Mégsem készül az Alien: Isolation folytatása

Szerző: xoki | 2017. April 26. | hír | 12 hozzászólás

Az Official PlayStation Magazine indított el egy pletykát, amely szerint készül az Alien: Isolation 2. Erre sokaknak felcsillant a szemük, és a nagyobb híroldalak is írtak róla, viszont a rajongók bánatára hivatalos forrásból kiderült, hogy jelenleg nem készül a második rész.

A pletykák szerint a Halo Wars 2 munkálatai után az Alien: Isolation 2 a következő a fejlesztők naptárában. Az Eurogamer saját forrásaiból kiderítette, hogy ez sajnos nem igaz. A fejlesztőcsapat már belekezdett következő projektjébe, amelyet még pár évig nem valószínű, hogy látni fogunk, de annyi biztos, hogy ez nem egy Alien játék.

Az Alien: Isolation sikeres lett, viszont a 2 millió eladott példány - amelyből sok leárazásokkor talált gazdára - alapján nem volt kirobbanó siker, legalábbis a Sega számára. A kiadó válaszából kiderült még, hogy jelenleg a legtöbb erőforrásuk a Total War: Warhammer 2-n dolgozik.

Alien: Isolation
Alien: Isolation
Alien: Isolation
Megjelenés: 2014. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: Creative Assembly
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
megin half life 3 átb@szás
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@TRACERHD: Lassan kipusztul az a generáció, akik még ismerik a HL-t 😊
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nem is baj iszonyat unalmas volt
ez az én véleményem
0
0
0
0
Vigilante avatar
Pedig nagyon jó kis game volt. 😳 Nagy kár érte. És + pont a pokolian jó optimalizálásért, a saját engine-üknek köszönhetően.

0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Survival horror sajnos nem túl népszerű játék (a globális játékos közösségből kimarkolt százalékát értem). Biztos lesz folytatása, csak nem mostanában. Én személy szerint nem bánom ha várni kell. Inkább mintsem, hogy egy összecsapott valamit kapjak évente.

Bár én végre egy rendesen elkészített Colonial Marines játékot szeretnék látni, ami tudja hozni a film feelingjét.
0
0
0
0
santakigyo avatar
"2 millió eladott példány" és nem lett sikeres.Ebből is látszik,hogy a pénz mindenek felett áll és szó szerint tesznek arra a 2 millióra akik megvették,hittek és bizalmat szavaztak a vásárlásukkal és várnák a folytatást.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@santakigyo: Még jó, hogy a pénz mindenek felett áll. Te inkább kiadnál egy folytatást ami nem hoz annyi pénzt mint amennyit kellene? Kedvességből nem fog megélni senki. Ezek után jól teszik, hogy nem csinálnak, nem hülyék.
0
0
0
0
Vigilante avatar
@LordSzalko: Sajnos ez is tény. 😜
0
0
0
0
santakigyo avatar
@LordSzalko: Igazad van ,nem is azért írtam csak ugye volt ott bevétel mert csak eladtak egy jó néhány darabot és nem egy bukott játékról beszélünk.
Erre való tekintettel meg arra,hogy nem termelt veszteséget nyugodtan lehetne folytatása.Csak hát a jó játékokra nincs igény.A nulla hangulatú,világot bejárható unalmas,gyűjtögetős marhaságok korát éljük sajnos.Nekem meg azok nem jönnek,csak sajnos eléggé magam vagyok már ezzel.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@santakigyo: Nem vagy egyedül, szívemből szóltál 😞
Az unalmas,gyűjtögetős marhaság csúcsa nálam pl a Far Cry Primal volt. A végén konkrétan ültem és néztem, hogy ez volt az egész játék? 😃 Ezek vannak, meg az agyatlan lövöldözős, bugos FPS ek, hogy ki lehessen rakni, hogy kinek van több FPS e, vagyis nagyobb E-pénisze.
Sajnos gazdasági szempontból egy cég nem így működik, mindig a legnagyobb profitot ígérő projektet kell megvalósítania, minden más megvalósítása ahoz képest elmaradt nyeseségnek (veszteségnek) számít.
0
0
0
0
no avatar
@santakigyo: Szerintem inkább megpróbálkoznak mással. Mivel az első részt ennyien vették, gondolnak arra is, hogy mivel most már tudják milyen körülbelül a játék, így a második részt ennél is kevesebben fogják venni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció