Megjelenési dátumot kapott a Star Wars: Dark Forces remastere

Szerző: xoki | 2023. October 25. | hír | 7 hozzászólás

A Nightdive olyan klasszikus PC-s játékok remastereit hozta el nekünk modern platformokra, mint a System Shock, a Turok 1 és 2, illetve a Quake és a Doom 64 közelmúltbeli újrakiadásait is nekik köszönhetjük. Az idei Gamescomon egy újabb projektről, a Star Wars: Dark Forces remasteréről rántották le a leplet, most pedig a megjelenési dátum is ismertté vált.

A Star Wars: Dark Forces eredetileg 1995-ben jelent meg, amely a klasszikus Star Wars Jedi széria kiindulópontjának tekinthető. A játékban debütál Kyle Katarn, aki később a Star Wars: Jedi Academy és a Jedi Outcast című játékokban is szerepel.

A Star Wars: Dark Forces Remaster 2024. február 28-án válik majd elérhetővé az alábbi modern platformokon: PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch. A Dark Forces folytatást és kiegészítőt is kapott Mysteries of the Sith néven, de ezek felújításáról még nem érkezett hír.

Star Wars: Dark Forces Remaster
Star Wars: Dark Forces Remaster
Star Wars: Dark Forces Remaster
Megjelenés: 2024. February 28. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: LucasArts, Nightdive Studios
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
és nem kell hozzá atomerőmű! valahogy kimaradt annó mert én az outcastot ismertem meg star wars terén aztán az academyt.
0
0
0
0
GSzabolcs89 avatar
Ez vicc kategória, ennek semmi értelme játék nem változik és már volt hozzá HD javítás...
Ennyire nincs már ötlet vagy valaki unatkozott? 🤔
0
0
0
0
xCube avatar
A bejelentéskor írtam egy fórumon, hogy nem is olyan rég játszottam végig (DOSBox -ban), majd rálesve a Steam -en konstatálnom kellett, hogy a "nem is olyan rég" 2012 elején volt. Hirtelen átfutott rajtam milliónyi érzés, a nosztalgia végigjátszás vált nosztalgikussá. Ez alatt a 11 év alatt annyi minden történt, de a játékélmény még mindig olyan élénken él a fejemben, mintha pát hónapja lett volna. Ahogy az első találkozásom is a játékkal, csak az éppenséggel huszonhat - huszonhét éve volt.
0
0
0
0
💬 3
bitpork avatar
@xCube: Isten hozott a vén trottyok klubjában :)
0
0
2
0
xCube avatar
@bitpork: A klubtagsághoz még bot, vagy már járókeret jár? 😂
0
1
0
0
downuser avatar
Izé.... " Shut up and grab my money" 😂
Várós nagyon!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció