Mégsem a GTA 5 minden idők legprofitálóbb szórakoztatóipari terméke

Szerző: xoki | 2018. April 11. | hír | 5 hozzászólás

Rengeteg híroldal beszámolt arról, hogy a GTA 5 lett minden idők legprofitálóbb szórakoztatóipari terméke, valójában ez még sincs így.

Korábban tehát kiderült, hogy a GTA 5 6 milliárd dolláros bevételt ért el, amellyel minden sikerfilm fölé kerekedett, ellenben van több játék is, amely lekörözte. A GameWatch nem hagyta szó nélkül a felbukkanó híreket és adatokkal támasztotta alá, hogy a legprofitálóbb játék a World of Warcraft és nem a GTA 5. A World of Warcraft már 12 éve jelen van a piacon, és egy évvel ezelőtt 10 milliárdos bevételt ért el. Ez azóta biztosan több, főleg, hogy hamarosan az új kiegészítő is megjelenik. De bizony ez sem teljesen igaz.

Kiderült, hogy a listát a Space Invaders vezeti 13,93 milliárd dollárral, majd ezt követi a Pac-Man 12,81 milliárddal és a Street Fighter 2 10,6 milliárddal. Igen, ezek játéktermi játékok, de természetesen azok is a szórakoztatóipari termékek közé tartoznak, így nem lehet elsiklani felettük.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Megjelenés: 2015. April 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Na igen ! Itt mutatkozik meg, hogy anno milyen drágák voltak a játéktermi szórakozások, az akkori pénzérték Amerikában sem a maival volt egyenlő.Sok fiatalt szegényítettek, de egyben boldogítottak is.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Dpoci: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
santakigyo avatar
Mindig is a pénz volt a lényeg,de régebben érezni lehetett az akarást 1-1 játékon.A maiakon az akarás kimerül a pénzszerzésben.Szomorú tény de igaz.Ha belegondolok pár generációnyi játékot átvészeltem.
Volt sárgakazis kínai nintendó,előtte is volt valami csak nem tudom a nevét.PS1,PS2,Aztán PC és ezen évek alatt jó "pár" játékot kipróbáltam.De ami manapság megy az hányinger a köbön.
0
0
0
0
gigazte avatar
Holnapi hír: Ja igen és a Tetris is többet profitált a GTA V-nél! 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció