma és gépigénye

Szerző: xoki | 2022. September 15. | hír | 13 hozzászólás

Korábbi szivárgásokat megerősítve, tényleg októberben érkezik PC-re az Uncharted: Legacy of Thieves Collection. A halasztások után hamarosan az Uncharted 4 és különálló kiegészítője, a The Lost Legacy is elérhetővé válik majd a Steamen, illetve az Epic Games áruházában is. A megjelenési dátum megerősítése mellett pedig a hivatalos rendszerkövetelményekről is lerántották a leplet.

Ahogy más PlayStation PC játéknál, úgy a Sony most is minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy minden elvárt funkció a helyén legyen. Ide tartozik például az átalakított felhasználói felület, a magas felbontások támogatása és a különböző grafikai beállítások. A játék az AMD FidelityFX Super Resolutiont (FSR 2.0) is támogatni fogja, amely a legtöbb felhasználó számára jobb képkockasebességet fog biztosítani.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection október 19-én válik majd elérhetővé az Epic Games és a Valve áruházában. A játék hivatalos gépigényét megtekinthetitek ITT.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
Megjelenés: 2022. October 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Iron Galaxy, Naughty Dog
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Egyébként vannak itt olyan emberek akik használnak egyáltalán fsr 2.0 vagy dlss? Csak úgy kíváncsi lennék meddig fogják az embereket ilyenekkel hülyíteni. Ezeknek a technologiáknak szerintem semmi értelme. Ugyan ez nálam a sugárkövetés is csak ahoz még marha erős gép is kell, és szerintem nem tesz hozzák a játék élményhez. Érdekes évekkel ezelőtt is voltak tükröződő felületek, csak mostmár kitaláltak rá egy külön nevet hogy hangzatos legyen.
0
0
0
0
💬 7
Mizushio avatar
@Payphoner: Én használom pl. Hibás GPU-m van. Túlmelegszik. Natívon 1-2 játékba eltudja érni a 90 fokot. Ha FSR-t használok bőven 80 alatt tudja tartani. Szóval igen és nem én vagyok az egyedüli ember aki használja. Örülök hogy van ez a feature.
0
0
0
0
Payphoner avatar
@Mizushio: Akkor játszani kell a felbontással, szerintem majdnem ugyan ott van az ember
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Payphoner: Nope. Saját két szemeddel megtudod nézni a különbséget. Az upscaling-en vagy hogy resolution-t csökkentesz.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Payphoner: Nem tudom mennyire hülyítés, amiket láttam róla összehasonlító videót szerintem nem tűnik hülyeségnek. Ráadásul nekem a 4K tv felskálázása is brutálisan jó, pedig nem túl neves kínai gyártóról van szó, de van ahol az energiahatékonyság miatt azt jósolják, hogy ez lehet a jövő.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
@Payphoner: Hát egy 1660 al valóban semmi értelme a sugár követésnek, mivel nem is tudja,nálam egy RTX 3080TI dolgozik és igen, használok sugérkövetést, és DLSS-t is! A Horizon Zero pl: minden kimaxolva, DLSS el 4K ban 100 FPS fölött teljesít! A sugárkövetés pedig sokkal élethűbbé teszi a grafikát.
0
0
0
0
venator5 avatar
@Payphoner: Én használok Dlss-t War thunderen
0
0
0
0
showtekk avatar
@Payphoner: Persze, hogy van! Ha az embernek van egy komolyabb gépe akkor bekapcsolja a sugárkövetést (De akár anélkül is hasznos lehet) és mondjuk 120ból lesz 30-40fpse, viszont DLSS Qualityn ugyanolyan grafika mellett van 70. Tök hasznos és jó dolog a DLSS meg gondolom az FSR is, csak utóbbit sosem használtam.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Az Uncharted 4 az szerintem az egyik legjobb sztori alapú játék. Azt szívesen tolom végig akár évente egyszer még mai napig is. Gyakorlatilag nincs benne egy unalmas pillanat, ami elég brutális, mert ahhoz elég hosszú a játék! A csajok kalandja sem sikerült rosszra, de azért nem a 4. rész szintje azt valljuk be meg jóval olcsóbban is címkézték megjelenéskor is, mivel csak amolyan mellékszál, de ígyis 10 órás kb. amúgy és vannak abban is igazi UC élmények. Látványra szerintem, amit akkoriban kihoztak a 4. részből az brutális volt , emlékszem áll leejtve játszottam végig elsőre az élmény és tényleg a látvány is brutális volt...nem mellesleg tényleg nem szarakodtak a látvánnyal, mert ha bementél a legeldugottabb sarokba is ott is rendben voltak az élsimítások és a látvány, tényleg nem szaroztak vele, mint másik játékokban ilyenre nem nagyon figyelnek.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Noressz: Jó de azt is nézd hogy egy 9 éves konzolon futott ez a széria.
2
0
0
0
cabus26 avatar
Na végre! Akkor a Mlies Morales jövő évre csúszik valszeg.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció