Még mindig évekre van a Beyond Good and Evil 2

Szerző: xoki | 2022. August 14. | hír | 12 hozzászólás

Öt év telt el a Beyond Good and Evil 2 bejelentése óta, amelyről azóta nagyon kevés információval gazdagodtunk. A játék 2020-ban elvesztette direktorát, és a legfrissebb jelentések alapján újabb belső rebootot kapott a projekt.

Tom Henderson néhány héttel ezelőtt arról számolt be, hogy a Ubisoft végre belevág a játék tesztelésébe. Most lehetősége volt beszélgetni az egyik tesztelővel, illetve betekintést kapott a játék egy darabkájába. Az Exputeren leírta, hogy a játék nagyban eltér a 2018-ban látott játékmenettől, ráadásul egyértelműen látszik, hogy közel sincs még készen.

A tesztelők szerint nem egyértelmű, hogy milyen irányba szeretnék elvinni a játékot, és több mint valószínű, hogy éveket kell még várnunk a megjelenésre. Mellesleg a Beyond Good and Evil 2 új vezető írót kapott, szóval előfordulhat, hogy a történetelemek sincsenek még implementálva.

Beyond Good and Evil 2
Beyond Good and Evil 2
Beyond Good and Evil 2
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montpellier
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
LightLeach avatar
van aki elhiszi, hogy ebből még játék lesz?
0
0
0
0
💬 2
xCube avatar
@LightLeach: Egészen sokan, többek közt én is. Ennek a játéknak egészen nagy szerencséje, hogy bármikor kihozhatják, olyan buktát nem szenved el, mint a DNF.
1
0
0
0
dave220 avatar
@LightLeach: Szerintem vagyunk sokan. :D
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
2
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
Még lehet a Földön is kihalnak a majmok addig mire ez megjelenik. 😆
0
1
0
0
no avatar
Amit láttunk belőle nekem bejött volna azétt.😂😂
0
0
0
0
enslaved avatar
Szerintem az életben nem készül el. Azért jó, hogy van egy remek első része, amit bármikor elő lehet venni újra.
0
0
0
0
💬 4
Payphoner avatar
@enslaved: Hát igen az egy tényleg legendásan jó játék. És amúgy annyira nem is könnyű. Szerintem történetben, játékmenetben, és a mesés-rajzfilmes grafika miatt magas félbontásán is jól néz ki szóval vizuálisan is megállja a helyét mind a mai napig.

Nem is értem hogy az itthoni híresebb streamerek minden f*s játékkal játszanak akár a régi címek közül is de ezt valahogy senki sem akarja végig vinni. Pedig pici ilyen Janiholmes játék. VR-ék végig vihetnék.

Én annó egyébként végig játszottam streamben is nyilván a kutyát sem érdekelte.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KGq41X2xajg&list=PLpW9dSc_v87haR6rYdd30glRAytuB6per&index=2[/youtube]
2
0
0
0
xCube avatar
@Payphoner: Szerintem elsősorban azért, mert Magyarországon nem volt annyira kult játék, mint világszerte. A megjelenésekor borzasztóan leszerepelt, csak jóval később emelkedett fel a rajongók által. Én például akkor játszottam vele először, amikor a GS teljes játékként hozta és erősen meg is lepődtem, hogy ez bizony nem egy B karegóriás gyerekjáték.
1
0
0
0
Payphoner avatar
@xCube: Énis később találtam rá, 2005-6 körül kaptam meg eredetiben az egyik gamestar újság mellé. Édes istenem azok micsoda idők voltak. Hiába voltam "kicsi" hiszen 2006-ban 8 éves voltam én csavarhúzóval meg billentyűzettel a kezemben születtem. De istenem azok az újságos időszakok, bár akkor lettem volna annyi idős mint most
1
0
0
0
xCube avatar
@Payphoner: Én nagyon örülök annak, hogy abban a korban nőttem fel, amikor az ismeretszerzés alapvető forrása papír alapú írásos formában jelent meg. A kilencvenes évek PC világának életérzése a mai napig élénken él bennem, imások régi címekkel nosztalgiázni. A kétezres évek egészen más irányba vitték el az egész játékipart, mostanra pedig jórészt egy nagyipari gépezetet csodálhatunk, szaksajtó helyett pedig kommenterdőt olvashatunk.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció