Megint elhalasztották a The Witcher 3 next-gen frissítését

Szerző: xoki | 2022. April 14. | hír | 5 hozzászólás

Sokan izgatottan várják már a The Witcher 3 következő generációs frissítését, de a rajongóknak sajnos ismételten csalódniuk kell, ugyanis a CD Projekt Red határozatlan időre újból elhalasztotta azt.

A The Witcher 3 next-gen frissítése eredetileg 2021 végén érkezett volna, de 2022 tavaszára halasztották el. A stúdió friss bejelentése szerint ehhez sem tudják tartani magukat, ezért megint elcsúsztatták a megjelenését. A frissítésen mostantól a CD Projekt Red dolgozik majd, miközben az előző fejlesztő, a Saber Interactive teljesen kikerül a képből.

Mivel a CD Projekt Red átveszi a fejlesztést, sokan úgy gondolták, a stúdió nincs megelégedve a minőséggel, ellenben úgy tűnik, valami teljesen más áll a háttérben. Az orosz játékipari médiától származó belsős információk alapján a The Witcher 3 frissítése a Saber szentpétervári stúdiójában készült, és a CDPR az ország ukrajnai inváziója miatt vonta vissza a projektet.

The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
Megjelenés: 2015. May 19. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Eredeti játékot lefejleszteni mostmár 5-8 év, Egy lopott ötletből készíteni játékot 4-5 év, Egy játék újra gondolása vagy hívjuk úgy remake-je az kb 3 év. A Saját 5-10 éves játékod "felújítása" (magyarul kap a játék HD textúrát, meg egy két helyen el*sszák az árnyékokat és a bevilágiasít) elkészítése 2 év. Gratulálok a játékiparnak hogy ma már semmit nem tudnak elkészíteni időben de ha meg is jelenik akkor is full f*s bughalmaz az egész
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
CD Postphone RED, nem is vártunk mást. Még 2-3 halasztás aztán év végére kiadják, hogy 5-6 10 gigás patch után játszható legyen. Pedig nagyon várom ezt is.
0
0
0
1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Mert mar megint tokre feleslegesen, tulzottan elore bejelengetnek ezt+azt, inkabb varnanak vele, amig valoban valami kezzelfoghatobb dolog is van a muhelyukben, valoszerubb megjelenesi datummal... Meg mindig nem tanultak a C2077-es fiaskojukbol, bexaras.

OK, hogy most elvettek az oroszorszagi csapattol a fejlesztesi melot, de mar elotte is kesesben voltak vele...
2
0
0
0
MaximumGame avatar
Szánalmasan szar takarozások ezek.... Szerintem 99% leszarják a játékosok hol készül.. felőlem Észak Koreában is készülhetne... 😵 Egyik legjobb csapat.. de ez nagyon gáz !
5
0
0
1


Elfelejtett jelszóRegisztráció