Megjelent a No Man's Sky Foundation frissítése

Szerző: xoki | 2016. November 28. | hír | 4 hozzászólás

A No Man's Sky volt a játékosok többségének a legnagyobb csalódás az idei játékfelhozatalból. Nagy elvárásaikat nem tudta teljesíteni, ráadásul az első napos patch és a rengeteg utána következő frissítés sem változtatott ezen. Azonban a most megjelent Foundation update lesz talán majd az a frissítés, amely ha nem is teljesen, de kárpótolni fogja a csalódott játékosokat.

A Hello Games alapítója, Sean Murray - aki rengeteg kritikát kellett, hogy elviseljen - egy Twitter bejegyzésben adta tudtunkra, hogy elérhetővé vált a frissítés. Sok minden helyet kapott benne, de a legnagyobb újítás, hogy lesz majd egy saját bázisunk. Körülbelül 2.7 GB-ot foglal, vagyis nagyjából annyit, mint a teljes játék. Minden amit tartalmaz, elolvasható a Hello Games blog bejegyzéséből: Link

De az alábbi videó is bemutat mindent, amit érdemes tudni róla.

No Man's Sky
No Man's Sky
No Man's Sky
Megjelenés: 2016. August 12. (PC)
Műfaj: Kaland, Túlélő
Fejlesztő: Hello Games
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Anthern avatar
sajnos ennek a játéknak semmi értelme... "Még"
0
0
0
0
no avatar
"értelme" ? a cél hogy eljuss a galaxis közepébe. Erre kapsz bázisépítési lehetőséget a bolygókon, ha jól értettem. Minek is? Ugrasz 4-et, elfogy a nafta visszamész a bázisodra és megtermeled megint? Vagy termelsz többet napokig-hetekig, és elugrod pár óra alatt, majd ismét építesz egy bázist? Vagy a bolygót rajta a bázisoddal a hajód után kötöd? Valami nem stimmel...vagy rosszul értettem a koncepciót.
0
0
0
0
domastus avatar
Roybertson: Amúgy igen. De ezzel a frissítéssel, mintha lenne egy kis értelme is ennek a játéknak, mert eddig csak hatalmas csalódás.
0
0
0
0
Funes avatar
A legnagyobb vicc ebben, hogy saját videójukban még mindig mikrolaggol a játék. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció