Megérkezett a Chrome 64 béta verziója

Szerző: xoki | 2017. December 19. | hír | 5 hozzászólás

Még szeptemberben derült ki, hogy a Google azon dolgozik, hogy az idegesítő, automatikusan induló videókra találjon egy megoldást a 64-es Chrome verzió megjelenésével.

Eljött az idő, hogy megjelenjen ennek a frissítésnek a béta verziója, amely nem csak a hanggal elinduló videókat némítja el, hanem az idegesítő, felugró ablakokat is blokkolja.

A Chrome 64 béta lehetőséget ad a hangos, automatikusan elinduló videók kiszűrésére és annak elnémítására. A felugró ablakokat és az átirányításokat szintén blokkolja majd.
Ezzel a felhasználó sokkal biztonságosabban böngészhet, és ez még nem minden, a Google a harmadik féltől származó, elrejtett tartalmakat is elkezdte blokkolni és csak akkor engedélyezi, ha a felhasználó saját belátása szerint szeretne ráklikkelni egy adott elemre.

Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YoRHa 2B avatar
felraktam a Chrome 64 Beta-t de nem változott semmi, minden reklám ugyanúgy van mint eddig 😃
0
0
0
0
💬 2
SuperPuma avatar
@YoRHa 2B: A gépek lázadása 😊
0
0
0
0
Csicso avatar
@YoRHa 2B: Ajánlom az Ublock Origin-t + Nano defender vagy Nano ***er + Nano Defender

Az Ublock Origin egy reklám és egyéb kártékony dolgot is blokkoló megoldás, a bányászó oldalak ellen is van fegyvere. A Nano Defender egy AAK Anti-*** Killer azaz reklám blokkolók elleni védelmet játsza ki. A Nano ***er pedig egy módosított Ublock Origin - könnyebben lehet integrálni a Nano defendert hozzá mint az Ublockhoz.
0
0
0
0
no avatar
Mindegyik bongeszo "blokkolja" allitolag
0
0
0
0
Yoni avatar
A Chrome nem blokkolja alapból a felugró ablakokat?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció